čtvrtek 31. března 2011

VBK

Mám "Velkou Blogovou Krizi". Vydržte. Snad se zase vrátím .. co nejdříve.

sobota 26. března 2011

sportovka

Přehlídka pudrových šatů. Takto jsem šla na Sportovce roku Okresu s mým bráškou.
Toto úterý mě čeká Sportovec roku kraje, na který už nepůjdu jako doprovod svého brášky, ale půjdu tam za Něj- převzít cenu. Už na mě pěkně padá nervozita- bude tam spousta lidí a já nevím, jestli před všemi nebudu muset něco říkat - ne, že bych měla strach konkrétně z toho vystupovat před hodně lidmi, ale spíš mám strach z té zodpovědnosti- abych hezky neprezentovala brášku a abych případně vyřídila vše, co mi řekl ...


Jo a dnes při návštěvě drogerie jsem se rozhodla vyzkoušet šampon od Syoss. Na tuto značku jsme slyšela samé dobré ohlasy, takže jsem moc zvědavá - právě mi schnout vlasy, takže výsledek bych měla vidět už za chvíli (prý je vidět hned po prvním umytí). vybrala jsem si tento:

Má vlásky hydratovat (!), nezatěžovat, zabraňovat jejich lámání atd.

Co vy? Máte zkušenosti s vlasovou kosmetikou Syoss?

čtvrtek 24. března 2011

Je tu ...

... prosím, nějaká Slovenka, která se v blízké době chystá do ČR?
Potřebovala bych pomoci s jednou maličkostí.... Pište, prosím, do komentářů nebo email...
?

Na fotkách je nový make-up očí, který jsem o víkendu zkoušela:)

Kožená bunda- second hand; řetízek s jablíčkem- GATE

Užívejte jarního počasí! Vaše Katy :)

neděle 20. března 2011

Voníš?

Protože spolupracuji s firmou, kde brigádně pomáhám prodávat parfémy a skrze ní, jsem do tohoto světa byla zasvěcena víc, než jsem bývala, už dlouho jsem se chystala napsat Vám článek o vůních, které jsem během brigády poznala a které jsme si zamilovala …

Podnět k napsání článku mi však dal až internetový obchod: onlineparfum.sk na který jsem během hledání dobré internetové adresy, na které bych si mohla objednat parfém, narazila.

Nejen že cenu jsou jedny z nejnižších na trhu, ale navíc můžete získat ještě věrnostní slevu. A co je podle mého úplná bomba – poštovné je úplně zadarmo!:)

Obchod nabízí parfémy téměř třiceti světových značek. Našla jsem tam všechny o kterých jsem Vám chtěla poreferovat-a co víc- dokonce ještě několik stejných vůní v jiném flakónku, jinak upravených apod. Dost k úvodu, jdeme na vůně:

Jak už jsem zde jednou (dvakrát?, třikrát?,..) psala, moji jasnou favoritkou je už léta Dior Midnight poison. Tento modrý flakónek jedu v sobě obsahuje vůni spíše těžší, kořeněnou a některé dámy by spíš řekly, že vhodnou pouze na večer. Ale když se to nepřežene, bez problémů se dá podle mého používat i ve dne – prostě chci tu vůni cítit pořádJ Na zmiňovaných internetových stránkách jsem narazila na vůni Midnight Poison Elixír, který nejen že vypadá lépe, ale jeho složení mě navíc dost láká- hlavně kvůli dominantní vanilce, kterou já miluju:)

Když už píšu o vůni Dior, nemůžu nezmínit ženskou klasiku Dior J´ador. Skrývá v sobě eleganci a existují tisíce žen, které této vůni podlehly a už nechtějí jinou ani vyzkoušet:)Už při pohledu na flakónek všichni vědí, o jakou vůni jde. Prostě klasika…

Co bych Vám však doporučila právě teď je objednat Dior J´ador Summer. Opět elegantní vůně, ovšem jednodušší a o něco lehčí – přesně jak značí název – ideální na léto.

Pak je tu klasický parfém Light Blue od Dolce a Gabbana. Co jsem se na své brigádě dozvěděla je, že jsem asi jediná, kdo nikdy tuto vůni nepoužíval:D A kdo prý začne, zamiluje si ji.. (proto sjem se rozhodla pro objednávku právě této vůně) Máte nějaké zkušenosti? Avšak podle popisu se mi zdá spíš určený pro mladé holky.. Dominuje v něm vůně jablíčka, je velmi svěží.

A asi největší bomba (téměř) na konec: vůně Lolita Lempická. Tento parfém zaujme nejen svou výraznou, neobvyklou a sladkou vůní, ale hlavně perfektním flakónkem ve tvaru jablíčka, ve kterém se nachází. Když na sebe chcete vůni aplikovat, stačí jemně zatlačit na šťopičku na vrchu jablíčka a vůně se rozpráší …

(když je řeč o originálních flakóncích, určitě stojí za to se podívat na značku Moschino)

Hrozně ráda bych Vám poreferovala ještě o dalších vůních, ale koukám, že jsem se dost rozepsala tak už teď začínám pochybovat, zda to někdo čte?!:D

Tak ještě poslední dámská vůně: Nina od Nina Ricci. Opět – jako u Lolity je ve flakónku ve tvaru jablíčka. Tato vůně je fantastická-svěží (obsahuje citrusové plody) , ženská, luxusní, … Další klasická francouzská vůně- tentokrát květinovo-ovocná, hořko sladká.

Co se týče pánských vůní, myslím, že stačí napsat jen: Hugo Boss J (brácha už léta používá No.6. Myslím že u této značky pánové nemohou sáhnout vedle.. )


pátek 18. března 2011

Bez keců

Dost bylo v posledních příspěvcích psaní. Dnes jen pár fotek v novém svetříku, jehož barvu jsem si zamilovala, s novým náhrdelníkem, který si zase zamiloval mě, v camel kalhotách nad kotníky (což na fotkách stejně není moc vidět) a dvou prstýncích, které potvrzují, že sladká kobliha a perla k sobě jdou!:) a ještě taky s utěrkou ...





Krásný víkend Vám všem a usmívejte se ;-)
PS: Dnes se Vám vyfotím v pudrových šatech, tak čekejte brzy fotku...

pondělí 14. března 2011

Pěkné pondělí

Pusťte si k tomu TOTO :)


Je tu pár věcí, které chci svěřit do svého virtuálního světa. Mám plné zuby: Kombinace sluníčka a zimy, všudypřítomných plátěných jednobarevných jednoduchých tašek s obrovským logemadidas za 99 Kč! Svých nekvalitních fotek ze svého nekvalitního foťáku! Své příšerné lenosti dokopat se ke svým -už tak dlouho!- naplánovaným věcem. Zkracování si svých nehtů kvůli hraní na klavír!(navíc, když jsem si před pár minutami z Rosmenna odnesla sadu na francouzskou manikůru, hned ji ozkoušela a zítra to budu muset sundat)
Ale i přes to všechno jsem momentálně velmi dobře naladěna, usmívám se a je mi celkem dobře:) Možná je to také tím, co mě čeká v nacházejících dnech: Jak už jsem se zmiňovala, můj brácha Pavlík závodně plave a tento pátek a pak ještě asi za dva týdny byl pozván na Sportovce roku-okresu a kraje, kde bude mezi vyhlášenými. Naneštěstí (mezi námi-není to vlastně neštěstí ani pro Něj ani pro mě :D) má zrovna v obou termínech závody a já mám jít převzít cenu za něj... Těším se na to. Mám ráda být středem pozornosti... jenže: vůbec nevím, co na sebe!!!! Stejný problém mám i u nedělní akce, kdy jdu na La Putyku. Alespoň, že u sobotního koncertu orchestru ve kterém hraji, mám v oblečení jasno (ono tam taky moc na výběr není, když to má být formální, černo-bílé a nejlépe šaty).
Avšak díky mým pátečním nákupům, které jsem Vám tu ukazovala už mám dva adepty (černé a pudrové šaty:)).
A v těch jeanových se Vám teď ukáži-jak jsem slíbila :)




A i když vím, že spousta blogerek upřednostňuje příspěvky s maximálně třemi obrázky, já na to prostě nějak nejsem ;) .. a tak zrovna vkládám i další malý námět na "Udělej si sám". Inspirovala jsem se tady



A co Vy a Vše poslední DIY? Pochlubte se!:)

pátek 11. března 2011

To jsem zase jednou nakupovala

Vážně jsem chtěla počkat až do rána a vyfotit Vám TO na dobrém světle a třeba i oblečené, protože tak to vypadá ještě lépe,jenže... prostě to nevydržím a musím Vám TO ukázat hned!
Dostala jsem pozvánku na výprodej Hallens, ovšem tato akce byla přístupná veřejnosti, takže se mohl zúčastnit kdokoliv z Vás (a ještě může! Jestli máte cestu do Hradce Králové, tak zítra od 8 tuším do 15:00?!) Zúčastnil se? :)
Ráno jsem nasedla na autobus a po půl hodině projíždění městem jsme se konečně dostala na konečnou zastávku, kde se mnou vystupovalo na nákupy ještě několik slečen a paní... Před dveřmi byla fronta chtivých lidí (slibovaný výprodej hlásal až 90%) a pomalu se začalo pouštět dovnitř. Kapacita však byla omezená a všichni se na poprvé dovnitř nedostali- JÁ VŠAK ANO!!! Měly jste vidět ten BOJ! Každý bral, co mu pod ruku přišlo, nehleděl na velikosti, ani materiály či barvy.
Konečně jsem se přes dav lidí dostala k obuvi a objevila ty nejúžasnější wedges, jaké jsem kdy viděla. Cena 100 Kč a velikost? s prominutím idiotská 38! Já mám 39-40, rvala jsme se do nich, jak ten blázen a bylo mi u toho přííšerné vedro!!!!!! a.. narvala se... jenže to bylo asi tak všechno, co bych s nimi mohla dělat. A tak jsem je po delší době vrátila zpět :´(=usedavě pláču
No nic, nebudu to okecávat:)... prostě jsem si pořídila hned několik kousků-přesněji řečeno dvoje boty, troje šaty, dvě trika, jednu halenku a korálky. achjo, rodiče-zabte mě!

Vážně je třeba to komentovat ...?:)

Pudrové šatky.

Saténové lodičky s mašlí na patě (moje první špičaté a zřejmě také poslední, špičky nemusím..)

-jestli něco miluju, tak jsou to volánkové rukávky! Navíc tato halenka je z příjemného, luxusního materiálu-něco podobného jsem si chtěla pořídit už dlouho (pozn.: musím si udělat wishlist, aby všichni věděli, že jsme si to FAKT přála a "neříkám to jen tak a u všeho!" :X)

-a zase perličky:)

-sto padesáté malé, černé ... Ta ramínka jsou výborná (pozn.: musím vyfotit na sobě, vypadají fantasticky)

-halenka v meruňkové barvě. Skutečně meruňkové, ne tak oranžové, jak si myslí můj foťák... Ta se těší na jeanové šortky a opálené tělo :)

Fajn botky. Barva královsky modrá - můj foťák opět moc nevěděl.

Z těchto šatů mám však asi největší radost! právě v nich píšu tento článek (díky, Áďo:D) a už se těším, až v nich budu v létě brázdit ulice Madridu... Jsou krásně vypasované (i když to na ramínku není vidět) a mají zip v dekoltu, takže "je jen na Vás, jak vyzývavá budete.." :D (pozn.: taky vyfotit na sobě a zveřejnit)

prostě triko, levné, růžové, s flitry.. asi jsem měla horečku.

A konečně víkend a čtyřhodinová zkouška orhcestru, spousta příprav do školy a ani se nenaděju a už zase pojedu pryč od rodiny... Ať je Váš víkend delší, než ten můj! :-)

středa 9. března 2011

bows everywhere


Tento víkend jsem se opět pustila do vyrábění. Dělala jsem na květinové čelence, korálovém náhrdelníku a tričku s mašličkou...
Dneska bych Vám chtěla ukázat tričko.. Trochu jsem se inspirovala fotkou na myraspberrylife :)
Využila jsem růžovou barvu na textil, které jsme si kupovala kvůli výrobě Lanvin trika, fixy na textil, flitry a tričko, které jsem chtěla prodat.
Postupovala jsem takto:

Podle fotky v iPhonu jsem načrtla mašli.

Vybarvila ji růžovou barvou na textil a červenou fixou na textil udělala puntíky

Černě mašli obtáhla
Vystínovala ...a na konec našila pár flitrů...

Tohle je výsledek:


Jsem celkem spokojená. Jediné, co se nepovedlo je, že se mi černá fixa začala rozpíjet a já to musela zachraňovat dalším "stínováním"..

Celý den mě pobolívá hlava, neustále smrkám a štve mě zdražení cen potravin. Jsem pěkně rozmrzelá!:/ Co vy? Je někomu taky tak.. hnusně?:D

úterý 8. března 2011

Zprávy pro Královehradecký kraj

K obchodnímu centru Futurum v Hradci Králové se přistavuje nová část. Přibude asi 40 obchodů mezi nimiž bude například HM(!), Lindex, obuv CCC apod. No sláva! Jen si ještě musíme počkat- až do května 2012..

neděle 6. března 2011

bow

Občas při mazání fotek v počítači narazím na nějaké připravené zapomenuté fotky ke zveřejnění na blog, a to se mi stalo i dnes.. Na sobě mám silonky, které jsem si koupila asi za 30Kč v tescu. Jsou takovou náhradou za ty puntíkované z Primarku se kterými jsem se tu nedávno loučila :)
K tomu jsem si vzala mašli do vlasů. Hrozně se mi tento trend líbí, ale sama ho moc nenosím.. Ani nevím proč?! Na sebe jsem si oblékla své oblíbené šaty, které jsem dostala od svého Rádi k Vánocům (vypadají jako halenka a sukně s vysokým pasem, ale nenechme se oklamat). Budu Vám je muset vyfotit ještě celé zvlášť,koukám, že na všech fotkách mám přes ně ještě propínací svetřík (HM), kvůli kterému mi na nové škole pár spolužaček říká Kačenka flitrovaná :) (ale to už jsem Vám sem před časem psala..) Do uší nenahraditelné perly(CA), navíc perlu na prst (ASOS), a mou novou chlupatou vestu navrch. Ta vesta je fantastická! Poprvé jsem ji v GATEu viděla za cenu asi 900,-Kč, což se mi dávat nechtělo, i když se mi líbila opravdu moc! V první vlně vánočních slev jsem ji našla za asi 600,- Kč, ale já naštěstí stále čekala a vyplatilo se! Nakonec jsem si ji s vítězným pocitem odnesla za 290,- Kč. :-) Poprvé ji uvidíte na poslední fotce. Ale určitě ne naposled..

Co Vy? Nosíte mašle ve vlasech?







-Foceno v našem studenstkém bytečku-

pátek 4. března 2011

Když nevíš, jak to pojmenovat

Tak co, dámy? Vyzkoušela jste některá vlnění vlásků žehličkou? a co drdol na noc-funguje?:-)
A jak se vlastně máte? Já se mám krásně, žiji si se svým Nejmilovanějším v našem studentském hnízdečku lásky, obklopeni nekonečným množstvím schwarzwaldské šunky, bílého vína, hermelínu, chipsů Hearts, sledujíce jeden díl za dílem seriálu Chuck.
Tento týden jsem si nekoupila jediný kus oblečení ba ani doplňku. Tento týden poprvé za dobu, co studuji v Hradci! Dnes jsem málem podlehla třem náušnicím v Gateu (kus za 28,-) a hlavně krásným kočičím brýlím ve starorůžové barvě za (98,-) /pro které stejně hned v pondělí půjdu:X/. Dnes jsem však odolala a to se snad taky počítá, ne?
Nicméně minulý týden jsem si to trochu vynahradila. Dvě nová trička, dva nové kabáty, ... ale mám z toho radost, upřímnou a dlouhotrvající :)
-A co si tak oblékáš?
*Hlavně sukně do pasu a stále přetrvává zamilovanost do malých černých...

*Ve středu jsem si oblékla toto↑.
Sukně Amisu
opasek Primark
halenka Kenvelo
šálka ?
náramek Guess


A protože jsme nespokojeny s množstvím příspěvků za týden, bude tento tzv. double!:)

Jak jsem psala-minulý týden jsme si pořídila dva kabátky (resp. kabát a kožich) jeden nosím neustále, ale nemám žádnou fotku (jak paradoxní:)) a ten druhý jsem měla zatím jen jednou a fotky jsou tady:

To bylo také poprvé, co jsem provětrala své šedé oxfordky:)

Kabát Amisu 139Kč
brýle Primark
kabelka vintage po babičce
legíny Tally Wejl
oxfordky 2hand/diy
nails by myself

A loučím se fotkou z reprezentačního plesu, který jsme s mým Ráďou navštívili :-)

Krásný víkend!!!