sobota 2. října 2010

konečně

... konečně zase čas vložit nový příspěvek. Nástup na novou školu, stěhování do nového bytu,.. Je kolem toho neuvěřitelná spousta zařizování! Jsem unavená a když je aspoň chvíli čas využívám ho k relaxaci jako je spánek, vaření, nakupování, nebo třeba schůzky s přáteli..


V úterý mi přijeli rodiče z Paříže a přivezli mi úžasnou rudou rtěnku+ další set tří rtěnek a stínů, náušnice s Eiffelovkou a spoustu výborných sýrů, pití a bonbónů.

Maminka mi básnila o úžasném, elegantním stylu Francouzek(který byl často ale také trochu nepochopitelný-na rukou rukavice+na nohách žabky), a o té spoustě úžasných obchodů! Právě ve třípatrovém obchodě Sephora mi koupila mou červenou rtěnku. chci tam! hned!!

Tričko z Elle už mám konečně vytvořené. Obávám se však, že mě v něm bude potkávat pouze můj Ráďa v posteli. Ten materiál a střih jsou přiznejme si to hrozné. Tedy alespoň mně a na mě to prostě nesedne.



V second handu jsem už před několika týdny (a možná i měsíci) objevila mikinu Yves Saint Laurent, košili Victoria´s secret a košili Ralph Laurent. Každý tento kousek stál 10Kč! Košili jsem věnovala Tatínkovi, košili mému Ráďovi a mikinu si nechala, ustřihla jí rukávy a jestli ji nosit nebudu, tak zip a cedulku můžu přidělat k čemukoliv:D





Opět jsem se sešla s Michi. Ona je úžasná, je mi s ní strašně dobře:) Šly jsme, jako minule, do GATEu, Tally Weijl, do našeho oblíbeného second handu(kde jsme opět vyhrabaly úžasné kouskyukážu příště) a daly si výborný bílý jogurt s medem a müsli.

Shodly jsme se, že tyto brýle prostě sluší jenom Johnu Lennonovi:D

Míša v novém kožešinovém kabátku a s vysněnou pláštěnkou "Burberry" v tašce (obojí second hand)



Rodiče s bráchou tu teď šílí při hře našich basketbalistek. Je to šílené:D Musím se přidat také, jinak bych se z toho zbláznila:D Mějte se hezky!

16 komentářů:

  1. Jééé, já chci taky do Paříže.. Plánuju výlet na jaro, tak doufám, že to vyjde.. Nemůžu se dočkat :)

    OdpovědětVymazat
  2. ja idem do pariza s kamaratmi buduci rok,tak som zvedava :D inak to musli .. mnam,hned by som si dala :D

    OdpovědětVymazat
  3. ten napis na mikine je docela trapas

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem v Paříži ještě nebyla a také doufám, že se tam v nejbližší době podívám!:)
    Šárko: ten nápis, trapas? Za 10Kč je mi fakt jedno, že ho tam tato značka dala -holt v 90. letech(ze kterých předpokládám, že ta mikina je) to bylo v módě;)

    OdpovědětVymazat
  5. Paříž taky někdy plánuju. To tričko sis dotvořila úžasně. Krásné písmo a ty třešničky, no paráda :D.

    OdpovědětVymazat
  6. jé ty fotky se docela povedly, tobě to v těch Johnových brýlích docela sluší - alespoň nevypadáš jako Ozzy! :D
    ta barva rtěnky je tak skvělá, jak mi přišla z vyprávění, mikina je náhodou dost super ! (slečna Šárka spíš jen závidí) a nemůžu se dočkat až mě do toho tvého hrabáku vezmeš! Uuuu!
    Jinak tričko je super, originál, jako ty :)

    OdpovědětVymazat
  7. skvěle sis dotvořila to Elle triko :)
    ale zdá se mi že ho máš nějak krátký, nebo jsi nějak extra vysoká?? :D
    všichni si na něho stěžují, ať už na potisk, materiál, střih.. to moje je kupodivu uplně perfektní :D

    OdpovědětVymazat
  8. to triko z Elle máš krásně popsané:) a souhlasím že ten materiál a střih je hrozný

    OdpovědětVymazat
  9. ano.. příznávám.. to triko od polanky je hrozné! :D achjo.. kde ty poklady v těch secondhandech berete? já když u nás přídu do nějakýho takovýho podniku, tak hned radši beru nohy na ramena! :D

    OdpovědětVymazat
  10. to tricko z elle si krasne dotvorila :) v parizi je 3poschodova sephora bola som tam a nevidela som ju a to som bola asi v 5tich nemohla som sa jej nabazit aj ked som prevadzala len "window shopping" inak si uzasne tvarna(myslim na fotkach)

    OdpovědětVymazat
  11. souhlasím, že tričko od Polanky je ze strašného materiálu a vidím to tak, že v něm budu jen spát! chtěla jsem se zeptat, v jakem secondhandu nakupuješ?

    OdpovědětVymazat
  12. Kači, to už jsi úplně blond nebo je to jen zdání vyvolané světlem? ovšem..vypadá to skvěle :)
    a ty brejle vám náhodou sluší!

    OdpovědětVymazat
  13. Mnohokrát Vám děkuju, holky!:)
    Joll: Já se tam tak nakrucovala, že to asi jen vypadá, že je to triko tak krátké:D A možná je to taky kvůli mému poprsí:D, které na mě trička vždycky o něco zkrátí :-/:D
    Miky Reiss*: Co se týče hrabáků, tak můj oblíbený je jeden, který jezdí do našeho města na necelý týden průměrně jednou za 2 měsíce;) Ale jinak nakupuji prostě ve všech hrabácích, které kdy kde potkám:)(ale co Ti můžu poradit-slyšela jsem, že nejlepší jsou ty v malých městech nebo vesnicích;)))
    Terezko: Děkuju! Nezdá se Ti to:) Zase jsem zesvětlovala a tohle už bude asi ta finální barva:) Když teď vidím své fotky z hnědými vlasy, zdá se mi, jako bych byla úplně jiný člověk:D!

    OdpovědětVymazat
  14. asik jo :) řekla bych, že snad dávali jen jednu velikost ..hahaha ty prsa ti závidím ;D

    OdpovědětVymazat
  15. Pekny ruz, ale sekne ti to aj nenalicenej :)

    OdpovědětVymazat