neděle 31. října 2010

krocan

Je zajímavé, jak se nálada dokáže změnit během okamžiku. Když jsem před dvěma hodinami jela vlakem sem- do svého náhradního studijního bydliště, koukala se z okna na zapadající Slunce a pouštěla si MP4, uvědomila jsem si, že jsme šťastná a bylo mi strašně krásně!
Vzpomínala jsem na léto, kolik jsem toho zažila, uvědomila si, že mám své životní jistoty(to je pro mě prostě definice štěstí)-mám milující rodinu, domov, přítele, jsem na škole, ...
Pak jsem přijela do bytu, vybalila, zasedla k počítači a to mi náladu srazilo na bod mrazu-tam, kde je teď:
Chtěla jsem se podívat na studentskou poštu a se zděšením zjistila, že webový server naší školy je úplně předělaný a já se v něm absolutně nevyznám! Je to až tak hrozné, že za Boha nemohu přijít na to, jak si přečíst(a hlavně KDE?!) svou příchozí poštu!
HLAVNĚ ŽE VÍM, JAK NAHRÁT SVOU PROFILOVOU FOTKU! ty vole.. :/
To mě neuvěřitelně rozčílilo, navíc tu není nikdo, kdo by mi pomohl (jediné, co mi trochu pomohlo, byl email od spolužačky, která se nemůže dostat na stránku s testy z hudebky-tedy nejsem jediná, kdo je ztracen)
A další rána: těšila jsem se, že půjdu s kamarádkou na ples a právě zjistila, že se mnou nepočítá. Holt jde s někým jiným, no. A já zjistila, že nemám s kým jít a připadám si teď šíleně sama! Opuštěná! Můj Ráďa mi napsal, že jede za Maminkou a já tam sama "nepudu"! Sedím sama v opuštěném bytě... Vlastně nejsem sama-jsem opuštěná se svým opuštěným bytem! Jsem na tom tak hrozně, že si začínám zpívat trapnou písničku od Akona :D Vážení-představuji Vám svou první podzimní depresi! Projevuje se záchvaty trapnosti, a tak už raděj nic nepíšu, jdu si nalít Cinzano a koukat na LZ (=lacinou zábavu, jak tomu říkají moji rodiče).
Přeji Vám málo podzimních depresí!

Takhle jsem se ještě včera smála :´(

Kávu nepiju. Nemám ráda už jen tu vůni. Jenomže když mi Babička koupila kávu ze Starbucks, tak jako správná blogerka ji pít musím!!!! -achjo, to mi na depresi moc nepomůže:/ :D

Taky mi koupila tašku. Asi si ji nechám.

A já si dneska koupila svetr.

A mikinu, protože žádnou takovou nemám.

(někdo, kdo rád retušuje fotky cizích lidí?:D)

A ještě chlupaté bačkory.

A vzala si košilku, aby mi netáhlo na záda :D

PS: Už mě trochu znáte, takže to všechno opět berte s rezervou;) :D Hezký večer!:)
PS2: název článku "krocan" nic neznamená. Prostě jsem jen nevěděla, jak ho pojmenovat :P

18 komentářů:

  1. Krocan :DD
    achjo. Deprese nebude! :) Zakazuji!

    A jinak - úlovky neeeeeeezávidím. Neeee ani trošku :D

    a BéTéWé - žádnou retuš nepotřebuješ, víš? :)

    OdpovědětVymazat
  2. :D krocan mě trochu vyděsil :D jinak tě chápu, máš prostě depku, kterou nastartovalo pár nešťastných náhod, které se nahromadily do jednoho dne. U mě celkem běžný stav, takže na depky už ani nereaguju :D. Já jsem zase tohle období šíleně utahaná a nic se mi nechce. Ty chlupaté bačkorky chcííí :D a ten svetřík je úžasně růžovoučkej :) moc se mi to líbí. A tvé jistoty ti závidím, já mám jen tu rodinu a tak jsem za ní hrozně ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. To znám...taky mám super náladu,myslím si že jsem nejšťastnější na světe a pak přijde něco co mi totálně vše pokazí a já se cítím osaměle.Katy ale ty nejsi sama máš nás blogerky :-D!Jinak ty papuče ti závidím!Hodily by se mi ke kabelce:-).Ten svetřík má rozkošnou barvu, kde jsi ho koupila?(jestli se teda můžu zeptat).Starbucks kávu bych si nechala líbit, já jsem totiž na kávě závislá.
    Děkuji moc za pěkné komenty na mém blogu, jsi sluníčko! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Míšo, japak by nebyla, když ses na mě vyprdla?:D Né, dělám si srandu:P:D A ty úlovky-to ještě není všechno-ještě uvidíš..:) (ve čtvrtek je tam vše za 1o,-Kč-od 8.oo do 15.oo-máš druhou šanci!:D)
    Bezego, vím, krocan je trochu netypický pro název módního článku :D achjo, taky se chci naučit, aby mě deprese tolik nebrali! A víš co?-myslím, že rodina je z těch jistot rozhodně nejdůležitější!

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle podzimní deprézie, to znám :) a neboj, zitra až se vzbudíš tak ti bude zase fajn:) výhoda PD je že jsou krátké..teda většinou:P Ty bačkůrky jsou užasné :) můžu se zeptat odkud jsou?

    OdpovědětVymazat
  6. Ps: vše za 10,- Kč?????? při mé finanční krizi. ááách..to ale asi nebude Praze, že?

    OdpovědětVymazat
  7. "název článku "krocan" nic neznamená. Prostě jsem jen nevěděla, jak ho pojmenovat :P"
    :D:D:D:D:D já se tady stejně nejvíc nasměju :D
    jinak přeju ať depka brzy přejde :/

    OdpovědětVymazat
  8. Dadushko: Ale je to tak-jsem hrozně ráda, že patřím do tohohle blogového světa a mám tady i pár kamarádek! Vždycky mi hrozně zvedne(te) náladu:)!! A ten svetřík je opět ze second handu za 56,-Kč:) PS: já jsme zase závislá na čaji a na mléku :D
    Miky Reiss, ty bačkůrky jsem objevila opět v jednom second handu, který je v našem městečku zhruba jednou měsíčně:P No a ve čtvrtek je tam opět ta akce vše za 1o,-kč:D Ale nevím, jestli se tam dostanu:P řeknu Ti, za 1o Kč je to fakt paráda-nakoupím toho mraky a jen za pár stovek:) Jen se pak občas doma divím, jaký kraviny jsem si tam nabrala:D
    Joll, to jsme ráda, že jsem Tě pobavila:D:D Krocan je prostě dobrý slovo:D!

    OdpovědětVymazat
  9. Jo a Kačenko, to kafe mi teda musíš někdy udělat, když ho nepiješ! To já ano! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné, krásné, krásné a ten svetr je úžasný, potřebuji také nějaký takový ;)
    Já také moc kafe nepiju (tedy rozpustné a zalité mlékem, jenže jak mnoho lidí říká to není kafe) ale dneska jsem měla v tchibo prodejně kafe a bylo docela dobré, jen na mě moc hořké, příště budu potřebovat více cukru.
    Btw. retuš není potřeba!

    OdpovědětVymazat
  11. Když tak čtu o trapném a nepřehledném serveru školy, vsadím se, že jsi na UHK! :D
    Taky mě ten design rozsekal, nedá se tam absolutně nic dohledat, musíš znát adresy webu, které používáš, přes uhk.cz se nikam nedostaneš...:-P
    V.

    OdpovědětVymazat
  12. Ďakujem za komentár na mojom blogu ...

    Milé fotky !

    OdpovědětVymazat
  13. Kači, to bude dobrýýý...školní server se poddá, bude muset :D
    já si svou podzimní depresi prožila minulý měsíc zrovna na svoje narozeniny...taková věc mě chytne tak jednou, dvakrát do roka..prostě brečím jak nějaká blbka :D. Takže jsi na to dobře!

    btw, mám podobné papuče :D

    OdpovědětVymazat
  14. No ty bačkůrky jsou prvotřídní!! :))

    OdpovědětVymazat
  15. juuu ty bačkůrky! :)

    jinak souhlasim...ja dokazi naladu zmenit bravurne takrkta z minuty na minutu :(

    OdpovědětVymazat
  16. Tá 5. fotka od zadu... máš krásny sveter!! Tiežby sa dalo niečo také zohnať aj tu. NIČ tu nie je s nórskym vzorom!! :-(( veľmi pekný blog!!

    http://zorikep.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, mam dotaz! Vidím, že máš ty Silk Watch...bílé...chci se zeptat, ten řemínek...je pořád bílý nebo se zašpiňuje a nejde "umýt"? Já totiž minulý rok dostala hodinky Guess s bílým řemínkem myslim, že ze silikonu a během dvou týdnu se zašpinil a ta špína z toho nešla ničím dostat....tudíž jsem si musela koupit černý....tyhle bílé se mi líbí, ale nerada bych dopadla jako minule. Děkuju předem za odpověď, Péťa

    OdpovědětVymazat