neděle 24. října 2010

new stuff

Jak jsem psala: v mém novém bydlišti, v novém městě, je spousta nových butiků a ty nejlepší jsem navštívila a ty nejlepší kousky vykoupila.
Tady je alespoň část toho. Postupně Vám pak budu ukazovat další:)

Začnu dneškem. Přesněji řečeno-asi před dvěma hodinami jsme zamířili s mým Ráďou do Tesca na nákup nějakého jídla do dalšího týdne na privátě. Bohužel, Tesco je součástí Futura, kde je několik dalších obchodů. A protože Ráďa shání nový kabát na zimu, rozhodli jsme se jen na rychlo podívat do dvou obchodů. Bohužel, hned v tom prvním jsem OMYLEM NARAZILA :D na tyto úžasné boty, sice o tři čísla větší:D ale za neuvěřitelnou cenu! A světe div se-ony mi byly!:D nevím čemu se směji- zase jsem utrácela:-/ Sice za boty, které jsme nutně potřebovala, dokonce i takové podobné jsem chtěla, ale je tu jeden problém: mají otevřenou špičku. Tedy budu muset nosit černé ponožky, punčochy, silonky(ty třeba i barevné,..) holt to prostě budu muset nějak vymyslet. Nicméně mé vysněné wedges s kožíškem na mě ještě někde čekají a já věřím, že za nedlouho už je někde objevím a budou moje!

Nejsem blbá! Za 139 Kč (z úplně půvdních11oo Kč) jsem je tam přece nemohla nechat!

Second hand s dovozem z Norska:

Tílko HM, 4o Kč.

Toto triko jsem si nejdříve vyzkoušela, vyfotila, ale nekoupila. Když jsem ale přišla domů a ukázala fotku Ráďovi, nemohl uvěřit, že jsme tam to tričko nechala a poslal mě pro něj :D Naštěstí ho tam ještě měli:)

A když už jsem Vám sem vnutila dvě trapné zrcadlové fotky :D, tak toho zrovna využiji a dám sem ještě třetí trapku :D
A takto jsem šla oblečená do second handu, kam jsme šly spolu s Michi a kde jsme si koupila, mimo jiné, kabelku, kterou jste mohly/i vidět v jednom z předchozích příspěvků.



Fialková košile Yves Saint Laurent za 40 Kč. Původně jsem ji koupila příteli, kterému krásně sedne, ale mám na ni zálusk i já :D- opásaná úzkým páskem a s legínami, nebo s ohrnutými rukávy a otrhanými jeansy.. hmm :X


A nakonec Vám musím představit největší "úlet" našeho vysokoškolského života. V opilosti jsme si koupili francouzský sýr zlevněný z 2oo Kč za 15o Kč :D Ale jako dobrej .. :D


A když už píšu o sýru, musím přidat také bílé víno. Tuto fotku jsem vyfotila minulý týden a hrozně se mi líbí :)


A nakonec dvě nezařaditelné fotky:

-na první jsme zachycena, jak piji coca colu ze skla, přesně tu, co mají v reklamě! (cítila jsme se při tom opravdu stylově :D) Běžte si pro ni do Penny! :D

-tři mé neoblíbenější rtěnky. zleva: Manhattan, Miss sporty a Sephora.

Doufám, že jste si tento příspěvek užily, mějte se nádherně a užijte si prodloužený víkend(nebo minimálně volný čtvrtek :)) !

9 komentářů:

  1. ty boty za tu cenu! úžasné! ty bych taky brala hned všema deseti. Tílko taky dobrý, zvláště když si vezmu kolik stálo :D a jinak myslím že tu rtěnku Miss sporty máme stejnou:) tu teď nejvíc používám, protože má takovou pěknou, tělovou barvu

    OdpovědětVymazat
  2. ty botky za tu super ceničku, tak to je super úloveček :) . Pěkný výběr rtěnek a s tím sýrem jste se tedy plácli přes kapsu :) ale je fakt dobrej :P.

    OdpovědětVymazat
  3. tu fotku slečny, co nejsi ty, jsi klidně mohla vynechat, je hrozně ošklivá!
    no jo úlovky úlovky.. Hradec :D

    OdpovědětVymazat
  4. Prosimtě, můžeš se se mnou podělit o to, kde ten úžasný sekáč je? Nechápu, že sem ho tam ještě nebjevila:D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to se ti nedivím, že jsi tam ty boty nemohla nechat, za tu cenu, to opravdu by byl hřích! :D
    A jinak moc krásné fotografie ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám takové podobné botky za podobnou cenu z NewYorku, jsou super! A to tričko ze sekáče je úžasné, dobře si udělala že sis ho koupila.Můžu se tě zeptat...Nestuduješ náhodou v Ostravě?

    OdpovědětVymazat
  7. Eliško, Souhlasím, ta rtěnka od Miss Sporty je asi jediná rtěnka(kterou jsem kdy objevila), která má opravdu krásnou tělovou barvu :)
    Bezego, schválně ten sýr někdy zkus- má opravdu velmu výraznou chuť!:D
    Micho, seš krásná, tak si toho nech :P!!!
    Terez(k)o, ukážu Ti ho, jedině když tam půjdeme spolu :) -asi chápeš, že nechci moc šířit, který second hand to je, aby tam nechodilo moc lidí a to pěkné zboží mi nevykoupilo :D Jsi ze stejného města?:)
    Dasdusha: Tobě se to tričko také líbí?:) Tak to jsem moc ráda! -pořád si jím totiž nejsem moc jistá:( Ale co, za ty peníze-stejně jako za ty boty-prostě paráda!:) Studuji v Hradci Králové:)

    OdpovědětVymazat
  8. Nedivím se, že jsi tam ty boty prostě nemohla nechat. Jsou krásné a ta cena..ách. A taky se mi moc líbí tvoje rudá rtěnka. Rudé rty se mi neuvěřitelně líbí, ale ještě jsem k tomu nesebrala odvahu:)

    OdpovědětVymazat
  9. bože miluju takové slevy! ty botky jsou skvělé!!! :)

    OdpovědětVymazat