pátek 29. října 2010

Osobitý styl

Dozvěděla jsem se zvláštní věc.
Povídala jsem si se svou novou spolužačkou a ona mi vyprávěla, že když mě poprvé, na zápise, viděla, neustále si říkala: "To snad ne!"(dost mi vadilo,že to při vyprávění stále opakovala:/:D). Starorůžové sako, gepardí barevná šála, jeanové kalhoty a boty na podpatku- tenhle outfit ji donutil říkat si, co je to sakra za divnou, ... holku, co se mnou bude chodit do ročníku?! A mé další outfity při setkání na prvních vyučovacích hodinách jí v tom prý stále utvrzovaly. Prý až do té doby, než jsem promluvila. Od té doby, co jsme se spolu začaly bavit má prý na můj styl úplně jiný pohled - ba dokonce! mi stále opakuje, jak mi to sluší, jak mám krásné oblečení, neustále mě obdivuje(no neříkám, že by mi to bylo nepříjemné :D) apod.
Po tom, co mi svůj první dojem na mě přeříkala, absolutně jsem tedy nechápala.
Přišla jsem domů, sedla si na postel, nalila si mléko a přemýšlela, co je to za blbost?!
Za chvíli přišel přítel, přisedl si ke mně a zeptal se co se děje a já mu vše převyprávěla.
Vůbec se tomu nedivil (Pche!!!! :D) a vysvětlil mi, jak to je (a to samé mi teď říkaly i kamarádky se kterýma jsem o tom mluvila): Jim se to oblečení samo o sobě moc nelíbí. Není to jejich styl. Na ně je to moc extravagantní (tohle pořád nechápu. Mám pocit, že můj styl není nijak výrazný). Ale na mě se jim to líbí, protože na mě se to prý hodí. Hodí se to k mé osobnosti, k tomu jaká jsem. Sami by si to nikdy nevzaly, ale ke mně to prý prostě patří.
Vzpomněla jsem si, že několikrát se mi stalo, že mi někdo řekl, že mám hezký nějaký kousek, který jsem zrovna měla na sobě, ale když jsme pak řekla, kde ho mohou koupit, řekli, že to není jejich styl. V tu dobu jsem to nechápala-jak se někomu může něco líbit, ale nikdy by si to nevzal na sebe???
Jo, to je totiž ono. Osobitý styl. To je to umění, když někdo svým oblečením, make-upem, úpravou vlasů, ... dokáže vyjádřit to, jaký je. A když jsem se teď dozvěděla, že já to dovedu - jsem šťastná! O to totiž podle mě v módě jde! Ne o to nosit slepě módní trendy a neustále se snažit vypadat jako někdo jiný, ale být sám sebou. Originální. I kdyby to mělo být proti aktuálním trendům. Díky bohu, trendů je tolik, že snad každá osobnost si vybere něco svého.
A výmluva mého přítele, že by se hrozně rád oblékal tak, jak se mu líbí a jak to cítí, ale nemá na to peníze je opravdu jen výmluva! Já bych si také mnohem raději nosila chanel doplňky, burberry sukně, balmain saka a prada kabelky, ... ale pořád jsou tu second handy a levné obchody, které Vám ty naše vysněné kusy oblečení mohou částečně vynahradit .. alespoň dokud se z Nás nestanou milionáři :)

-Zajímal by mě Váš názor






Na sobě mám:
čelenku Primark (za 15 Kč!) a stejně tak i sluneční brýle, sukně vintage po babičce, bílé triko ?, jeanová vesta second hand, šátek a náušnice CA, prsten FF, fialová mikina ?, černý náramek s hvězdičkou Jennifer.


Vidíte? Umím být i rebelka! :D

Tady jsem Vám vyfotila Náš první obraz v bytě. Je to mnou překreslený obraz úžasného Lichtensteina:

30 komentářů:

  1. je to pravda, opravdu se to na TEBE hodí. Jsi v tom krásná,originální a výstřední:). Jednou bych se taky chtěla oblékat podobně jako Ty:)

    OdpovědětVymazat
  2. Takováhle řeč se mi líbí :) Jen do toho!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je mazec! Přesně tohle říkají mí přátelé a přítel o mně :))) Chci Tě poznat :)!!!

    OdpovědětVymazat
  4. ten šátek je bomba" =) a obraz je moc povedený,nj já sem faninka pop artu =)

    OdpovědětVymazat
  5. wouáááááááááááááááááá ten šátek Ti nehrozáně sluší drahá! No prostě úžasné.
    Jinak - s tím, cos napsala, se nedá nesouhlasit.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak podle článek bych se mohla podepsat!!!Úplně mi mluvíš z duše!Mě od střední školy říkají, že jsem extravagantní,ale že se jim to na mě líbí, samozřejmě že ne všem.Třeba jak máš tu fotku s modrou čelenkou.Měla jsem super outfit laděný do černa a zlaté barvy.Na hlavě jsem měla podobnou čelenku,ale v zlaté barvě a zapletený culík na pravou stranu.Šla jsem do kina a jak jsem vcházela, tak jeden chlap s jeho rodinou se na mě koukly a on poznamenal "To jsem nevěděl, že tady budou indiáni" a všichni se tomu zasmály! Fakt vtipné, strašně mě to mrzelo,ani jsem v tu chvíli nevěděla co mu na to říct...Tohle mě štvě na naší zemi!!

    OdpovědětVymazat
  7. :) mě tyhle řeči částečně mrzí a částečně těší. Ano máš svůj styl a buď za to tisícikrát ráda!! Rozhodně je lepší slýchávat takovéhle poznámky, než být další nevkusnou a nic neříkající postavou z davu. Moje babina říká: dokud se o tobě lidé baví, víš, že jsi naživu :D. A já to uznávám. Jsi krásná holka se svým stylem, hezkým stylem, tak si to užívej !!

    OdpovědětVymazat
  8. děkuju ti za komentář :)) moc mě potěšil. :)
    osobitý styl je nejlepší. vždycky když vidím, ty slečny jak si vykračují po obchodním domě v nejnovějších trendy outfitech, tak se jim občas i směju..

    moc Ti to sluší, krásný prstýnek a ten obraz se Ti povedl! je úžasný. Lichtensteina zbožnuju..!! :))
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  9. jo a ještě ti musím pochvalit fotky!:-Moc ti to sluší!!I když tě neznám musím ti říct,že jsi mi moc sympatická!!A svým stylem jsi mi strašně blízká.

    OdpovědětVymazat
  10. no v prvom rade musim pochvalit aj ja tie fotky lebo su vazne super. Inak takou reakciou ssom celkom prekvapena podla mna je tvoj styl super ale nemyslim si ze nejako extravagantny ze prilis..podla mna je vazne zaujimavy, super:)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc Vám děkuju, slečny - sjte strašně hodné a úplně jste mi zvedly náladu!!
    a Joll, taky Tě chci poznat!!:D :)
    Dadushko, ano, tak tyhle nemístné komentáře jsou u mě už téměř na denním pořádku:( Moc bych si příla vidět ten Tvůj popisovaný outfit-zní to skvěle-nemáš ho někde vyfocený..? A jinak s tou čelenkou takhle nosenou-mám to tak hrozně ráda, ale ještě NIKDY jsem se, právě kvůli těm-s prominutím-debilním komentářům, neodvážila vzít si to tak mezi lidi:( Ach, Ty jsi tak milá:) Děkuju za všechny Tvoje komentáře:) Mám ohromnou radost, že se se mnou v mých názorech někdo stotožňuje!
    biancaprincipessa: No to mi povídej! Mně můj styl vůbec extravagatní nepřipadá, ačkoliv jiný ano. Ale že by se nad ním lidi museli tak pozastavovat..?!..nechápu. A moc díky za pochvalu!
    M!: Ano, tyhle slečny mi také připadají směšné. Jsou jak slepé ovce, které se ženou jen zatím, aby byly "TRENDY" :D achjo:/

    OdpovědětVymazat
  12. Bohužel ho nemám vyfocený.Ale uvažuji,že si udělám blog,ale pořád ještě vahám...

    OdpovědětVymazat
  13. Tak jsem to nakonec zkusila...uvidíme jak to půjde...

    yasmine-yasminka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Naprosto s Tebou souhlasím..také mi můj styl oblékání přijde normální a na přijmačkách na střední jsem taky prý na spolužačky působila jako totální kráva a teď z nich leze, že se jim mé kousky líbí, ale že ony by to nenosily a že přitom v duši jsem fajn holka atd...a musím uznat, že i ty (jak moc dobře obě víme) si mi nejdřív byla nesympatická :) Občas mě i štve, že nemám kamarádky, s kterýma bych si mohla povídat o módě, módních trendech, atd...

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky, pardon že budu trošku spamovat a šířit reklamu, ale otevřela jsem si malý obchůdek, patřící k mým stránkám, tak kdyby jste měli chuť, můžete nahlédnout.
    Zde: http://duckbezegashop.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  17. Mě taky příjde, že nemám kamarádku, které by zajímala stejné věci o módě jako mě. Holky mohly bychom udělat sraz blogerek a někde se sejít :-).Určitě by to bylo zajimavé.
    http://yasmine-yasminka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Tess: :D vím a doufám, že už to je s Tvým názorem na mě lepší?! :P:D No a nápodobně-dokonce nikdy! jsem neměla kolem sebe kamarádky/nebo alespoň kamarádku, která by se zajímala o módu jako takovou. Tak jsem ráda, že aspoň v tom blogovém světě jsou konečně lidi, se kterými můžu svoje názory na módu sdílet a tak :)
    Dadushko, odkud jsi? Já bych také udělala sraz (už jsme se o tom bavily i s Michi), ale Praha je pro Nás dost daleko.. ačkoliv jsme si říkaly, že jednou bychom tam i zajely:)

    OdpovědětVymazat
  19. Katy já jsem z Ostravy.Ale pro mě za mě klidně dojedu i do Prahy(když si to naplánuju dopředu) nebo bychom se mohly sejít někde na půlce cesty :-) Třeba v Brně...nebo i ve vašem Hradci.

    http://yasmine-yasminka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  20. Vlastně Brno je taky docela daleko od Hradce :) Blíž je Olomouc nebo Ostrava.

    OdpovědětVymazat
  21. máš krásnou barvu vlasů! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Můžu se zeptat...Primark asi není u nás že?Když tak mají nějaké webovky?Díky :-)

    OdpovědětVymazat
  23. to sa aj mne stáva..mám pocit, že som oblečená úplne obyčajne, za "sivú myšku". PRsote len čižmy nad kolená, džíny (!!!! džíny), čierny kabát, nejaký doplnok a i tak všetci u nás na mňa čumia

    OdpovědětVymazat
  24. Moc děkuju!/thank you so much!
    Dadusho, no práávě! Primark je jen v Anglii :((( A webovky určitě má-zkus zapátrat, rozhodně stojí za to si tam nakoupit! Mají neuvěřitelně krásně a neuvěřitelně levné věci!!!
    Foly: Přesně, přesně! Některý lidi kolem Nás jsou fakt divný. (ne my!!!:D)

    OdpovědětVymazat
  25. Je moc pěkné že máš svůj, osobitý styl, to se mi na lidech líbí. Jsou originální a nesnaží se být nikým jiným, nikoho nekopírují, nosí to co je jim pohodlné a neřeší jestli modrá barva je v roce 2010 moderní nebo ne…
    Tebe moc obdivuji, máš svůj, krásný styl. Nosíš to co chceš, nezáleží ti na tom jestli je to značkové nebo ze second handu za pár korun. Já osobně, když někomu řeknu, že bych se chtěla podívat do ‚sekáče‘ tak se mi vysměje, protože v mém okolí si lidé zakládají na tom aby to bylo oblečení značkové, aby bylo vidět kolik to stálo a hlavně aby každý věděl že tohle se právě má nosit. Nemám to ráda, já si ráda zajdu koupit něco do ‚sekáče‘, je to za pár korun a mohu mít více věcí, než kdybych si kupovala nové. Neříkám, že si nedopřeji občas nějaký ten dražší kousek, ale nemohu stále nakupovat nové věci, protože to by mě asi finančně zrujnovalo. Nejsem milionář, takže dokud tu s budou second handy budu jen ráda.

    OdpovědětVymazat
  26. Moc obdivuju tvoje leopardí nehty.Já bych si je takhle krásně nemalovala,příjde mi to strašně těžké. :-)
    A s tím co tady napsala Markéta musím také souhlasit. Buď znám holky co kupujou jen značkové a nové věci a zaleží jim na tom aby každý věděl, že je to za určitou značku nebo naopak znám lidi co jim je móda úkradená :-) Mám znamé,kterým když jsem jim řekla, jestli se nepůjdeme mrknout do sekáče tak se na mě nechápě podívali s výrázem jako že "Do sekáče??!! No fůj! " Ale já si říkám, že radši budu mít svůj styl než bych měla jít s davem :)
    Neříkám, že si nekoupím něco značkového to jo...,ale proč neskombinovat levné věci s drahžšími.A není to super pocit,když si koupíte něco krásného třeba jen za 40 korun. :-)

    OdpovědětVymazat
  27. :) Buď taková jaká jsi! neposlouchej je! :D mi tě máme rády takovou jaká jsi.. :D

    sweeties-world.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  28. Súhlasím s Tebou. Vystihla si to, lepšie slová by som nenašla.. A k poslednému ostavcu - presne tak, jasné, že snívame o skvelých značkách, topánkach, kabelkách. Ale napríklad mňa baví nakupovať v sekáčoch, hľadať, kombinovať, prerábať. O tom to je, vedieť veci čo najlepšie skombinovať. A keď potom medzi babami poviem, že tá košeľa, ktorú tak veľmi chvália je za 30 centov, vyvaľujú oči. Keď som kamarátke( zaritej antisekáčovej babe) ukázala moju novú kabelku, chválila mi ju azda stokrát, potom som jej povedala, že je zo sekáča a iba neveriacky 10 minút na ňu pozerala... :):) a k Tvojim fotkám - veľmi Ti to pristane!

    OdpovědětVymazat