neděle 10. října 2010

Všimly jste si?

-Jak je venku něuvěřitelně nádherně? Kdyby byl podzim stále takový, je to bez pochyby moje nejoblíbenější období.. Bohužel, bouřky příjdou bez pochyby také.

Na sobě mám: Podkolenky Primark, sukni second hand, pásek Primark, tričko HM, náhrdelník Next, hodinky Playboy, brýle Prada a babičky boty do zahrady:D



..a teď k těm méně hezkým věcem:

- V poslední době si blog zrušily +/- 3 moje oblíbené blogerky.. Jedna cizinka, naše Cappuccino, a jedna moje kamarádka,.. Několik z Nás (respektive z Vás-mě se to netýká:)) o tom uvažuje. Co se sakra děje? Je snad módní blogování jeden z těch trendů, které se na chvíli objevili a zase pomalu zmizí? Také si nějaká blogerka, kterou jste sledovaly v blízké době zrušila svůj blog?
Nedalo mi to a musela jsem se zeptat té své zmiňované kamarádky-proč? Odpověděla mi, že důvodem je "nový život". Přišla na novou školu, do nového města, kde si uvědomila, že "na blogování nemá nejen čas, ale ani chuť."
Spousta z Nás se už určitě setkala s nedostatkem času pro svůj blog. Když se podívám na počet svých příspěvků za měsíc květen, usmívá se na mě číslo 18(!). To znamená nový příspěvek každý, nebo každý druhý den! Důvodem bylo dostudování, maturita za mnou, spousta volného času. Kdybych měla tolik času pořád, mohly byste tu vidět stejné množství příspěvků každý den. A věřím, že takhle to má i spousta z Vás.
Teď, při studování nové školy, mám spoustu práce, ale neustále a strašně ráda se sem, když mám alespoň trochu času, vracím. Nejenom sem. Respektive hlavně na Vaše blogy!

-že na mém blogu není možné, aby komentáře psali anonymní uživatelé? Jsem si jistá, že právě oni ano:D Jsem šťastná za každý nový komentář, ale svůj blog píšu pro lidi, kterým mohu něco dát, které inspiruji, ... a ne pro ty, kteří chodí na můj blog, ačkoliv se jim nelíbí (a nikdo je k tomu nenutí!), jsou módně nevědomí móda je absolutně nezajímá a sledují ho z legrace (protože mě třeba znají-Nejedna z Nás kvůli tomu z blogováním přestala, nebo, jako třeba naposledy Dominka chce přestat)) ,nebo pro ty, kteří sem jednou přijdou s tím, že zanechají anonymní negativní komentář( opět:nelíbí?-pokračujte dál!) Není zase tak obtížné se registrovat, takže kdokoliv mi chce něco sdělit, tak samozřejmě může-uvidíme, jestli mu za to to registrování stojí:) A další důvod je ta moje příšerná přecitlivělost :D : kdybych povolila anonymy a začala dostávat spoustu negativních komentářů(což ty anonymní většinou jsou ach, ať žije sladký pocit neviditelnosti: "nikdo na mě nemůže, ale já můžu na všechny!"), tak by mě to hezky rychle od blogování odradilo. A to já sakra nechci.
-tento odstavec byl určen spíš těm, co se vztekají, že anonymně chodí na můj blog a nemůžou vyjádřit svůj názor. Snad už to teď chápete. Váš názor mě zajímá, ale stejně jako to, od koho je.-

11 komentářů:

  1. u nás síce tiež svieti Slnko, ale bohvieako teplo nieje. Určite nie na trištvrťový rukáv:)
    ale pekné fotky, také domácke

    OdpovědětVymazat
  2. Kačí ty jsi taaak krásná. Ach. Fotky jsoupovedné, opravdu ukazují, jak je tu teď krásně - takový podzim bych taky skousla nejradši :D
    jinak, kdyby na můj blog narazil někdo, kdo bych nechtěla .. asi bych taky uvažovala o zrušení - zatím se tak naštěstí (ťuk ťuk) nestalo, takže! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotečky plné sluníčka :) a to doslovně i z tvého úsměvu září :). Takový podzim mám taky moc ráda. Jiné počasí si nepřipouštím, prostě bude pořád hezky a basta :D. A máš pravdu, mých asi 5 oblíbených blogerek si zrušilo blog, nějaká epidemie asi nebo co.

    OdpovědětVymazat
  4. nebyla jsi náhodou včera na design bloku? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak doufám, že to krásné počasí vydrží co nejdéle- když nejsem zdaleka jediná, komu se to tak líbí!!:/ :-)
    Teres: Nebyla, bohužel :( Ani nevíš, jak bych ráda, ale Praha je pro mě moc z ruky.. Potkala jsi tam někoho, kdo mi byl podobný?:-)

    OdpovědětVymazat
  6. nemyslis sweet cappucino? lebo ta je na xoxo-monni.blogspot....

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, Evie, děkuju! Koukám, že jsem u ní ve followers, ale blog se mi nezobrazil.:P Měj se krásně:)

    OdpovědětVymazat
  8. kacenko, ja te proste miluju :) jsi tak kraasna, a nejen pekna (to znamena na povrchu kezka ale jinak nic moc) ale proste a doslova krasna! jako slunicko zarici, tolik mi chybis..

    OdpovědětVymazat
  9. tie goralky su nadherne, nadherne, nadherne!!! A k tomu blogovaniu.. tiez ma mrzi, ze to blogerky vzdavaju... aj ja som mala obdobie, ked som tri tyzdne bola v zahranici a aj tak som sa pokusila prispievat na blog co najviac... Spravila som si to tak, ze kazdy mesiac pridavam 13 prispevkov... a potom podla toho aky datum je, viem kolko mam este casu na tie dalsie ... takto si to robim priebezne a snazim sa tymto riesenim o to aby sa nestalo, ze zacnem blog zanedbavat. ..:)

    OdpovědětVymazat
  10. Eliško, Ty jsi takové moje zlatíčko:) Jsi strašně hodná a mám Tě mooc ráda!!
    Katko, ach ty korálky jsem si vybrečela!:D Prostě jsem je musela mít:) To je skvělý nápad s tím daným počtem příspěvků na měsíc! Asi to tak také začnu dělat!

    OdpovědětVymazat
  11. Really nice pictures, and lovely outfit! Great blog girl :)

    OdpovědětVymazat