neděle 17. října 2010

Weird

Musím se Vám k něčemu přiznat.
I když jste ty poslední, komu bych to měla říkat :D
Včera jsem stála před šatníkem a přemýšlela, co si vezmu na sebe na rodinnou oslavu. už ten začátek je velmi weird, nemyslíte? Měla jsem chuť vzít si khaki kraťásky se zvýšeným pasem, a pak mě napadlo vzít si k tomu triko ve stejné barvě- říkala jsem si, že by to pak mohlo vypadat jako overal. stranger Sáhla jsme tedy po tričku jehož barva se mi zdála podobná. No, chyba lávky. Barva byla úplně jiná, navíc střih trička ke kraťáskům absolutně neseděl a mně se podařilo vytvořit ten nejhorší model, jaký jsem kdy vymyslela :D Když jsem se viděla v zrcadle, musela jsem se začít šíleně smát:D : Panebože, jak někdo, kdo dokáže vytvořit něco takového může mít módní blog? :D Pak jsem si uvědomila, že každou chvíli mají přijet domů rodiče, a tak jsem to ze sebe honem sundala..
Ano, v těchto dnech mám takovou svou módní krizi. Sledovat inspiraci všude kolem mě neustále baví, ale mám pocit, že vytvářet něco extra na sobě samé (nebo aspoň něco, s čím budu spokojená, v čem se budu cítit dobře, ...) mi teď nějak nejde :P Máš šíleného oblečení a jsem naprosto bezradná z toho, že tam není nic, co by mi sedlo!!! :D Doufám, že tuhle "krizi" budu mít brzy za sebou, abych mohla dál s čistým svědomím vkládat články na blog, vést svůj blog.. Teď vkládám fotky se svým špatným svědomím. :D Berete to s nadsázkou, žejo? :D A fotky jsou taky děs. achjo. Tohle jsem si nakonec vzala na oslavu:



kožešinový límec second hand, bunda, sukně Zara, triko Mango, legíny a ponožky Primark, kotníkové boty Deichmann, kabela second hand.


V second handu jsem si minulý týden nakoupila tři kožešinové límce: dva tmavé, jeden v barvě mých vlasů. Každý stál jen 1o,-Kč! a voníí!


Také jsem si v krámku pro radost , mimo jiné, koupila odznáček, kam jsem si vytiskla a vlepila svou oblíbenou fotografii:)
(mimochodem, ten svetr, co mám na sobě je také nový-ze second handu za asi 30,-Kč. (Není to tak dávno co jsem ho viděla v CA a teď jsem ho ještě s cedulkou koupila v sekáči! chachaa!8D)


Ještě se Vám musím vyjádřit ke svému "bebí" na krku. Šla jsem na ultrazvuk a tam mě přepadli s tím, že mi budou brát deseticentimentrovou, velmi tlustou jehlou vzorek ze štítné žlázy. Nějak jsem to nerozdýchala a najednou se probudila s nohama nahoře a vyděšenými doktory nade mnou. To není vtipné. Jsem hypochondr :P Už je to dobrý:D
Celý den jsem pak měla strach, že když budu pít, bude mi to téct tou tlustou dírou, kterou mám po jehle pod vatou s náplastí :D:D

7 komentářů:

  1. ježiš, to vyšetření zní šíleně, no já bych si tam asi taky ustlala :D a teď jsem se šíleně nasmála, protože jsem četla to, co se mi honí hlavou dávno :D proto dělám občas ordung ve skříni a všechno vyházím a přeberu atd. a nakupuju nové atd. protože trpím utkvělou představou, že prostě nemám co na sebe a to mám prosím tříkřídlovou skříň naprásklou k prasknutí :D holt sme ženský no :D ale neboj, to nikdy nepřejde úplně, což je výhoda, protože pak můžeš tvrdit, že nemáš co na sebe a koupit si něco nového :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ježiši Kačenko, ten krk! Je mi tě nehorázně líto!
    Ty kožešinky jsou z toho našeho výletu? Potom jsi našla poklady? :D
    Jinak taky mám takoví období, kdy se mi nějak nechce nic moc vymýšlet ..
    Ale ty jsi krásná, takže i v "nemastných neslaných" modelech bys vypadala krásně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí ta kabelka! :-) A moná je lepší, že si to "prospala" blé :-/

    OdpovědětVymazat
  4. Chudinka naše Katy, s tim krkem to zní vážně šíleně :(
    A i když máš ,,krizi" tak se mi ten outfit moc líbí <3 a ty jsi pořád krásná, tak nemel, že ne :D

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuju Vám za chválu a za to, jak se mnou soucítíte!:) Fakt nejhorší zážitek u doktora..:/

    OdpovědětVymazat
  6. ta treti fotka je dokonala...ty podzimni barvy tomu dodavaji strasne pozitivni atmosferu... nemuzu se vynadivat! :)

    OdpovědětVymazat