neděle 6. března 2011

bow

Občas při mazání fotek v počítači narazím na nějaké připravené zapomenuté fotky ke zveřejnění na blog, a to se mi stalo i dnes.. Na sobě mám silonky, které jsem si koupila asi za 30Kč v tescu. Jsou takovou náhradou za ty puntíkované z Primarku se kterými jsem se tu nedávno loučila :)
K tomu jsem si vzala mašli do vlasů. Hrozně se mi tento trend líbí, ale sama ho moc nenosím.. Ani nevím proč?! Na sebe jsem si oblékla své oblíbené šaty, které jsem dostala od svého Rádi k Vánocům (vypadají jako halenka a sukně s vysokým pasem, ale nenechme se oklamat). Budu Vám je muset vyfotit ještě celé zvlášť,koukám, že na všech fotkách mám přes ně ještě propínací svetřík (HM), kvůli kterému mi na nové škole pár spolužaček říká Kačenka flitrovaná :) (ale to už jsem Vám sem před časem psala..) Do uší nenahraditelné perly(CA), navíc perlu na prst (ASOS), a mou novou chlupatou vestu navrch. Ta vesta je fantastická! Poprvé jsem ji v GATEu viděla za cenu asi 900,-Kč, což se mi dávat nechtělo, i když se mi líbila opravdu moc! V první vlně vánočních slev jsem ji našla za asi 600,- Kč, ale já naštěstí stále čekala a vyplatilo se! Nakonec jsem si ji s vítězným pocitem odnesla za 290,- Kč. :-) Poprvé ji uvidíte na poslední fotce. Ale určitě ne naposled..

Co Vy? Nosíte mašle ve vlasech?







-Foceno v našem studenstkém bytečku-

10 komentářů:

  1. si na zjedenie...presne takto by som sa aj ja vydala niekde na prechádzku

    OdpovědětVymazat
  2. Ta vestička je super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mašle se mi líbí, ale moc je nenosím. Mám akorát čelenku s mašličkou. :)
    Tobě to moc sluší. Tu vestu z Gate jsem taky viděla a taky se mi to zdálo moc, na to že to je jen Gate. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta mašle Ti strašně sluší :)) Jinak v Gatu se vyplatí čekat..taky vždy vyčkám a pak věc koupím za 1/3 či 1/4 původní ceny :D

    OdpovědětVymazat
  5. jsi krásná v té vestičce :)))

    OdpovědětVymazat
  6. ohooo... ta vesta je skvela!!!!! a podobne puncochy z tesca mam taky, jen vzadu jsou cele cerne a zboku vypadaji nohy krasne stihle!!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Sluší ti to studentko, a co studuješ?

    OdpovědětVymazat