sobota 26. března 2011

sportovka

Přehlídka pudrových šatů. Takto jsem šla na Sportovce roku Okresu s mým bráškou.
Toto úterý mě čeká Sportovec roku kraje, na který už nepůjdu jako doprovod svého brášky, ale půjdu tam za Něj- převzít cenu. Už na mě pěkně padá nervozita- bude tam spousta lidí a já nevím, jestli před všemi nebudu muset něco říkat - ne, že bych měla strach konkrétně z toho vystupovat před hodně lidmi, ale spíš mám strach z té zodpovědnosti- abych hezky neprezentovala brášku a abych případně vyřídila vše, co mi řekl ...


Jo a dnes při návštěvě drogerie jsem se rozhodla vyzkoušet šampon od Syoss. Na tuto značku jsme slyšela samé dobré ohlasy, takže jsem moc zvědavá - právě mi schnout vlasy, takže výsledek bych měla vidět už za chvíli (prý je vidět hned po prvním umytí). vybrala jsem si tento:

Má vlásky hydratovat (!), nezatěžovat, zabraňovat jejich lámání atd.

Co vy? Máte zkušenosti s vlasovou kosmetikou Syoss?

21 komentářů:

  1. Strašně moc ti to sluší! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Syoss úplně nesnáším, hlavně kvůli té přiblblé reklamě, ale i z osobní zkušenosti

    OdpovědětVymazat
  3. šaty jsou skvělé a se Syossem jsem taky spokojená!

    OdpovědětVymazat
  4. no ja som mala tiež Syoss a bol úžasný ale každá zákazníčka čo príde tak sa sťažuje že ma po ňom lupiny alebo pluzgieriky tak neviem no.mne je dobrý ale im nejak nie.

    OdpovědětVymazat
  5. Šaty ti sluší. Budeš tam hvězda! :)

    OdpovědětVymazat
  6. No já jsem zatím ze svýho okolí moc dobrý ohlasy na Syoss neslyšela. Mně taky nevyhovoval, vyzkoušela jsem už 3 typy a ani jeden mi nevyhovoval:( Ale asi záleží i na typu vlasů a každýmu vyhovuje něco jinýho.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to slluší. Já teda samou chválu neslyšela a ani jsem nikdy nepěla, tuhle s prominutím s*ačku bych si na vlasy nedala, obsahuje samé silikony, zezačátku budeš mít vlasy úžasné ale po několika mytích budou nejspíš tšžknout, hodně rychle se mastit... ikdyž vyjímkám tohle vážně sedne...

    OdpovědětVymazat
  8. Syoss má sice velkou reklamu, ale být tebou, tak raději investuju do nějaké kvalitnější značky z přímo kadeřnických potřeb. Sama mám taky dlouhé, barvením zatěžované a relativně těžké vlasy a po doporučení kadeřnice jsem ze Syossu přešla na Milkshake :)

    OdpovědětVymazat
  9. Syoss, koupila jsem si ho - šampon i kondicionér pro poškozené vlasy, protože jsem tu porůznu na něj slyšela samou chválu, ale že bych z něj byla nějaká nadšená, tak to tedy nejsem. Asi se vrátím zpátky k Avonu (pro suché a poškozené vlasy). Musím říct, že ač Avon jinak nemusím, jejich šampon a kondicioner mi vždy pomohl a viděla jsem, že vlasy mám lepší (což jsem u Syoss nepostřehla). Nemůžu však říci, že bych po něm měla špatné vlasy to ne, jen asi ten rozdíl není takový markantní, jak bych od něj očekávala.

    OdpovědětVymazat
  10. Po Syossu mi též naskákaly lupy jak blázen, takže šampón nikdy víc, kondicionér celkem ujde, ale že by to byla nějaká sláva. Já teď zkouším nový šampón "profesionální řady za drogérkovou cenu" Wella Pro Series - Volume (bylo samozřejmě víc druhů) a zatím jsem si s ním umyla vlasy dvakrát a je opravdu neporovnatelný s předchozími šampóny na objem! Momentálně je ještě k tomu v akci v Rosmmanovi za asi 75 Kč 500 ml, jinak stojí asi jako Syoss 120 Kč.

    OdpovědětVymazat
  11. Hanka H.: řada na objem je bez silikonu a jsem 100% spokojená

    Asi 2 týdny zpět začali v běžných drogeériích prodávat novinku Wella profesionál, obal má stejné provedení jako Syoss, akorát je vínově červený a ten je pro mě osobně ještě 100x lepší než Syoss. Mám řadu na objem, šampón je čirý, což je dobrá volba pro dlouhé vlasy (čirý šampón nezatěžuje dlouhé vlasy - mám to od kadeřnice). Určitě doporučuji na vyzkoušení!

    Podle obalu bych si ho spletla se Syossem, i cenově je na tom stejně. Asi konkurence Syoss. :)

    OdpovědětVymazat
  12. sluší! a syoss mám také docela ráda s samponem jsem byla spokojená a pena je standardni. za tu cenu myslim dobre! ale preferuji vetsi rozmazlovani pro sve vlasy....

    OdpovědětVymazat
  13. Všem moc děkuji za názory! Musím zareagovat na téma kvalitní kosmetika pro vlasy, protože jsem sama zkoušela šampony od značky kérastase a nezaznamenala jsem vůbec žádnou změnu (což mě vzhledem k ceně přímo naštvalo)
    Na šampon Wella, o kterém píšete, jsem dnes také v Rossmanu narazila, ale protože jsme o něm ještě nikde neslyšela, rozhodla jsme se pro Syoss.
    Nicméně, musím říct, že jsem velmi překvapená Vašimi názory, které na tuto značku nejsou tak pozitivní, jak jsem čekala. Možná škoda, že jsem se na ně nezeptala dřív a ten šampon bych teď asi nekoupila..:D Ale uvidíme, třeba mi bude vyhovovat.. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Nádhenré šaty, moc Ti sluší. :) Tak to nevím jestli jsou ty vlasy její, ale myslím si že jsou! :) Díky moc za komentář

    OdpovědětVymazat
  15. Nadherna! strasne ti to slusi!

    OdpovědětVymazat
  16. Moc ti to sluší.
    Já osobně s tou značkou nemám nejlepší zkušenosti... :-)

    OdpovědětVymazat
  17. love your hair!! is amazing!!
    thnx for your comment!!, prada is one of my favourite brand also! ;)
    xx

    OdpovědětVymazat
  18. Mně Syoss tedy vůbec nesedl, jindy si myji vlasy třeba až po 4 dnech, ale po něm byly mastné už po dvou.. :-( Já jsem nevěřila tomu fenoménu a módní vlně kosmetiky Lush, ale koupila jsem si šampon a kondiš a mám uplně nádherné vlasy, že si na ně musím pořád sahat! To můžu doporčit za sebe :-)

    A šaty jsou moc hezké, mám ráda tuhle barvu, jsem na ní až úchylná, musím se krotit, brzo budu mít všechno ve starorůžové/pudrové barvě :/

    OdpovědětVymazat
  19. Pane boze, Syoss??!!! Moja nocna mora....Kupila som si raz Syoss oil nutrition, ktory mal vlasy vyzivit- to co mi s nimi spravil a co spravil s pokozkou mojej hlavy som si liecila velmi velmi dlho- na hlave mi to vytvorilo strasne lupiny a vlasy boli strasne znicene, dost dlho sa z toho dostavali...nikdy nikdy viac ho nechcem, a to tvrdim kazdemu s kym idem do drogerie... a ked si predstavim ze maju aj farby na vlasy radsej nechcem vediet co robia tie s vlasmi...

    OdpovědětVymazat