neděle 20. března 2011

Voníš?

Protože spolupracuji s firmou, kde brigádně pomáhám prodávat parfémy a skrze ní, jsem do tohoto světa byla zasvěcena víc, než jsem bývala, už dlouho jsem se chystala napsat Vám článek o vůních, které jsem během brigády poznala a které jsme si zamilovala …

Podnět k napsání článku mi však dal až internetový obchod: onlineparfum.sk na který jsem během hledání dobré internetové adresy, na které bych si mohla objednat parfém, narazila.

Nejen že cenu jsou jedny z nejnižších na trhu, ale navíc můžete získat ještě věrnostní slevu. A co je podle mého úplná bomba – poštovné je úplně zadarmo!:)

Obchod nabízí parfémy téměř třiceti světových značek. Našla jsem tam všechny o kterých jsem Vám chtěla poreferovat-a co víc- dokonce ještě několik stejných vůní v jiném flakónku, jinak upravených apod. Dost k úvodu, jdeme na vůně:

Jak už jsem zde jednou (dvakrát?, třikrát?,..) psala, moji jasnou favoritkou je už léta Dior Midnight poison. Tento modrý flakónek jedu v sobě obsahuje vůni spíše těžší, kořeněnou a některé dámy by spíš řekly, že vhodnou pouze na večer. Ale když se to nepřežene, bez problémů se dá podle mého používat i ve dne – prostě chci tu vůni cítit pořádJ Na zmiňovaných internetových stránkách jsem narazila na vůni Midnight Poison Elixír, který nejen že vypadá lépe, ale jeho složení mě navíc dost láká- hlavně kvůli dominantní vanilce, kterou já miluju:)

Když už píšu o vůni Dior, nemůžu nezmínit ženskou klasiku Dior J´ador. Skrývá v sobě eleganci a existují tisíce žen, které této vůni podlehly a už nechtějí jinou ani vyzkoušet:)Už při pohledu na flakónek všichni vědí, o jakou vůni jde. Prostě klasika…

Co bych Vám však doporučila právě teď je objednat Dior J´ador Summer. Opět elegantní vůně, ovšem jednodušší a o něco lehčí – přesně jak značí název – ideální na léto.

Pak je tu klasický parfém Light Blue od Dolce a Gabbana. Co jsem se na své brigádě dozvěděla je, že jsem asi jediná, kdo nikdy tuto vůni nepoužíval:D A kdo prý začne, zamiluje si ji.. (proto sjem se rozhodla pro objednávku právě této vůně) Máte nějaké zkušenosti? Avšak podle popisu se mi zdá spíš určený pro mladé holky.. Dominuje v něm vůně jablíčka, je velmi svěží.

A asi největší bomba (téměř) na konec: vůně Lolita Lempická. Tento parfém zaujme nejen svou výraznou, neobvyklou a sladkou vůní, ale hlavně perfektním flakónkem ve tvaru jablíčka, ve kterém se nachází. Když na sebe chcete vůni aplikovat, stačí jemně zatlačit na šťopičku na vrchu jablíčka a vůně se rozpráší …

(když je řeč o originálních flakóncích, určitě stojí za to se podívat na značku Moschino)

Hrozně ráda bych Vám poreferovala ještě o dalších vůních, ale koukám, že jsem se dost rozepsala tak už teď začínám pochybovat, zda to někdo čte?!:D

Tak ještě poslední dámská vůně: Nina od Nina Ricci. Opět – jako u Lolity je ve flakónku ve tvaru jablíčka. Tato vůně je fantastická-svěží (obsahuje citrusové plody) , ženská, luxusní, … Další klasická francouzská vůně- tentokrát květinovo-ovocná, hořko sladká.

Co se týče pánských vůní, myslím, že stačí napsat jen: Hugo Boss J (brácha už léta používá No.6. Myslím že u této značky pánové nemohou sáhnout vedle.. )


9 komentářů:

  1. Lolita vypadá úžasně :) Zbožňuju originálně řešené flakóny, přijde mi, že v sobě často nesou i originální vůni.
    Díky za inspiraci :)

    Kris
    http://platonicsuperphonic.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Ja moc na drahé značky niesom,asi preto lebo som ich ešte ani nevoňala :D Ja veľmi obľubujem voňavky z Avon-u,Oriflame-u

    OdpovědětVymazat
  3. Nina od Nina Ricci bych ráda vyzkoušela a Light Blue od Dolce a Gabbana jsem také nikdy nepoužívala, nejsi v tom sama ;-) vlastně ani nevím, jak voní :D

    OdpovědětVymazat
  4. Musim rict, ze mi Dior vune nevyhovuji - jejich dekorativni kosmetiku miluju, ale vune ne :o( Light Blue pouzival muj ex! :oD ano, tuhle damskou variantu... ;o) Nina Ricci mi vzdycky prisla desne sladka, ale zacinam tomu prichazet na chut.... ted mam malou Cherry od Niny a desne se mi libi!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Dolce & Gabbana Light blue... :) To je krásný parfém. Jednu dobu to sice měl každý, ale i tak nádherně voní. A kdysi to byl můj nejoblibenější parfém. :)

    OdpovědětVymazat
  6. light blue pouziva moja mama a je to uz zrela zena takze urcite nie je len pre mlade baby, u mna vitazi bright crystal od versace, daisy od mj, a moschino ma caka uz v policke, vseobecne mam radsej lahsie vone

    OdpovědětVymazat
  7. super článek! klidně ses mohla rozepsat víc!já ted totiš sháním novou vůni bo moje Burberry mi dochází:/ a chtěla jsem zkusit zase jinou..

    OdpovědětVymazat
  8. jé. jsem ráda že jsi zmínila Lolitu. už pár let na ni nedám dopustit, mám dokonce tři a všechny jsou nádherné. a ty flakonky ve tvaru lístečků...<3

    OdpovědětVymazat
  9. Light blue jsem měla je to krásná vůně, ale taková dost klasická, má ji hodně lidí a už mě omrzela. Ale voní krásně pořád to se musí nechat :-)

    Já mám teď třeba Marc Jacobs vůni, černý flakónek se zlatou kytkou jako uzávěr. To je vůně tak úžasná, že si nemůžu přestat k sobě čichat!

    OdpovědětVymazat