sobota 11. června 2011

a co dále?

Ahoj! A je tady další, slibovaná várka mých nových věcí. Se zvětšováním fotek jsem se tentokrát nedělala, snad Vám to vystačí takto :) Příjemnou zábavu!

V GATEu jsem si za poslední týden koupila dvoje brýle, nafocené mám jen tyto(druhé ukážu někdy brzy). Když jsme viděla tvar těchto(ve skutečnosti jsou víc "kočičí"), barvu obroučků, sklíčka a cenu(98Kč)-musela jsem je mít! :)

Obyčejné tílko Abercrombie leželo chudák až na dně hromady oblečení v jednom second handu.

Už se mi několikrát stalo, že jsem měla to štěstí a v Rossmannu narazila na výprodej kosmetiky Essence za 5 Kč. Naposledy se mi to stalo asi před dvěma týdny: tato kosmetika z řady WHOOM! BOOOOMM!! mě vyšla dohromady na 20 (opět kus za 5Kč). Ale největší radost jsem měla z těchto gelových linek v krabičce:
A tady vidíte toto líčení v akci :)

Co se kosmetiky týče, dám hodně na doporučení. Na serveru MDLS.cz jsem před několika měsíci narazila na skvělou recenzi na řasenku od Rimmel. Sama bych si ji asi nikdy nekoupila, protože vzhledem mě vůbec nezaujala, ale funguje neuvěřitelně! Slibuji, že Vaše řasy krásně protáhne a zhustí! Nejlepší řasenka, jakou jsem dosud vyzkoušela ..
Když jsem se poprvé doslechla o novince "pudr pro objem", věděla jsem, že to budu muset vyzkoušet. Pudr sice funguje opravdu perfektně (připomíná mi suchý šampon), ale je mi dost nepříjemná jeho konzistence a způsob nanášení: pudr je hrozně studený a takového "křídového" materiálu. Nanášení je buď přímo posypáním do vlasů, nebo nejprve do prstů a těmi pak s pudrem pracujeme.. Asi síla zvyku -na spreje..


Jistě si vzpomínáte, jak jsem Vám psala o hnědých botách z GATEu, které jsme byla po třech dnech nošení nucena reklamovat (!) Nakonec to dopadlo tak, že mi peníze vrátili a já si tam paradoxně koupila boty nové :D Jsou gumové, se semišovou mašličkou a zatím drží:)

protože je moje fotka otřesná, vypůjčuji si fotky od Nat/snad to nevadí?!/, která o nich měla článek TADY
Protože jsem byla včera úspěšná v práci (vydělala jsem si za 6 hodin práce 4000 Kč (dělám na provize) ) odměnila jsem se nejen krásným večerem v kině na Pirátech z Karibiku 3D s balením Frisec a kbelíčkem z KFC, ale také novými (a mými prvními !!!........!) bílými kalhotami. Jsou značky F&F a narvala jsme se do dětské velikosti (bod pro mě!:D)(jsou to klasické obyčejné roury, bez aplikací, .. ) toto je ilustrační obrázek :)

V New Yorkeru jsem si pořídila obrovský prsten s květinou. Opět jsem ho zapomněla vyfotit, ale je dost podobný tomuto ,který jsem našla na stránkách: http://www.shopstyle.co.uk/browse?fts=coral+ring

Protože mi došel pudr, který jsem používala snad rok, byla jsem nucena(!) zajít do drogerie a vybrat si nový. Kromě pudru jsem si odnesla toto:

Lak-upevňovač ozdob na nehty
Nutně jsem něco takového potřebovala, protože poslední dobou si vyloženě vyhrávám s dekoracemi malých kamínků, samolepek apod., ale už jsme si tady jednou stěžovala, že mi na nehtech vydrží jen krátce. Jsem zvědavá, jestli mi tento lak pomůže:
Lak na nehty Nail art Special effect! topper. Byla jsem pro něj rozhodnutá ihned, jak jsem novou kolekci viděla na internetu a ještě nebyla v prodeji. Je nádherný! Prostě překrásný!
. a já mám teď na rukou toto:

zdroj: liebenswuerdig.blogspot.com a simplysuzy.nl


A nakonec slibovaný pudr. Vybírala jsem snad hodinu! Chtěla jsem od značky essence, protože mi ten, který jsem používala před tím vyhovoval a chtěla bych si koupit i make-up stejné značky(ten jsem však nebyla schopná vybrat). Představovala jsem si přirozený pudr, který lehce zmatňuje, kryje a ideální by bylo, kdyby v sobě obsahoval třpytky.. Možná velké nároky, ale nakonec jsem takový objevila-a dokonce dva!
Nemohla jsme se absolutně rozhodnout, který z nich zvolit. Nakonec jsem se však rozhodla pro ten druhý-jenom proto, že má jen jeden odstín a já se u toho prvního nemohla rozhodnout, který by mi případně víc sedl :D Bože a to nejsem váha!:D

Mějte se krásně, Vaše Katy

13 komentářů:

  1. Jé ten oranžový lak od Essence jsem ukořistila taky! :-) Je skvělej, takovou barvu jsem sháněla už dlouho :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek,ty mě vždycky bavíš Katy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc dobře jsi nakoupila:) Po tom pudru na vlasy koukám už dlouho, ale zatím jsem neměla odvahu ho vyzkoušet:D

    OdpovědětVymazat
  4. áá, ty boty! kosmetika za 20 kč? děláš si legraci? asi si dnes udělám výlet do Rossemanna! :D

    OdpovědětVymazat
  5. great pics :)
    great stuff ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Skvely nakup! Ten prstynek je bozi, hrozne se mi libi :)) A ten trpytivy lak na nehty, joooo! :)))

    ---
    If you find the time, come visit me :) Follows are obviously always welcome <3

    OdpovědětVymazat
  7. the nail glitter looks amazing!! and i love the necklace you're wearing! great with the orange nails:)

    Ps:
    We're hostinga giveaway on the blog with a 160€ value! Come and join! CLICK HERE!

    XOXO
    Farah from FASHIONFABRICE

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek a recenze :-) Essence - Circus Confetti jsem si pořídila též :)

    OdpovědětVymazat
  9. tie čierne sandáliky sú krásne! a doma máme tiež takú špirálu, podľa mmňa nie je až taká dobrá, radím tebe aj iným, ktorí chcú dobré maskary na oči- kupujte značku Miss Sporty! špirály majú najlepšie. jednoznačne.

    OdpovědětVymazat
  10. Ten lak musím mít!

    OdpovědětVymazat
  11. Sakra, holka, kam ty na ty Essence za 5,- chodíš?:P:D

    http://luczynky-world.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  12. oh my, Káťo, ten lak Special Art Topper od Essence vypadá na tom černým laku božsky! nenávidim se za tu kupu oblečení, kterou teď mam všechnu v takovejch vyloženě zemitejch a přírodních barvách, protože začínám silně propadávat vesmírnýmu vzoru. Odteď si budu kupovat černý oblečení a budu na něj stříkat savo :D

    OdpovědětVymazat