pátek 10. června 2011

My new sh stuff


Ahoj!
Zařekla jsem se, že už Vám konečně musím začít ukazovat nové věci, které jsem si pořídila. Mohlo by se totiž taky stát, že bych na ně pak úplně zapomněla .. Takže první várka je v tomto příspěvku, druhá Vás čeká .. kdy? to se dozví ti, co mají stránku Katy-inspiration přidánou na facebooku :)
Dneska to bude nálož věcí ze second handu, v dalším příspěvku Vás čeká kosmetika, doplňky apod. Nemám pořád nafocené všechno, takže podobných příspěvků čekejte víc ;)

-sako Vittoria Verani jsem si koupila za 10Kč.

-tento svetřík s krajkou u krku mi přenechala kamarádka s tím, "že je na vyhození". Originální Sisley, je krásný :)
-stejně jako u svetříku, kamarádka by prý tento top od Victoria´s secret vyhodila :D Musím Vám ho vyfotit na sobě, vypadá fantasticky!

-tento cropped top jsme pořídila v second handu. Opět 10Kč.

-na originální šátek Yves Saint Laurent jsem narazila v second handu v mém městě. Stál asi 30 Kč (díky bohu, že náchoďáci jsou tak neznalí!:-))

-další věc od kamarádky, ručně pletený svetr. Trochu škrábe, ale strčím ho do mrazáku a bude dobře :)
- a ještě jedna věc od kamarádky-toto body. Vy, co mě sledujete dlouho víte, že body miluju a tohle má perfketní materiál a hlavně výstřih-takže opět nadšení :)
-tričko Lacoste; second hand asi 80 Kč

- hedvábný top, 10 Kč

-hnědé sandálky na klínu, asi 50 Kč

-hedvábný top k sukni se zvýšeným pasem, asi opět za 10Kč, nevím:D

Zítra jedu asi hodinu od našeho města na jeden kosmetický zákrok. Mám o tom rozepsaný článek, ale zveřejním ho, až po zítřejším výsledku. Určitě se ale je na co těšit :))

Mějte se krásně, Vaše Katy

5 komentářů:

  1. O¨ch hlavně první dva kousky !!! K nezaplacení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi mistrině v hledání v sekáčích! Super kousky!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. jejda ! šátek a tričko Lacoste se zabavují !!! :-P To jsou nákupy! Tady v sekáčích už si z toho prodavačky vezmou nejlepší věci pro sebe,tak to máš štěstí, že tomu nerozumějí :-)I když takové ty méně známé značky se dají taky najít.Minule jsem si přinesla koženou Longchamp za 80 kč, 95 % stav - nová stojí 415 dolarů.To jsem z toho málem zkolabovala :-) Obdivuji tvoje modýlky za desetikačku, to se jen tak nevidí.Máš super stránky,pročetla jsem je a viděla jsem tvoje vlasové proměny a všechno Ti sluší !Tak hodně nápadů a sekáčových úlovků :-)

    OdpovědětVymazat