úterý 12. července 2011

Chuť všeho

Ahoj! Dnes jsem měla takový zkrášlovací den: Nejdříve návštěva kadeřnice, pak dodělávání řas a nakonec ještě doma maska na obličej. Jsem si moc dobře vědoma toho, že kvalita mých článků je teď otřesná. Nejsem s nimi vůbec spokojena a raději bych vkládala články s radami, diy, outfity apod. Jenže na to teď prostě není čas ...

A tak nejrychlejší způsob, jak udělat zajímavý příspěvek je obléknout mé nové oblečení na ramínko, zmáčknout spoušť na foťáku a fotky zveřejnit. Tak tomu bude i dnes. Doufám, že Vás takové příspěvky aspoň trochu baví (protože třeba já takové úplně miluju :)) Jednou velkou nevýhodou je ovšem, že oblečení vypadá na ramínku úplně jinak, než oblečené. Určitě se i Vám samotným někdy stalo, že se Vám věc na ramínku v obchodě příliš nelíbila, ale když jste si ji potom vyzkoušeli, proměnila se v nádherný kousek :) A tak to mám i já a hrozně často. Naštěstí jsem se už celkem naučila odhadnout, co mému typu sluší a co ne.

Mimo to ještě uvidíte fotky ze dneška- měla jsem oslavu narozenin u svých prarodičů.
Jinak jsme byly s maminkou ve městě vybrat mé hodinky, jak jsem psala. Nakonec vypadají úplně jinak, než jsem si představovala:D .. krásně(ji) .. :P Také jsem byla koupit lístky na Výravu na oblíbenou kapelu Nightwork a na čtvrteční 3D kino Harryho Pottera. Mimochodem, nečetla jsem ani jednu knížku, při filmech mám strach, ale stejně ho mám ráda :)

Úplně na začátek ale něco z kosmetiky + doplňky: Perfektní tuhá tvářenka od Cartrice kolekce Papagena. vybrala jsem si tu oranžovou a sama když jsem ji poprvé v drogerii viděla, sama bych nevěřila, jak krásně může vypadat! Vyhovuje mi i způsob nanášení, takže všem doporučuji;)


Stejně tak mohu doporučit i následující balzám na rty. Koupila jsem si ho v drogerii v Portugalsku, ale jsem si téměř jistá, že je k dostání i v ČR (a že spousta z Vás ho používá;). Dosud jsem používala kokosový balzám z DM. Ten byl také výborný a levnější. Tak jsem zvědavá na účinky toho nového.
Prsten je z nějakého obchůdku z doplňky z dovolené a náušnice z letiště ve Frankfurtu.(miluju tu barvu!)
Z cest jsem si také přivezla svou první Chanel rtěnku. Odstín jsem si vybrala hodně přirozený, spíš do růžova. Nádherně hydratuje, vydrží, .. zkrátka to, co se dá od takové značky, myslím, čekat ..
Chtěla bych Vám také moc doporučit novou řadu Gliss kur: Ultimate Repair, o které jsem Vám psala v nedávném článku. Po měsíci používání šamponu, balzámu a oleje ve spreji se mi kvalita vlasů ohromně zlepšila! Sama moje kadeřnice se dnes ptala, jaké drahé přípravky na vlasy používám, že jejich kvalita se od poslední návštěvy velmi zlepšila. No, nic drahého:D Celou řadu pořídíte za pár stovek :) Rozhodně si hodlám pořídit všechny výrobky z této řady.


V Hm jsem si koupila zlaté sandálky (jen za 5 Euro!)

Teď, jako už klasicky :D, pár kousků, které mě stály 10 Kč:

-ručně šitá sukně
-žlutý top s límcem

-Pimkie károvaná košile

-klasická košile Marsk and Spencer

-hedvábné body s květinovým potiskem (jeden z těch kousků, který vypadá perfektně na sobě třeba s bílou sukní do pasu)

Také jsem si poprvé v životě koupila dvě úplně stejná trička:) Tedy ne tak úplně stejná-jedno je zelené a druhé bronzové barvy. Jsem úplně šílená ze zvýrazněných ramenou :D -buď aplikacemi na nich nebo vycpávkami, ... Na tomhle se mi líbilo nejen zmiňované, ale i délka-dá se nosit i jako tričko, i jako mini šaty ...


Včera večer jsem si "roztrhala" toto tričko DKNY. Dělala jsem se s tím snad dvě hodiny a nakonec mě to začalo i bavit:D Vím, že roztrhání už bylo v módě před rokem (khaki trička od Balmaina byla hit!), ale já zkrátka nejsem ten typ, který by nosil něco, co se mu líbí jen v době, kdy je to děsně cool. Těším se, až si ho vezmu k upnutým džínám :)

Jedno z vintage sak, o kterých jsem Vám psala a které jsem si pořídila v second handu:

A nakonec tři fotky ze dneška:
-příšernejch dortů. Fuj, jsem přeslazená a zítra mě čeká to samé!

Na této fotce s mým bráškou můžete vidět, jak teď vypadám s permanentními řasy: na fotce jsem zcela bez make-upu.
Letos se chystám jen na koncert na Výravu, jinak žádný festival.. Ale co Vy? Byly jste nebo kam se chystáte? A byl někdo na Rock for people ve městě kde studuji?:)

Mějte se, Vaše Katy♥

9 komentářů:

  1. Pěkný kousky! :) Ty sandálky jsou úžasné a to zelené tričko s těma ramenama je božské!!! :) Sem zvědavá, až vyfotíš na sobě! A jinak chystáme se na České Hrady na Kunětickou Horu, tak uvidíme.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty řasy jsou fakt skvělý :-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mě by mooooc zajímalo kam ty na ty svoje sekáčový úlovky chodíš?????(!!!!) Ta sukně je naprosto perfektní! Teda i ostatní věci..

    OdpovědětVymazat
  4. mám stejné sandály, ale v černé. koupila jsem je v Paříži taky za těch 5€:)jinak skvělé kousky za 10 kaček:)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný kousky jsi pořídila :),můžu se zeptat,kde seženu Catrice ? A jelikož v Hradci bydlím,tak je povinnost jít na Rock for People,byla jsem a byl skvělej :) !

    OdpovědětVymazat
  6. to s tym, ze saty an ramienku vyzeraju lespie nez v skutocnosti poznam:)), kuknem v drogerke tu gliss kur radu. vidno to aj na obrakoch mas krasne vlasy aj ked mozno je to prave fotka, ked si dosla od kadernicky:) a gratulujem k chanelke:)

    OdpovědětVymazat
  7. Seš náhodou pěkně opálená :) A sluší ti to i bez makeupu !!
    Míša :)

    OdpovědětVymazat
  8. Gliss kur: Ultimate Repair používám kondicionér a taky spokojenost :-) A odstín chanel rtěnky sis vybrala krásný! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Prosím ťa kde si zohnala tú značku Cartrice
    Inka sledujem zaujímavý blog
    http://alicaletko.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat