pondělí 11. července 2011

Tady jsem

Ahoj! Jsem zpátky z Portugalska, nejsem ani trochu opálená, za to ale se spoustou nových zážitků. Byl to spíš takový poznávací týden, takže jsme strávili jen jeden den na pláži u Atlantiku, jinak spíš památky, párty, jídlo a nákupy :D Odpočívací dovolená mě ale čeká hned od pátku, tak doufám, že budu nejen relaxovat, ale také se trochu opálím :)
Za celou dovolenou jsme pořídili obrovské množství fotek. Těšila jsem se, že Vám je ukážu, ale bohužel CD, na které jsme většinu fotek nahráli Nám nefunguje, takže budu muset počkat, až Nám je pošlou přátelé z Portugalska, kteří si je naštěstí nahráli do počítače! Pár fotek mi však ve foťáku zůstalo, tak Vám mohu ukázat alespoň něco málo - fotky z posledních tří dnů pobytu.
Předpokládám, že většinu z Vás nějaké fotky památek moc nezajímají, tak jsme vybrala spíš fotky mých outfitů apod. ;)

Ke svému oblečení a stylu v létě celkově bych chtěla napsat, že tohle léto jsem se rozhodla hodně experimentovat. Pohrávat si s barvami, vzory, střihy, doplňky .. Je krásně, mám prázdniny, tak proč chodit celý den v klasických tříčtvrťácích a obyčejném tílku? Kdy jindy zkoušet nové kombinace, než právě teď?:) První let letadlem byl pro mě hrozně stresující. Hlavně tedy před odletem jsem měla strach. Druhý let jsem si to už ale celkem užívala.


Asi nejvíc jsem si oblíbila kombinaci fialových harémových kalhot, zeleného tílka a žluté mikiny. K tomu šátek do vlasů nebo klobouk, na nohy sandálky nebo balerýnky a cítím se v tom skvěle, nejen proto, že je to ohromně pohodlné!-s přáteli z Portugalska v ulici městečka kde jsme bydleli

-nové tričko s mou oblíbenu Audrey Hepburn (Pull Bear), náhrdelník GATE, prsten NY, sukně HM
S Radečkem jsme si to moc užili :)

-nákupy v obrovském obchodním centru. Na sobě mám nové sandále pořízené v Zaře.

.. s přáteli

-hned po Ráďovi byl můj největší společník Redbull (a levitující bankovky kolem hlavy :D)

Doufám, že zbytek fotek Vám budu moci ukázat co nejdříve!
Chystám další haul článek a zítra si jdu vybírat dárek k narozeninám. Rozhodla jsem se pro zlaté hodinky. Mám trochu představu, ale uvidíme, jaké si nakonec vyberu.. Určitě je tu pak uvidíte;)

A nakonec mám ještě jednu otázku: strašně špatně se opaluju. Máte nějaké tipy, jak získat rychlejší a intenzivnější opálení? Slyšela jsem, že je dobrý kokosový olej .. ?!
Děkuji,
Vaše Katy♥

11 komentářů:

  1. pěkné fotky a ty fialové kalhoty jsou skvělé:)

    OdpovědětVymazat
  2. Náhodou mně přijdeš celkem opálená, třeba na tý první fotce (když nepočítám fotku z letadla)! Já když se jdu opalovat, tak se namažu opalovacím krémem, a pak krémem do solárka (mám takovej obyč z dm, asi za 70-80kč) a zní to jako blbost, ale fakt se opaluju rychleji a hlavně mi to dlouho vydrží! Jinak pěkný fotky, je vidět, že jste si to užili ;) tak si užij i odpočívací dovču! Tereza

    OdpovědětVymazat
  3. obyčejný Nubian olej z drogerie ;)

    OdpovědětVymazat
  4. jojo přesně Nubianek a nebo obyčejný olej to taky pomáhá a je to ještě levnější.. :)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné fotky, jde vidět, že jste si to fajnově užili. :) A také se mi velmi libí tvé outfity! Jsi kočena a sluší ti to! Moc se mi libí ty botičky ze Zary a tričko s Audrey. :)

    OdpovědětVymazat
  6. První outfit je skvělej! Strašně ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nejlepší je solární voda, prodává se v lékárně, stojí kolem 1OOKč a budeš po ní jak černoch :) Už několik let jí používám vždycky na dovolený a vždycky odjíždím s krásnou barvou :)
    ps: máš tam chybku, píše se Hepburn (trochu to bije do očí :)

    http://ordinarylife-my.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. jak si děláš ten účes s tím šátkem?? ale jinak pěkný fotky a že prý nejsi opálená..kecko:)

    OdpovědětVymazat
  9. Mám to taky tak. Letos jsem si koupila opalovací olej F7, od Karla Hádka. Je to přírodní kosmetika (cca 140,- za 100ml), ale opálila jsem se po tom nádherně. Je fakt, že někomu tyhle přírodní věci moc nevoní :-). Ale je to perfektní.

    OdpovědětVymazat
  10. konečně! chci co nejvíc fotek a článků! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty puntíkatý kraťásky jsou skvělý:-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat