pátek 1. července 2011

Všichni utrácíme

Hezké prázdniny všem :),
ačkoliv se mi zdá, že se mi kolem skoro nic nelíbí, utrácím příšerné peníze za oblečení a doplňky. Kde jsou ty časy, kdy to bylo jen pár kousků po desetikorunách? Mimo to, jsou to teď malichernosti za stovky korun.
Co mi ale udělalo velkou radost, je originální bundička Burberry, která mě 10 Kč stála a to jenom proto, že mí spoluobčané jsou značek neznalí a ti znalí se tam dostali až po mě :)
Zítra touhle dobou už budu na letišti. Kufr mám plný šatiček. Jinak tam nenajdete skoro nic :D
Dneska mám pro Vás připravenou spoustu různých fotek, jdeme na to;)

První fotka klasická pozerská :D už mi to asi chybělo, tak jsem si to pořádně vynahradila :D Brýle Primark, halena i šortky second hand


Včera jsme byly s Maminkou ve městě. Aniž bychom si to uvědomily, obě jsme se hezky sladily: vzaly jsme si tmavěmodré šaty a zlaté doplňky. Já mám tuhle kombinaci hrozně ráda, obzvlášť pak až budu opálená.


šaty mám nové z Tesca, stejně tak náhrdelník, boty máme obě z Deichmannu a šaty, které má na sobě Maminka jsem pořídila v neuvěřitelném vintage second handu, kde jsem nechala strašnejch peněz, protože ty kousky co jsem tam našla ..!! .. no až je uvidíte .. :))

Když se nudíte, kupte si medvídka mývala! Když se nenudíte, kupte si pandu. A když jste blázen do pandy, lenochoda a podobných zvířátek, nepustíte toho svého plyšového už pomalu z ruky. A nejlépe je s ním v peřinách, takže z nich pak pomalu nevylézáte :)

Poslední série fotek je už asi měsíc stará. Z doby, kdy byla ta tepla-byla jsem u Babičky na zahradě:
Sako Orsay (už mám asi 5let ;)), brýle jsou CA, tuším, šortky NY, top second hand, náhrdelník Primark a sandálky z Řecka
A teď sama doufám, že přijdu s dalším článkem co nejdříve, ale tento týden na dovolené na to určitě čas nebude. Pak se na tři dny vrátím a zas odletím. Tak zkusím přidat článek v době kolem toho 12.7. ;) Aspoň budete mít čas běhat po loukách a koupat se v řekách. A nebo můžete zapátrat v archivu mého blogu, myslím, že určitě najdete něco, co Vás i tuto sezónu inspiruje;)

Mějte se krásně, Vaše Katy ♥

PS:Giveaway pokračuje! Kdo se ještě nezúčastnil, má čas do 15.7.!

PS2: moje kamarádka si koupila stejné botky jako já, bohužel po vyzkoušení zjistila, že Jí jsou malé (a to si před koupí zkoušela ty moje, žejo, Pájinko?!! :D). Není jiná možnost, než je prodat. Je to velikost 39. Musím dodat, že sama je nosím takřka neustále a jsou prostě nádherné a mám s nimi všude úspěch. Pohodlné, hodí se ke všemu. Melissky za 450Kč včetně poštovného ;)

5 komentářů:

  1. A to jsou pravé Melissy? To asi ne...

    OdpovědětVymazat
  2. Těžko říct, jsou koupené na aukru.. Spíš ale ne.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mít zbytečných 450,- jdu do nich. :-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. tvoje černé šatky jsou pěkné, sluší vám to s maminkou.:)

    OdpovědětVymazat