čtvrtek 17. listopadu 2011

Jak se obléknout za 50Kč?

Ahoj! Vážně se omlouvám za tu pauzu. Nějak na blog nemám čas:( I přesto ale přibylo pár pravidelných čtenářů-mám z toho velikou radost a tímto Vás zdravím, snad se vám tu bude líbit :)
Dneska mám pro Vás, myslím, docela pěkný příspěvek. Fotky, které jsem nafotila byly totiž pořízeny za nádherného podzimního světla, takže i když byly pořízené mým příšerným foťákem, vyšly docela hezky:) (no, a teď si místo sluníčka "užíváme" už kolikátý den(?) hnusného inverzního počasí,ble! )
Další zajímavostí je, že všechno oblečení, které mám v tomto příspěvku na sobě, stálo 10Kč!! teda vlastně až na kožíšek-ten stál dvacku..! (uf, to jsem se pěkně plácla přes kapsu,co?:D)
Takže všechno oblečení je ze sekáče, kožíšek značky Dorothy Perkins, košile nějaká divná proměneznámá značka, sukně je ručně šitá, oboustranná(zřejmě homemade), pásek z nějakého butiku v Německu a svetr nevím..
Ten den jsem si na sebe vzala nové sluneční brýle z ASOSu(no, ty už bohužel 10Kč nestály :( :P), náušnice a prsten z GATEu a boty ze Stivalu(koukám, že ty ale na žádné fotce nemám, takže je to vlastně jedno:P)
Jo a psaníčko mám vintage po babičce. Mám z něho ohromnou radost! Líbí se mi jeho barva, velikost, dá se různě nosit, navíc je z kůže, ... prostě poklad!.)




A takhle jsem celou neděli odpočívala:
.. hezky na verandě při čtení knížky a jedení babiččiných Svato martinských koláčků:)


Mám připraveny ještě jedny podzimní fotky a pokusím se(tak na 90%!)je zveřejnit ještě tento prodloužený víkend. Mě o něm čeká rodinná oslava, první koncert s mým nově vzniklým bandem, návštěva dvou trhů a MOŽNÁ škola:) A co plánujete Vy?

Mějte se moc krásně, Vaše Katy♥

9 komentářů:

  1. Kačenko, seš prostě kočka.:-)

    OdpovědětVymazat
  2. luxus za 50kč:)
    krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Sakra ty jsi tak krásná! :) Kožíšek, pěkná sukýnka...proč se více holek neobléká jako ty? Potřebuji tě nutně poznat! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný svetřík)) a všechny věci jsou super, skoro neuvěřitelné, že každá věc stála 10 Kč :).

    OdpovědětVymazat
  5. je to perfektne! ten kozusok a sukna, no nemam slov!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí ta sukně, je perfektní :)

    http://barika-myextraordinarylife.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Bože..kde si koupila značkový krásný kožíšek za 10kč???

    OdpovědětVymazat
  8. Káťo, nechceš nám tu udělat soupis second-handů, kde nakupuješ? :))

    Angel.Angie :)

    OdpovědětVymazat