pátek 4. listopadu 2011

šaty,jo?!

Hezký večer všem!Dnes toho moc psát nechci, Maminka má dneska narozeniny, takže jdeme popíjet bublinky a slavit. Úplně zavrhnout jsem Vás ale také nechtěla(navíc po takové době), takže jsem Vám alespoň nahrála fotky nového outfitu. Na fotkách také můžete vidět moje nové vlasy:)
Mám na sobě TYTO šaty (doporučuji: klikněte na ten odkaz!šaty totiž na fotkách vypadají docela jinak než ve skutečnosti. Za absenci květiny na břichu jsem ráda:DD/stejně bych ji odstranila, ale i tak vypadají vcelku jinak. Vlastně to ani nejsou šaty, jak jsou krátké (sami vidíte, kam mi sahají). O příšerném materiálu a našití krajek ani nemluvím, ale to se dalo za tu cenu čekat.. asi je šily děti v čínské továrně, takže to akceptuji:X A řeknu Vám ještě jedno tajemství-výstřih nosím na zádech.)

Na sobě mám:
šaty aukro
sukni Tally Weijl
silonky HM
lakýrky FF
mašličku ve vlasech Gate

A teď Vám chci představit ty nejúžasnější lakýrky, do/ze kterých jsem se zbláznila
..jsou značky FF a pořídila jsem je ve slevě za nějakých 250Kč.

A nakonec bonusovka:
Víte.. totálně jsem si poslední dobou zamilovala sushi! Minimálně třikrát týdně chodím do stánku pro osm kusů lososových maki, které si pak umím vychutnat úplně nejvíc ze všech lidí na světě! Lehnu si pod nebesa, odhrnu kousek prostěradla z části postele, bláznivě se směju, hážu vlasama a přitom se fotím.

Mějte se moc krásně a užijte si víkend! Vaše Katy♥

7 komentářů:

  1. Ty vlásky ti moc sluší! A navíc to vypadá mnohem lépe a přirozeněji. :) Máš bomba postel a to sushi ti závidím! Mňam!! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Máš nádherné vlasy:)! A ty šaty mě teda pobavily. :DD Hezké šaty! :DD

    OdpovědětVymazat
  3. tyhle vlasy jsou krásný! slušejí ti mnohem víc :)

    OdpovědětVymazat
  4. super vlasy! a šaty na tobě vypadaj mnohem líp než na aukru, měli by použít tvoje fotky a né ty na té pidi japonské děvě:)))

    OdpovědětVymazat
  5. Hrozně ti to sluší! Hrozně se těším na nové články a doufám, že budou pořádně dlouhé..

    OdpovědětVymazat
  6. http://betterthangossipgirl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. super fotky :))

    http://bombaboom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat