úterý 29. listopadu 2011

Vytočil mě kabát!

Ahoj! Včera jsem měla sraz s mojí milovanou Adélkou, měly jsme v plánu projít pár hradeckých second handů. Nakonec jsem si ale odnesla jen jednu sukni za 29Kč-chtěla jsem si ušetřit nějaké peníze na zítřek(tedy na dnešek), protože jsem se chystala do second handu, který tady ve městě bývá jen asi 2x do měsíce. A udělala jsme dobře, protože díky tomu, že jsem si ráno protrpěla stání před otevíračkou mezi důchodci, získala jsem několik skvělých kousků! jejich fotku uvidíte uprostřed tohoto příspěvku (ti, kdo mě mají v přátelích na fb už ji viděli). Ale v souvislosti s dnešním second handem, se s Vámi musím podělit o dvě zprávy-jednu dobrou a jednu špatnou.. Kterou první?:)

špatná: ukořistila jsem tam naprosto luxusní černý kabát GAP. A pak za mnou přišla paní, že ho prej jako hledá a že jestli jsem jí ho náhodou nevzala.. no vzala, hehe, ale dělala jsem, že ne..samozřejmě. A ta svině(teda s prominutím, ale má si hlídat své věci a když to tam někde odloží, tak jak jsem měla vědět, že je to její?!) mi sáhla do tašky a ten kabát mi před placením normálně vzala!:D Nevěřila jsem vlastním očím a stála tam jak tvrdý Y! Tohle mě fakt štve!

a teď ta dobrá: ..no, teda, jak se to vezme:D Pán, který ten hrabák vlastní už mě tam zná:D a dnes mi nabídl, zda bych u něho nechtěla dělat brigádu. Což je splněnej sen, skvělá zpráva, na druhou stranu- uvědomujete si, co to bude znamenat pro mě, mou peněženku, skříně atd.?????!!!!!!
Dnes outfit ze včerejších nákupů....

PS: Hradečandy, jak to, že Vás na té Střelnici nevidím? Jsou tam samí důchodci, tak se pak nemůžete divit, že mám takové kousky!:D





kožich Dorothy Perkins, sh za 20kč


svetr Topshop


náhrdelník NY


kalhoty a pásek Stradivarius


válenky od vietnamců


kabelka Hermés, sh a přívěsek vintage po babičce


prsten s perlou GATE

Jo a z toho InStyleu jsme pěkně vytočená! Žádnou kruhovou šálu jsme tam totiž nenašla!Místo toho jsme si za 8O kč koupila malej vadnej čtvercovej šáteček! Neuvěřitelnost!:/:D




Největší radost mám samozřejmě z trička Jack Daniels..to sjem si přála už hrozně dlouho!

Dál jsem si koupila bílé pončo s rukávy s.Oliver

vínové triko sdlouhým rukávem HM

zimní limitovaou edici bílé mikiny s aplikacemi vloček a s kožíškeje nádherně teplá!)

černé tričko Mango

černý pásek se zlatým nápisem..vygooglila jsem, že se jedná o zboží pařížského butiku, ale mě zaujal hlavně proto, že mi připomněl legendární pásek Moschino. Těch je ale už trochu moc, tak jsem ráda, že je na něm jiný nápis:)(i když za ten Moschinovský bych se nakonec asi taky nezlobila:DD)

Jo a mikina Billabong-tu prodám:P





Mějte se rásně, Vaše Katy :)

11 komentářů:

  1. Tak to s tím kabátem by mě taky naštvalo! :)

    OdpovědětVymazat
  2. To jsi tu pipinu fakt nechala ti kabát vzít ? To je neuvěřitelný, je fakt drzá :O.
    Jack Daniels triko mám taky :D a byla jsem za něj hrozně ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je drzoňa!! Beztak si to rozmyslela a pak že zapoměla..to jo! :D Ale tak co přece se tam nebudeš s ní prát ne? :) Kačko ty sekáče ti závidím! Já jsem si už mega dlouho nic nepořídila ze sekáče. Minulý rok jsem toho měla spoustu a letos nic...Nevím asi do Ostravy nevozí žadné dobré kousky.
    Ten outfit ti moc sluší! Perfektní kožíšek a kalhoty. Já bych si asi vzala jiné botky, ale to je jen můj vkus. :)

    OdpovědětVymazat
  4. a tím Instylem .. taky sem to tak měla, lae pak sem to ošmatala a zjistila že to musíš zkusit ze všech stran roztáhnout a ono se ti to rozloží do kruhoové šaly:) zkus to! ;)

    OdpovědětVymazat
  5. já chci tu tvoji kabelkuuu:D a triko Jack Daniels by se líbilo tak tátovi mého přítele:D a na pásek jsem zvědavá, co tam je za nápis? kabát bych si nenechala vzít!!!:D příště jdu s tebou bodyguardovat tvé věci?:D

    OdpovědětVymazat
  6. presne toto sa stalo včera mne, skoro ma tam ta geriatria ušlapala!! :D ale pekne si si ulovila :))

    http://ministrawberrygirl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Měla si jí normálně praštit, heh. S tím šátkem to nechápu. Musíš mi ho prostě ukázat.:-D

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to se nedivím, že tě to vytočilo. Dneska jsou lidi pěkně oprsklý.

    http://curllygirll.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní: tak sjem zjistila, že mi do inStyleu skutečně dali vadný šátek. Je to prostě hnus a pěkně mě tím naštvali!!:(
    A příště už si to nedám líbit holky, teď to tady veřejně slibuju!:D
    Joll, na pásku je něco jako Cote de cote. A společné nákupy? To by byla bomba!:D :)

    OdpovědětVymazat