čtvrtek 24. června 2010

Na náměstí

Včera jsem s nejlepší kamarádkou vyrazila do města. Záminkou byl nákup pantoflí a pro mě rtěnka.. Když jsem si totiž pročítala nové číslo ELLE, pohltilo mě nadšení z výrazně růžových rtů a já si vzpomněla, že jsem nedávno v jedné drogerii narazila na tužku/rtěnku na rty přesně v té barvě ve výprodeji za 29,-Kč. Musela jsem ji mít!:D K mému nadšení byla stále v regále a já si ji nesla ke kase. A k mému obrovskému nadšení mě prodavačka požádala o 5,-Kč! Koupila jsem si tedy rovnou alespoň dvě a vesele odcházela z obchodu. I kamarádka sehnala pantofle a dokonce s cenou o 25% levnější díky speciální akci..:) Její blog najdete ZDE




-detail náušnic. foceno den-dva před tím..
Na sobě mám: Nové šaty od Suzie from suziestyle ; kabelka second-hand; balerýnky Orsay, prstýnek Robotique a náušnice, tuším, HM (dárek od mého přítele-vzpomínka na den s Ním strávený v Praze:))
Rtěnka Essence.
PS: A lidi zase koukali, otáčeli se, zírali, ukazovali si. Zajímalo by mě, jak reagujete na to nevkusné očumování ostatních-mně to prostě nedá jen tak projít a dělat že nic nevidím. Když mám dobrou náladu, tak se jen sebejistě usmívám a je neuvěřitelné, že i když se na dotyčého "čumila" podívám, stejně kouká dál a vůbec mu/ji to není trapné! Bohužel, když mám špatnou náladu, tak se občas neudržím a jsem i sprostá-a to vím, že bych neměla..jenže mi to příšerně vadí.

11 komentářů:

  1. no tak teda zááávisť veľká za tie šaty!!!!ale že veľká!

    OdpovědětVymazat
  2. kabelka je skvělá! bomba..
    a za rtěnka za 5,- ? wow,chci taky :D
    na lidi na ulici prdím :D prostě du dál :D

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavý a pěkný ty šatky, to se musí nechat :)
    A lidi na ulici? Když mám dobrou náladu, jsem na tom jako ty. Ale když špatnou, nenadávám. Spíš je mi smutno... Nechápu, proč si každej nehledí svýho.

    OdpovědětVymazat
  4. ty šaty jsou krásný krásný krásný :) ale vzala bych si k nim podprsenku bez ramínek ...

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, vypadas tady moc dobre! ;) super akcni barva satu, rozverny outfit ;)

    Ja nereaguji a dela mi to nekdy radost...o to v mode preci i jde...sokovat...vyjimat se ;) ... v Parizi to je tezke, tady staci malo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Valim do drogerky pro tu tužku! Barva je naprosto dokonalá, taky jsem nad tím slintala. :D Moc ti to sluší, mě ale čumilové nevadí, naučila jsem se úžívat si jejich pohledy a dokud nemají nemístné poznámky tak se jen usmívám. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc Vám všem děkuji za krásné komentáře a taky za názory ohledně zírajících lidí..:) Máte pravdu-měla bych si to užívat a ne se nad tím rozčilovat!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Joo taky mi vadi když lidi koukaji, mam pak strach že mam třeba špinavou pusu nebo něco je na mě špatně :D Jinak maš krasné vlasy a ty šaty sou taky užasne..a s tou rtěnkou si to parádně vychytala

    OdpovědětVymazat
  9. Šaty Ti moc sluší a ta růžová rtěnka je taky moc pěkná a ta cena!!!

    OdpovědětVymazat