neděle 20. června 2010

Prázdniny jsou ve vzduchu!

Před několika dny jsem si naplánovala pátek, který silně zaváněl prázdninami:

Ráno jsem jela s Maminkou do Polska (hranice jsou hned vedle). Tam jsme si prošly trhy, obchody, stavily se v cukrárně, nakoupily laky na nehty a rtěnky nejrůznějších barev a moc jsme si to užily:)

Pak jsem měla schůzku kvůli brigádě, která proběhla úspěšně, a já se rozhodla setřít los, který jsem nosila v peněžence už několik měsíců. Vyhrála jsem 1o,-Kč (což byla cena losu:D)

Co Vy, koupily/i jste si někdy los a vyhrály/i alespoň o něco víc, než já?:D

Pak zpět do republiky na oběd-objednala jsem si výborného (tentokrát ne losa, ale) lososa.(:D) (a to mi připomíná:všem chci doporučit obchod v nejvrchnějším patře v Palladiu-když vyjedete po schodech, tak napravo. Nevím, jak se jmenuje, ale vím, že tam mají opravdu výborné rybí sendviče, obložené talířky,… !)

Odpoledne mě pak čekaly nákupy s mými mladšími sestřenkami. Nutně si prý musely koupit nové doplňky, laky na nehty a samozřejmě sladkosti:D

Zvláštní bylo, že mí maloměštští spoluobčané byli neuvěřitelně pohoršeni mými silonkami. Nedokážu pochopit, že takové silonky(podle mě ještě celkem "v pohodě") dokážou vyprovokovat takové pohledy! Už by mě to asi vůbec nemělo překvapovat.

Nakonec jsem přišla domů hrozně unavená… Pomazlila se ještě s kočkou Julií a zbytek večera proležela v posteli při sledování filmu Factory girl (česky Warholka). Ten doporučuji!











Přejmenovala jsem blog. Myslím, že "Jak to cítím" můj blog nejlépe vystihuje:)

Přeju Vám krásné počasí!:)

6 komentářů:

  1. Taky mám ten šmoulový lak! :D Je bezvadný. V Polsku jsem byla nakupovat jen jednou, taky to mám dost blízko, ale asi na špatném místě, nic jsem neulovila (zato matinka se na trhu se zeleninou vyřádila :D). Vypadá to, že bych to tam měla zkusit znova. :)
    A silonky jsou bombovní, kašli na vesničany! :D

    OdpovědětVymazat
  2. najviac sa na tie prázdniny teším! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Téééda, to si měla pěkný plány :)
    Jen se trochu divím, že tě ty pohledy našeho městečka ještě vůbec překvapují? Pfff.. :)
    A co se losu týče, tak ten jsem si snad nikdy nekoupila, ale už dlouho o tom s mamkou mluvíme, jak si jednou jen tak nějakej koupíme a vyhrajem jmění :D

    OdpovědětVymazat
  4. V Polsku maju naozaj skvele laky na nechty za naozaj skvelee ceny:)vlastne celkovo kozmetiku aj my odtial vzdy prijdeme ovesane vecami:)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé do Polska také pojedu s babičkou nakupovat:) Jsem zvědavá nikdy jsem tam nebyla, jenom na horách:)
    Jinak moc ti to sluší, ta sukně je super§
    Ten obcho tam znám v Palladku:) Už jsem tam byla několikrát:) Je to fajn, mám ráda ryby:)
    Jinak děkuji za hezký komentář, jedu do řecka 4. srpna na tři týdny...ale nejedu s rodičema, je to takový tábor od VZP, Mořský koník, ale bude to parádní:)
    Jinak hraju na klarinet, příští rok mám absalovenťák a pak chci přejít na saxofon:)
    A určitě nějaký outfit brzo nafotím!
    N.

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, to koukám kolik z Vás takhle jezdí, enbo se chystá jet do Polska!:)
    Jinak moc děkuji za komentáře ještě k těm pohledům a komentářům-je to pro mě pořád těžké, nějak si nemůžu zvyknout. Stejně jako si nemohu zvyknout na všechny ty tuctové spoluobčany:( :D

    OdpovědětVymazat