středa 2. června 2010

Středeční


Dnes mi přišel prstýnek, který jsem si objednala na robotique.blog.cz . Původně jsem myslela, že si objednám ještě přívěšek, ale od toho jsem nakonec upustila.
Teď k prstýnku: Musím napsat, že se mi opravdu moc líbí-krásně vynikne na ruce(obzvlášť se těším, až budu opálená..Zase ta bílá barva:)) a vypadá vážně "k nakousnutí":) Má nastavitelnou velikost-což mně obzvlášť vyhovuje, protože mám velmi malé prsty, ... Jediné, co bych tomu vytkla: je škoda, že víc "nevykukuje" samotná kobliha zpod polevy, jestli mi rozumíte... Že je téměř celá bílá a skoro jen zespodu (a z jedné strany) je vidět, že se jedná o polevu:P Ale to je taková maličkost. Tento obchůdek doporučuji, vše proběhlo v pořádku a zboží vypadá kvalitně.





Konečně jsem si našla brigádu! Nastupuji v pondělí.. A jako bych získala pocit, že když budu konečně víc vydělávat, můžu teď i něco utratit :D Tuto sobotu jedu do Prahy. Chtěla bych si projít hlavně Palladium (kvůli Top shopu, HMku, Tally Weijl a LUSHi), a pak ještě kousek od Václaváku do Zary a Manga. Beru s sebou foťák a tímto si dávám za úkol hodně fotit! Takže snad se máte na co těšit:)
Po čem se chci podívat:
  • skinny jeans
  • pudrové triko, svetr nebo halenku
  • prstýnek (jednotné číslo! Ať se ani neopovážím koupit jich víc!:D)
  • přívěšek na krk ve zlaté barvě
  • a polobotky (kéž bych tak sehnala ve starorůžové barvě!)
ALE NEMUSÍM SI TO ZA KAŽDOU CENU KUPOVAT!(což tedy bude těžké, ale zkusím to:D)

A pořád přemýšlím co na sebe. Achjo achjo.. Musí to být něco pohodlného a zároveň nevšedního. Zítra, nebo v pátek si udělám zkušební den a zkusím na něco přijít:D

Ještě jsem Vám chtěla napsat, co jsem u sebe zavedla: Většinou večer, před usnutím, mě napadá nejvíc kombinací oblečení, modelů,.. A tak jsem si vzala k posteli papíry a propisku a vždycky, když mě něco napadne, tak si to načrtnu. Když pak ráno nevím, co na sebe, kouknu do svých skic:)
Mějte se krásně i v takovém počasí!:)


7 komentářů:

  1. pekne kreslis.Inac ja som si zavidela do skoly taky "kresliaci zosit" lebo vzdy som to kreslila po roznych zositoch (zvacsa nie mojich ale kamoskinych:D)
    prsten je vazne velmi "cute":)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkně kreslíš, téměř profi figury!

    Do Prahy se chystám tak příští měsíc "po výplatě":)) Jsem tam většinou o prázdninách tak týden, takže čas si vše projít, ale svoje zásadní obchody mám pokaždé prošmejděné během prvního dne:)

    OdpovědětVymazat
  3. Prstýnek je opravdu k nakousnutí! :) Také o něčem podobném přemýšlím :P
    A užij si to zítra v Praze :*

    OdpovědětVymazat
  4. zajímavý prstýnek..a moc pěkné kresbičky..:)

    OdpovědětVymazat