pondělí 6. září 2010

Nový příspěvek

Ahoj! Tak mám poslední "nic nedělací" týden v tomto roce. Užívám si ho spaním do jedenácti, zpíváním karaoke, sjížděním Vašich blogů, vařením, atd.
A včera jsem jela s bráchou k Babičce a udělali jsme několik fotek na blog (jsem snad jediná blogerka, o které rodina ví, že má blog?? co jsem tak četla, tak se s tím většinou tajíte.. )


Zamilovala jsem si nošení šátku na hlavě tímto způsobem! A dávám si za úkol nosit to tak častěji







Na sobě mám: šátek second hand, náušnice Gate (další z úlovků za pár kaček. Tyto stály myslím 46,-Kč), tuniku Mango (jsem si koupila v Budapešti. Před obchodem na mě čekal přítel, takže jsme musela hrozně pospíchat a byl to, myslím, první kousek oblečení, který jsem si koupila, aniž bych si ho vyzkoušela(když tedy nepočítám oblečení ze second handů)), pásek second hand(ten jsem si koupila na návštěvě u Michi viz. minulý příspěvek), legíny ?, tašku Deichmann (za 69,- Kč! Nemohla jsem uvěřit, když jsem ji tam našla! a když do ní něco dávám, tak zase nemůžu uvěřit, tolik se tam toho vejde!), sandále na platformě (koupila jsem je minulý rok v Jihlavě v nákupním centru City park, ale za boha si nemůžu vzpomenout, jak se ten obchod jmenoval.. Ale pamatuji si, že jsem je koupila za neuvěřitelnou cenu +/- 150,-Kč!) , náramky CA

Toto je stažené přímo z online katalogu. Já se musím přiznat, že kdybych nakupovala tam, tak si to nikdy nekoupím. Na fotkách se mi to nelíbí.. a teď tuniku nikdy nenosím tak, jak je tady nafocená. Buď si k ní vezmu ten nový zelený opasek( nebo nějaký jiný) , a nebo stáhnu stuhu v boku dozadu a tam ji zavážu(tak, že nakonec ve předu není stuha vidět a vzadu je na mašli)


Hezký začátek nového školního roku!:-)

21 komentářů:

  1. nestačím sa čudovať, v Čechách je oblečenie také lacné a tu na Slovensku, hlavne v Bratislave, aj keď je oblečenie zlacnené, tak je drahé. :(
    tá šatka je super, sekne ti, ja by som v tom vyzerala smiešne :)

    OdpovědětVymazat
  2. ďakujem za komentár :) potešila si ma.
    a k tým vlasom... kučery a vlny sú dar, to si pamätaj! :) je škoda to žehliť (i keĎ občas nie na škodu, treba zmenu), ale vlasy sa tým fakt ničia. a tie tvoje sú teda krásne! :)
    snáď sa ešte niekedy zastavíš na mojom blogu, zatiaľ pekný deň :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ďakujem veľmi pekne za komentár.....:)

    Si nádherná, tento outfit vyzerá veľmi dobre. Tunika vyzerá skvele a tvoja kabelka je skvostná.....*-*

    Máš nádherné vlasy....:)

    OdpovědětVymazat
  4. hej si jedna z mála:) si riadne vyfintená k babičke..to ja v teplákoch chodím

    OdpovědětVymazat
  5. Jste všechny hrozně milé, moc děkuji!!!
    Foly: To já normálně taky chodím k babičce v teplákách :), ale je tam nádherné prostředí pro focení, takže jsme si s sebou do tašky přibalila pár outfitů, do kterých jsem se oblékla a vyfotila..:) (Myslím, že u mě v pokojíčku by to tak nevyniklo :X :D)

    OdpovědětVymazat
  6. timbo: ona je u nás spousta věcí také strašně drahá :( , ale když jsou slevy a člověk pořádně hledá, dají se tu najít opravdu úžasné a levné kousky:)

    OdpovědětVymazat
  7. :)no, moja rodina to tiez nevie a to mam 21 a mozem si uz robit, co chcem. Takze to nemusim tajit. Ale nemam dovod sa im s tym ani chvalit. Ich taketo veci velmi nezaujimaju... Ostatni v mojom okoli o tom vedia. Teda ti najblizsi, ktorim som sa s tym pochvalila. Ostatnim nemam dovod vnucovat moj blog :)
    Mas inak super blog :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkné fotky ;)
    Moje rodina ale neví, že mám blog, myslím, že by jim to bylo i celkem jedno :D

    OdpovědětVymazat
  9. zase ti to nehorázně sluší! : ) mimochodem ten pásek se fakt krásně hodí, to mám radost, že jsme ho našly!! :))

    OdpovědětVymazat
  10. Moc ti to na fotkách sluší! A nošení šátku na hlavě musím vyzkoušet, třeba mi to bude slušet alespoň z půlky tak jako Tobě!
    Taneční dopadly dobře, i v těch botech mi to šlo... Hodně času trávím s přítelem, který je jen o trošku větší než já, a tak podpatky nepřícházá v úvahu :( mám 176cm a s podpatky si přijdu ´´až moc velká´´ :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ten šátek Ti šíleně sluší <3 a závidím tolik úlovků ze second handu, tady nemají absolutně nic! :/ A celkově ten outfit je nádherný ;)

    OdpovědětVymazat
  12. fabr atej kabelky je skvela, milujem taky jasny odtien hnedej ;)

    http://fashionsmajlik.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. moc hezky barevny outfit a ta taska za 69 z Deichmanna me drazdi:))

    OdpovědětVymazat
  14. fiha tak to je fakt lacne,kiez by to aj u nas tak bolo :/ a ta satka je vyborny napad,pristane ti to :)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší. A ty vlasy vypadají ve skutečnosti ještě líp než tady na těch fotkách (ani nevim, jestli jsem ti to stihla říct:) Tyjo, obdivuju tvýho bráchu, že tě takhle fotí a tebe, že se od něj necháš :D Já bych se před bráchou asi styděla. Jinak u mě o blogu rodina ví :)
    Wow, ta taška z Deichmanna za ty prachy to čučim :) A ta tunika vypadá na obrázku opravdu úplně jinak. Ale většinou to je naopak, že na obrázku to mají nafocené, pak si to objednáš a nestačíš se divit, co ti přijde za hadr..

    OdpovědětVymazat
  16. ten šátek ve vlasech ti moc sluší...a taky se přiznám, na té fotce z katalogu se mi ta tunika moc nelíbí, ale na tobě vypadá skvěle!
    a o mém blogu ví jen ségra a mamka(která moc nechápe o co jde :D )..a ani jedna ho ještě neviděla na vlastní oči.

    OdpovědětVymazat
  17. wow, nemám slov! řekla byhc, že tohle je rekorní počet komentářů u mého příspěvku! Děkuju!!! Je to úžasné si to všechno číst! "You´ve made me day:)"
    Terezko: To jsem ráda, že se Ti mé nové vlasy líbí! Fakt že ano:) Můj brácha bere focení s humorem-občas se mu teda moc nechce, ale pak je to vždycky sranda:)
    Terezko Š.: Moji rodiče mě asi před měsícem donutili ukázat jim můj blog. Bylo to strašně trapné, jak vůbec nevědí o co jde:P :D Takže rozhodně NEDOPORUČUJI! :D

    OdpovědětVymazat