pátek 3. září 2010

O ramíku a šále

.. a pořád jsem si slibovala, že před začátkem školního roku to tu "rozjedu" asi jako v květnu a téměř každý den tu uvidíte nový příspěvek:(
Je zbytečné se omlouvat a pokusím se Vám to vynahradit. Tady jsou slíbené fotky z úžasného pondělního odpoledne:

Prošly jsme si kus města, povídaly si o Vás-blogerkách a Vašich blozích (jen a jen v dobrém:)), vyměnily si zkušenosti, názory, prošly OBROVSKÝ hrabák, kde jsme se shodly na tom, že to nejhezčí mají jen v OBROVSKÝCH velikostech(přesto jsem si ale odtamtud odnesly několik pásků) , .. A také jsem byla dovedena do obchodu GATE(na který jsem do té doby narazila jen na vašich blozích) a když jsem viděla ty nízké ceny, poskakovala jsem zběsile od stojanu ke stojanu a oči mi blikaly jako červená světýlka na jízdních kolech! Nabrala si asi "150" věcí a v převlékací kabině se uklidnila a zamyslela se, abych si uvědomila, že když si vezmu "150" věcí za 100 Kč, tak to zase tak levně nevyjde. Odcházela jsem s vysněnou modrou košilí(čeká na Vás na poslední fotce v tomto příspěvku), několika doplňky a tričkem pro mého Ráďu. (a kdybych měla velikost bot 37, tak bych si odnesla i dva páry bot. Bohužel, moje velikost je o min. dvě čísla větší)

tadá: zde vidíte můj nový foťák. Zrcadlovka to není, ale stačí:)

Na nádraží.
Poslední dobou cestuji vlakem velmi často. Preferuji ho před autobusem, co Vy? Jediné, co mi na vlaku vadí je, když přede mnou někdo sedí (jede jakoby v opačném směru jízdy) a pořád na mě pokukuje:D vadí mi to hlavně pro to, že mi pořád vypadávají sluchátka od mp4, protože mám strašně malé uši a klasická sluchátka se mi tam nevejdou :D A vypadám pak jak idiot, protože vždycky vypadnou, já je zandám a za minutu zase:D a ano-vytáčí mě to:P:D (a zatím jsme se ještě nedostala k tomu koupit si ty válečkové-pecky-nebo jak se tomu říká:/)


A přijížděl vlak a já se málem nezvedla! No fakt!

(kdybych věděla co mě čeká za horor, tak se takhle nesměji)

... nakonec se mi to ale podařilo a já ještě stihla zapózovat a nahodit úsměv ! :D

Můj šátek (Zara; loňská kolekce) je šíleně fotogenický:D, sako Second-hand-Vero moda,tričko ?, tříčtvrteční jeany Terranova, hodinky od černocha z řecké pláže, boty Stival, náušnice perličky CA (mám přání dostat k Vánocům, nebo ke dvacátým narozeninám pravé perly do uší:))


Nezbytná součást mého oblečení je závěsné ramínko. Slyšela jsem, že to tak má každý, ale ještě jsem s ním nikoho, kromě Nás, neviděla..

Běžte do Tesca, tam je mají zadarmo! A dokonce i ramínka na boty!

Při nákupech jsem myslela i na svého přítele Ráďu-koupila jsem Mu tričko, které se Mu sice líbilo(mně taky - fakt moc), ale celý den nadával, že je z naprosto příšerného materiálu, který nesaje pot. (to jsem tušila-je to součást plánu. Závěr by měl být takový, že mi ho přenechá -ale pšššt! :X :D:D)

V Tescu mi Míša našla tuto úžasnou sukni do pasu v černé jeanovině zlevněnou ze 250,-Kč na 81,-Kč!


Ve tři hodiny odpoledne jsme se konečně donutily zajít na oběd.. Příšerně jsem se přejedla čínskými nudlemi s obalovaným kuřecím masem.(fakt chutnalo jako kuřecí!)

Asi pokukuje po další slečně s fake kabelkou Louis Vuitton :D ( za 15 minut jsme jich napočítaly asi pět a to myslím naprosto vážně!)

Tyto úžasné šaty s kohoutí stopou a koženými nášivkami si Michi nakonec nekoupila. A byla to chyba, že ano?

A v posledním obchodě-v second handu-měli výprodej 50% na letní zboží a já si koupila úplně novou samodržící podprsenku zlevněnou na 50,-Kč a Míša podobnou košili, jako já, ovšem světle modré barvy, značky Esprit (tuším..??) a o 120,-Kč levnější. Ale v pohodě, vůbec mě to nerozčiluje.. :/ :D

A tady vidíte, proč teď nemám na blogování moc času:

:D jasně- protože jím rybí salát s houskou :D
Ale ne, toto byla výjimka, jinak opravdu moc nepiji :D a vodku už vůbec ne;) (a rybí salát při cestě centrem města obvykle také nejím:D)

A co mě čeká teď?
-úklid. Moje Maminka se vyžívá v tom, když se mi po pokoji nahromadí nepořádek, protože pak ho všechen nahází na mou postel nová košile/nenová košile, notebook/nenotebook, stálé místo pro šátky a pásky na židli/ nestálé..bla bla bla..... Prostě když nevidí jen holý stůl a prázdné poličky, ... , háže všechno na jednu hromadu a pak se ďábelsky směje, když vidí, že jdu do pokojíčku a ještě netuším, co mě čeká...

Takhle to vypadá teď. Včera jsem nebyla doma a doma jsem nespala, takže měla dost času na to, hromádku vytvořit. Schválně to budu stopovat, a pak Vám sem napíšu, jak dlouho mi trvalo, než jsem věci roztřídila a opět dala přes židlě a na stůl..

15 komentářů:

  1. Týjo můžu se zeptat, kde v HK ten obrovský sekáč je? :-O

    OdpovědětVymazat
  2. Předem ti moc děkuji za potěšující komentáře. Skvělé fotky a ten šátek se mi moc líbí. Jinak... v Tescu toho mají opravdu hodně... vybrala jsem si úzké kalhoty jen za 90 kč. A k tomu Lookbook jsem žabař :D nikomu se to nelíbí...musim mít asi víc profesionální fotky :(:/

    OdpovědětVymazat
  3. co kdyz je nektere u nich mely prave?:D:D

    OdpovědětVymazat
  4. NIce post. Závidim ty nákupy. Zítra se chystám do HK, ale spíš jen navštívit bráhu. Peníze došly :(

    OdpovědětVymazat
  5. tý jo ty tu máš ale krásný fotky!! .. :DD strašně krásně jsi to napsala : ) doufám, že co nejdřív uděláme zase další!! : ))

    OdpovědětVymazat
  6. jo tak to znám :) kolikrát už jsem si říkala,že prostě od ted začnu přidávat aspon jeden článek denně a rozjedu to a ono pořád nic :D takže tě moc dobře chápu :) jiank se mi moc líbí ten šátek :)

    OdpovědětVymazat
  7. tomu říkám pořádné nákupy..:D...v první chvíli sem myslela že ty hodinky jsou "silic" včera sem si podobné objednala...hezké..:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten šátek je vážně fotogenický, stejně jako ty ;) A krásně si nakoupila ;)) <3

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkný článek, krásné fotografie, krásné oblečení a určitě moooc pěkný den.

    Pokud jde o cestování, vlakem jsem jela jen párkrát, mám raději autobus, ve vlaku nemám ráda, přesně jako ty, že proti mě někdo sedí a neustále na mě kouká.

    OdpovědětVymazat
  10. Moc hezké fotky, hlavně se mi líbí tvůj šátek a outfit ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. vy ste ale krásavice.
    tá fotka kde sedíš pri koľajniciach je super. aj s tým vešiakom ste to dobre vymysleli:)!

    OdpovědětVymazat
  12. skvělé a vtipné fotky :D :))

    OdpovědětVymazat
  13. Všem Vám mooooc děkuji za komentáře!:)
    Tess: To je tajemství, aby Nám tam moc lidí nechodilo :X;)
    Kristýna: Jsem si jistá, že se to líbí, ale začátky jsou těžké-je to jako z blogem-když začínáš, nikdo o Tobě neví,... Takže to nevzdávej!:) Kdybych měla na LB účet, dám Ti hype;)
    Michi: Já taky doufám, že to co nejdřív!! zopakujeme:*

    OdpovědětVymazat
  14. Veronica: Ty hodinky skutečně jsou "silic":D Narazila jsem teď na ně -na originální a jsou úplně stejné, jako ty moje :D

    OdpovědětVymazat