pondělí 13. září 2010

Překvapení

Tadá!
V rodině, kde jsem ubytovaná je internet! Není na to sice téměř čas, ale jsem za něj šťastná, protože si budu moct ve čtvrtek ve 3 ráno udělat rozvrh na vysokou:)
A tak proč toho nevyužít i pro blog:) Tady je alespoň pár fotek je včerejšího a dnešního dne. Neuvěřitelně si to tu užívám!

..byla jsem po dlouhé době v muzeu, které mě bavilo!

Dnes jsem měla možnost získat největší inspiraci v mém životě- byla jsem totiž na britské univerzitě a to co jsem viděla mi dnes rozhodně nedá spát.. TOLIK nádherných a stylových lidí jsem nikdy v životě neviděla! Pastva pro oči:) Byla jsem z toho úplně mimo:) Klidně bych tam vydržela celý den jen stát a sledovat je! Angličanky jsou překrásné! (A Angličani jsou bohužel pěkně oškliví..)
Seznámila jsem se tam se dvěma dívkami. Hrozně jsem si s Nimi rozumněla, řekla jsme jim, že obdivuji jejich styl, že bych také chtěla mít takový cit por módu(apod.) a Ony mi řekly, že se jim můj styl líbí a že kdyby mě potkaly na ulici, nenapadlo by je, že nejsem Angličanka..! Tuto větu vyhlašuji jako památnou. Na místě jsem zrudla a málem omdlela. Věřte mi, že nic jiného a od nikoho jiného bych neslyšela, na svůj styl, raději.(co to je sakra za hroznou větu?!)

..pila jsem pivo

..lezla po stromech atd atd.

Zítra mě čeká lake district a možná Primark:) Ale tam se dostanu určitě ve středu, kdy pojedu do Manchesteru.. Potřebuji svetr, starorůžové oxfordky, čelenku a čiré brýle..Tak jsem zvědavá, jak to dopadne:) (zatím vždy, když jsem si zkoušela ty nedioptrické brýle, tak byly křivé. Nechápu.. Křivý nos?)

9 komentářů:

  1. Tyjo ten Primark Ti děsně závidím! Já přemlouvala celé léto mamku, abychom jeli do Londýna, ale ne, ona se radši válí u moře :) A co se týče čirých skel, tak moje první sem si pořídila asi před rokem a půl a sedly mi hned ty první, objednané přes internet :D Měla jsem štěstí, tak přeji hodně úspěchů :))

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, tak to je paráda. Jsi na výměnném pobytu nebo jen tak v rodině ? Přeju příjmné nakupování, vykup třeba celý Primark :D. A musím ti pochválit outfit, opravdu jako angličanka.

    OdpovědětVymazat
  3. Super článeček!.) Krásná fotka s angličankami a to co popisuješ s pastvou pro oči, tak já se cítím v Itálii. Proto rozumím.) Měj se tam krásně.)!

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsi v Anglii?Já ti táááák strašně závidím :) byla jsem tam vloni a chci tam zas :) taky miluju Angličanky a jejich styl...♥

    OdpovědětVymazat
  5. už vidím v rukách tašku cadbury:) mňaaam

    joj primark..šla by som hneď

    OdpovědětVymazat
  6. enjoy it enjoy it enjoy it! jediný co můžu říct .. Anglie je prostě zážitek. Moc ti přeji ty Angličanky, vypadají moc příjemně .. a ty? Samozřejmě, jako Angličanka!! :DDD

    OdpovědětVymazat
  7. Užívej si to, ať máš pak co vyprávět. Co se těch Angličanek týče, tak jsem z nich měla stejný pocit, když jsme tam tenkrát byli. Musela jsem si dávat pozor abych na ně nekoukala s otevřenou pusou :D

    OdpovědětVymazat
  8. ta fotka s tím pivem je skvělá! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Parádní fotografie a je vidět, že si to tam užíváš a to je dobře.
    Čím více slyším o Anglii, tím více mě to tam láká :) Nejspíše přemluvím bratránka a příští rok se tam pojedeme podívat :)

    OdpovědětVymazat