středa 8. září 2010

Selka nosí zásadně neznačkové oblečení po své rodině

Nestíhám tak, jako dlouho ne. Je 22.00, já přijela po dvou dnech domů, mám si balit do Anglie, mám se věnovat rodičům, koukat na House, chystat se na moderování páteční akce v HK, odlíčit se, .. a místo toho jsem se rozhodla vložit sem příspěvek. A proč? Protože si potřebuji někomu postěžovat! :D Samozřejmě si dělám legraci, chybíte mi a prodlužující se interval mezi novými příspěvky mě opravdu mrzí.
Ale víte, co mě štve nejvíc? 11. odjíždím pryč, 13. si musím dělat rozvrh na vysokou (s tím, že absolutně nevím kdy a jak) , 19. večer se vracím a už 20. mi začíná škola! Jsem zatracenej chudák!!! "Milý deníčku", díky, žes mě vyslechnul.. :D


Ale pořád nezapomínám fotit na svůj blog-kdykoliv a kdekoliv:)
Tady jsou poslední "letní fotky". Je to celé v takovém vesnickém stylu (rádoby inspirace Chanelem :D) Oblečení po rodině, focené u Babičky ve stodole na seně. To místo jsem jako dítě milovala! S bráchou jsme tam trávili neuvěřitelně mnoho času skákáním do sena, prolézáním všude možně a houpáním se na zavěšené pneumatice.. :)

Na sobě mám další "svůj" výrobek: bílé body jste mohly vidět v mém videu. Našila jsem na něj folklorní stuhu :), kterou jsem si koupila v galanterii.
Červené klipsny ve tvaru květin jsou vintage po Babičce; náramek je z taťkových "eSíček"; čapka je mého Dědečka; šortky New Yorker, pantofle ?

Já vím, mám šílené nohy. Když se mě někdo zeptá, co bych na sobě změnila, odpověď je jasná. "Nahoře" jsem velikost 36, "dole" 38. Moje lýta (nikoliv lýtka) i stehna jsou obrovská a tímto se za ně omlouvám (jak potupné omlouvat se za svou postavu :D)



PS: strašně ráda používám uvozovky a pomlčky. Všimly jste si? :D

12 komentářů:

  1. To je parádní nápad , fotit ve stodole, úžasné fotečky a nechápu, proč se omlouváš za svoje nohy?

    OdpovědětVymazat
  2. tiez nechapem,ved mas pekne nohy :) mala by si vidiet tie moje :D

    OdpovědětVymazat
  3. postavu máš krásnou! myslím že se opravdu nemáš ta co omlouvat;) a ty tvoje vlastní výtvory opravdu obdivuji:)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji Ivanko, Bezego, Nino a moje milá Lady E. Většinou se snažím fotit tak, aby tady moje nohy nebyly moc vidět a není to sranda:( Když se můj kluk baví o mně s kamarády, tak oni řeknou: joo, ta je fajn, ale má dost tlustý nohy :D Chápu, že to asi může vyznít, jako takové to trapné, puberťácké "jsem tlustááá!":D, ale trápí mě to a jsem moc ráda, že mi tohle píšete:-*

    OdpovědětVymazat
  5. já třeba svoje nohy nemám ráda, ale neřeším žádné komentáře:) takže na nějaký kamarády svého milého kašli, když ti řeknou holky že máš krásnou postavu, dávej tomu větší váhu:)

    OdpovědětVymazat
  6. Za tyhle nohy by ti plno holek utrhalo ruce! A kluci tomu nerozumí, za tyhle blbý kecy bych jim jednu vrazila :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ježiš to je super nápad! Hezké fotky!

    OdpovědětVymazat
  8. Jé koukám, že máš pěkně naplánované dny... a to je dobře.
    Musím ti moc pochválit tvé oblečení a fotografie, nejvíce mě zaujala ta, kde vyhazuješ to seno, je prostě úchvatná... :) A všechno ti moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Btw. myslím, že nohy máš pěkné, nemáš se za co omlouvat! :) Víš co by spousta holek dala za tvoje nohy... jéééj. :)

    OdpovědětVymazat
  10. ach Kačí, proč by ses zrovna ty měla za svoje nohy omlouvat, to nechápu :) Jsi trubka, že tomu doopravdy věříš. Jsi krásná ženská, tak kdo by stál o to vypadat jako anorektický ramínko na šaty? ; )

    xo

    OdpovědětVymazat