sobota 29. ledna 2011

Make-up !

Hezkou sobotu Vám všem!
Venku krásně svítí sluníčko a já posmrkávám doma v křesle a odpočívám. Celý týden jsem měla brigádu, o které jsem se Vám už zmiňovala. Každý den od 8 do 20:00. Ale nestěžuji si, práce hostesky mě celkem baví, navíc si vydělávám krásné peníze. Jen ta únava, a to že nemám čas vůbec na nic jiného, mě štve ... No dobře, našla jsem si dvakrát během týdne čas (o přestávce:D) a vběhla do obchodů s výprodeji a odnesla si fantastické kousky. Problém je v tom, že tři z nich jsou tak trochu "na jedno brdo".. Teda podle mě ne! Ale podle ostatních prej jo Jde o to, že nyní se v mém šatníků nachází asi "268" černých šatů... Zamilovala jsem se do nich-do různých střihů, materiálů, .. a všechny je v těch akčních cenách musím mít! Brzy Vám je snad ukážu ;)
Ale teď už k téma dnešního článku a tím je: Make-up, který denně používám

U make-upu se, stejně jako v oblékání, inspiruji stylem 60. let. Nedám dopustit na výrazné černé linky (které doplňuji hnědým očním stínem pro přirozenější vzhled), výraznou růž, výraznější sjednocené obočí a na rty používám rudou, tělovou nebo sladce růžovou rtěnku(tu kterou používám nejvíc momentálně nemůžu najít, takže na fotce není:P)


Čísla jsou seřazena podle toho, jak jednotlivé produkty ráno používám za sebou:

1 Báze pod make-up Giordani gold Oriflame, levná a výborná věc! Mou pleť krásně rozzáří a připraví na make-up, který potom déle vydrží a lépe se přizpůsobí tónu mojí pleti.

2 Hydratační Make up Affinitone Maybelline NY odstín 16 Vanilla Rose, hydratuje a chrání pleť, perfektně sedne tónu mé pleti a vypadá přirozeně. Jediné co mi na něm vadí je to, v jakém je balení- nanášení je dost nepohodlné (milionkrát se mi stalo, že mi kapka ukápla na oblečení, které jsem měla na sobě a musela se honem převléct do něčeho jiného)

3 Eyebrow paletka na obočí Sephora- nejlepší na sjednocení obočí vůbec! Nemůžu si vynachválit. Obsahuje dva barvené odstíny a gel pro závěrečné přetření obočí a vytvoření opravdu přirozeného a sjednoceného looku.

4 Pudr Pure mineral od Essence. Jednou jsem si ho koupila ve výprodeji za 29,-Kč a je to zázrak:) Je nejlepší ze všech pudrů, které jsem kdy používala, krásně zmatňuje a je lehoučký.

5 Pudr z limitované kolekce sun club od Essence pro světlou pleť. Tento pudr používám na zvýraznění kontur obličeje, brady a hlavně na místě kde končí dolní čelist a setkává se s ušima.

6 Bez tohoto produktu už ani ránu:) Krémová tvářenka Miracle touch od MaXfactor odstín 18 Soft Cardigal je můj neoblíbenější produkt vůbec a dokud jí budou vyrábět, zůstanu jí věrná. Nanáším ji na pleť prsty, na obličeji se přizpůsobí Vaší pleti a vydrží neuvěřitelně dlouho! Vykouzlí Vám rozkošné červené, ale přirozené! (když to s ní nepřeženete;)) tvářičky:)

7 Černá tužka na oči Sephora odstín 01 Noir artist. Kvalitní klasika. Nemaže se, nedráždí oči a drží.

8 Stín na oči v přirozené hnědé barvě byl součástí kosmetického balení, které mi přivezli rodiče z Paříže. Stejně tak

9 Tento světlejší-krémový odstín používám pod obočí.

10 Oční tekuté linky Sephora odstín 01 Noir black. Dříve jsme hodně dlouho používala tekuté linky na oči od Rimmel, ale ta moc dlouho nevydržela, za to tato od Sephory vydrží celý den, nemaže se a má štěteček se kterým se mně krásně pracuje.

11 Opět-dříve jsem dlouho používala řasenku od Dermacol Magnum, ale pak mi jednou Maminka koupila řasenku Extra super lash od Rimmel se zahnutým kartáčkem, která vytvoří, sice ne tak dlouhé a husté řasy, jako Magnum, ale mnohem přirozenější řasy. Babička mi ještě nedávno věnovala řasenku od Gabriella Salvete(to je ta žlutá), protože prý byla hrozně levná:), tak jsem ji vyzkoušela a musím říct, že vůbec není špatná. Řasy krásné zhustí a navíc obsahuje výtažky z akácie, takže je zachovává zdravé.

12 Nakonec se navoním svou nejoblíbenější vůní Dior Midnight poison, 50 ml. Tato vůně je kořeněná a spíš večerní, jenže já ji miluji a prostě si ji budu nosit i ve dne :)

13 jsou štětce, které používám. Nejlepší štětce (a to i vzhledem k ceně), co mám vyzkoušeno, prodávají v Rossmannu. A ten na obočí už mám snad od dětství..

1 komentář:

  1. Moc pěkný článek! Hezky jsem si početla. Styl 60-let v líčení se mi moc líbí. Já se taky neobejdu bez černých linek. :)
    S tou brigádou tě chápu, že to musí být náročné. Kdysi v jedné práci jsem taky dělala 12 náctky od 9 do 21 a bylo to náročné, takže chápu, že jsi unavená. :)

    OdpovědětVymazat