čtvrtek 28. dubna 2011

פאָטאָ

Právě jsem odeslala objednávku na kosmetiku E.L.F., která mě uchvátila od té doby, co jsem před několika lety viděla videa na youtube, kde se s ní chlubila nejedna dívka .. ovšem téměř vždy ze zahraničí. Ale teď se konečně dostala tato kosmetika i k Nám! Dozvěděla jsem se o tom ze článku u Mii a moc za to děkuju, neváhala jsem ani chvíli a objednávala! Hned, jak mi balíček přijde, pochlubím se vám, co jsem vybrala;)

-Dnes přikládám fotky, které se mi líbí

Tímto outfitem jsem uchvácena. Jednoduchý, ale ženský.

Já a pihy, které mi naskáčou po celodenním "opalování" na sluníčku.

Přesně takovou džínovou vestičku jsem si pořídila za 10 Kč v second handu. Takže námět na to, jak ji nosit:)




-hraji sólo saxofon :)
nurkaraata.com Její blog mám hrozně ráda.

A takový límeček CHCI!
-s kamarádkou jsme nedávno navštívily La Putyku. Byl to úžasný zážitek (nejen pro to, že tam hrál Vojta Dyk:)) :
A nakonec účes, který MUSÍM vyzkoušet:

PS: Název článku פאָטאָ znamená fotografie...V jazyku jidiš. (Ne že bych byla židovka:P, ale nápis mi připomíná známé xoxo (="pac a pusu":))

8 komentářů:

  1. Jsem ráda, že jsis e.l.f. objednala! A jsem moc zvědavá co, tak nám to nezapomeň ukázat. Mimochodem včera jsem odeslala balíček, který si vyhrála v mé giveaway:)
    A moc hezké fotky, ani nevím na jakou první reagovat. Líbí se mi účes Ulrike! Nadpis mi také připadal xoxo. .DD A líbí se mi ten první ženský outfit. Krása!
    xoxo :DD :*

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé také mám E.L.F. hrozně ráda :) poprvé jsem objednávala z UK a jsem ráda, že už i v ČR je online shop :) Jsem zvědavá, co si vybrala! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé, díky tvému super blogu jsem objevila další super blog Nunu. :)

    OdpovědětVymazat
  4. u nas uz je ELF dlhsie takze som uz co to vyzkusala, fakt sa oplati, inak na limcek som zvedava isto nieco vymyslis:),a ten uces ma zaujima tiez:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Mio, balíček mi včera dorazil a ihned jsem vyzkoušela "vesmírné nehty" a musím říct, že to vypadá úžasně! Navíc jsi mě moc potěšila přiloženým vzkazem. Jo a hlavně, máme strašně podobný styl písma :D
    Tess, včera mi kosmetika přišla a už se rozmýšlím, že zase budu objednávat:D Vůbec jsem nečekala, že ta kosmetika bude až tak kvalitní, vzhledem k té ceně:)
    Lucie, to jsem moc ráda!:) Nunu je úžasná!
    evie, jak píšeš-přemýšlím, jak vyrobit ten límeček, ale pořád nemám ani tolik perel na výrobu a bude to asi dost složité.. no uvidíme:)

    OdpovědětVymazat
  6. :DD Vážně? To mám radost, že balíček došel v pořádku:)! :*

    OdpovědětVymazat