pondělí 4. dubna 2011

Cell phone photos

Občas prostě foťák není při ruce a tak nezbývá nic jiného, než vytáhnout mobil a využít tuto luxusní funkci kvalitního focení. Ne, kdepak, fotky z mého mobilu jsou otřesné kvality, ale i tak je mám ráda a chci se o pár z nich podělit...

Mé nové brýle bez dioptrií za 15 Kč. Sluší úplně každému (potvrzeno na minimálně patnásti kamarádech rozličných obličejů)

Polička s doplňky hned vedle postele.

Cropped top z GATEu. Na tento trend se toto léto velmi těším :)

Nová letní šálka a milvané podmáslí

Materiály

A nakonec ještě tři outfity:



Nosíte foťák neustále při sobě nebo jste často také odkázány jen na mobil?

11 komentářů:

  1. ty Katy, to je dost, že se taky ozveš:D:D Seš moje nejoblíbenější blogerka a tak málo poslední dobou postuješ:((
    Jinak moc Ti to sluší...nejsi zase dobarvená? Vlásky máš čím dál pěknější, micinko;)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky! Hlavně ta poslední:)!
    Jinak nosím foťák vždy při sobě :) už jsem si na to nějak zvykla..

    OdpovědětVymazat
  3. Nenosím foťák při neustále při sobě. :)
    Ta šálka vypadá pěkně.

    OdpovědětVymazat
  4. teda v tom pruhovanem mas uplne vosi pas!!!!! ja taky casto fotim na telefon, ted mam ale ovyompaktek, tak ho taham furt...

    OdpovědětVymazat
  5. váu! bryle bez dioptrií ..a za 15! přesně takové by se mi hodily! :))

    OdpovědětVymazat
  6. ty brýle ti neuvěřitelně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuju za Vaše krásné komentáře!
    Nicoletko, hrozně jsi mě potěšila:) Bohužel, teď už nemám na blogování moc času, ale právě teď mám fotek nastřádáno opravdu spoustu, takže se je pokusím postupně co nejdřív zveřejnit:) Můžeš se těšit taky na hodně nových DIY postů :*
    An, zajdi do "Rodinky":)) Třeba tam na ně taky narazíš- jsou s dioptriemi, stačí jim vyrazit sklíčka:D

    OdpovědětVymazat
  8. Tak naštěstí krize netrvala dlouho. Ještě aby jo, jsi tělem i duší blogerka ;) Jinak to tríčo je super, strašně ti sluší! Je to sexy, taky si potřebuju něco takového pořídit, abych prostřídala to svoje věčně elegantní (nudné?) oblečení..

    OdpovědětVymazat
  9. Simbli, bohužel, krize pořád přetrvává :( Důvodem je kromě jiného právě ten "komenářový problém" o kterém jsi psala ve svém článku.. štve mě to... :( A víš na co pořád myslím? Na ten Tvůj nový outfit-ty fantastické kalhoty a triko s dlouhým rukávem a zvýrazněnými rameny!:X Prosím Tě, kde jsi to oblčení sehnala- nedá mi spát, vážně :D ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Já s sebou foťák tahám vždycky a pak se přítel diví, že mám tak těžkou kabelku :-D Jinak s těma komentářema si nedělej hlavu, jsi pro mě taková lidská blízká bloggerka u které když něco vidím, inspiruju se, tak vím, že si to můžu dovolit. Líbí se mi, že to tu není žádná Prada, Dolce&Gabbana, Miu Miu a tak.. Co z toho? Mít bohaté rodiče, kteří Ti koupí věci (které jsou údajně kvalitní, ale to taky platí kousek od kousku), které se stejně dají sehnat v levnější variantě a to je podle mě umění! Těch značkových věcí si pak sama víc vážíš a důkladně vybíráš co koupíš ;) než když je dostaneš "zadarmo". A těším se na DIY! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty brýle..Strašně ti to sluší;) ale faktem je, že ti to sluší vlastně všude:)hlavně nekonči nebo tak, myslím, že jsi úžasná krásná bytost a byla by škoda tě ztratit v téhle virtuální realitě...hm?
    ...a podmáslí taky miluju:D

    OdpovědětVymazat