pátek 22. dubna 2011

I saw a safari dress in the park yesterday

Pečeme mazance a chystáme se na večerní koncert místních kapel.
Ve čtvrtek jsem byla v second handu(jak jsme se zmiňovala) a odnesla si pár krásných kousků. Zkusím je co nejdřív nafotit a zveřejnit, ale teď už outfitové fotky. Jsou pořízené včera, když jsme šli s mým Radečkem procházkou do školy. Vytáhla jsem safari šaty, které jsem si pořídila už asi před pěti lety a jsou opět v módě. Na silonky k nim jsem si ale zatím netroufla a zvolila kalhoty v camel barvě (lepší by byly nějaké užší, ale bohužel jsem žádné vhodnější v mé omezené studentské skříni neobjevila).
Navíc jsem se rozčilovala, že jsem nenašla tělové podkolenky do balerín (a speciální ponožky do balerín už vůbec ne!) a musela si vzít černé, které se mi k outfitu vůbec nehodily!!!!! (zatraceně!!! :D ) Mít oblečení po dvou místech je šílený! Spousta z Vás určitě ví, o čem píšu... :P
Z části vlasů jsme si zapletla copánek, použila růžovou rtěnku a co se doplňků týče, opět jsem si vzala soví prstýnek, jeden náramek ze sady (HM), nové sluneční brýle a velkou bílou tašku, kterou nosím do školy téměř pořád protože je OBROVSKÁ a vejde se do ní úplně všechno (a může za to, že mé pravé rameno se nachází o metr níž než to levé, na kterém tašku nenosím)



Na sobě mám:
safari dress Orsay
kalhoty a opasek second hand
baleríny Tally Weijl
brýle DM
prstýnek book store
náramek HM
fialová mikina Amisu





Kamarádi se mi diví, že v naší rodině stále pečeme domácí velikonoční mazance a perníčky. Zajímalo by mě, jak je to s tradicemi u Vás? To si vážně všichni kupují mazanec "v Tescu za 24,90Kč" ?

8 komentářů:

  1. Ahoj,
    nechceš se pochlubit se svým outfitem i na našem novém českém módním webu http://www.jsinej.cz ?

    Hlasovat se začne již za dva dny.

    Rádi tě tam i další fanoušky módy uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  2. nám babička peče:D a ve čtvrtek sem tě tam viděla :D měla jsi na sobě modrou bundu viď?

    OdpovědětVymazat
  3. U nás se mazanec taky peče, ale jinak to s velikonocema moc nepřeháníme - až se vždycky divím, když přijdu k Márovejm a tam má jeho maminka po celém bytě velikonoční výzdobu! U nás jsou to vždycky tak maximálně větvičky na stůl, na to pár ozdob a nazdar.:) A strašně ti sluší ten copánek, já ze svých nemožně sestříhaných vlasů nikdy nespletu nic podobné copu.:) Hele, jdete do Sfingy? To je super!

    OdpovědětVymazat
  4. wow vážně ti to seklo ! :))) pěkné fotky ,hlavně ty skákavé :) u nás se rozhodně peče! táta peče na Vánoce vánočky a na velikonoce mazance a myslim ,že je přeborník :D beránka ,ale neděláme jelikož nám chybí forma ,takže ten je většinou kupovanej :D jinak velikonoce nehrodíme ,my si na tradice až tak nepotrpíme :)

    OdpovědětVymazat
  5. no s těma kalhotama to vypadá příšerně ... měla sis nechat jen silonky..

    OdpovědětVymazat
  6. Moji rodiče a děda taky pečou a já vždycky vyfasuju už hotový:) no a v pondělí nás čeká rodinný oběd a velikonoční sekaná. Takže u nás jsou velikonoce hlavně o jídle:)

    Jinak kalhoty vypadají dobře, už dlouho v sekáči nějaký podobný světlý vyhlížim...

    OdpovědětVymazat
  7. Mooooc ti to sluší. :) A máš parádní blog, hned jdu followovat. :)

    OdpovědětVymazat
  8. a naprosto famózní by to bylo ještě s hladkejma hnědejma jakožejezdeckejma kozačkama... to by byla mega bomba, takhle je to jenom super :)

    OdpovědětVymazat