neděle 24. dubna 2011

Máj se blíží

Krásný den všem!
Včera jsem dostala za úkol přichystat občerstvení na oslavu bráchových narozenin. Strávila jsem nad tím celé dopoledne a navíc jsem se u toho neskutečně přejedla (patky klobásek, rohlíků a dalšího jídla přece nemůžu na talíře dávat!) . Mám teď takové to "mlsací období". Neustále musím mít něco v puse, většinou něco sladkého. Příšerně jsme ztloustla, že mě děsí podívat se na váhu o kolik kilogramů.. Zkrátka jsem zřejmě zvolila opačnou taktiku, než většina z Nás před létem. Slibuju, že hned, jak se přesladím, tak začnu hubnout! A taky bych ráda udělala něco se svými vlasy, které mám příšerně zničené. (A došly mi tekuté linky(Naštěstí už mám vybrané jedny od ELF :)).)
Tenhle můj stav je o to horší, že mému Ráďovi to teď neskutečně sluší a já si vedle něho připadám ošklivá. Už to, jaké On má charisma vždycky bohatě stačilo k tomu, aby (pro mě) byl "Ten nejkrásnější"(+samozřejmě se mi líbil i Jeho zevnějšek), jenže teď k tomu doplnil ještě nový šatník, nezbedné strniště a "rošťácké" vlasy (:)) a já z toho jsem u vytržení(a jak tak kolem sebe-resp. Něho- sleduji, tak nejsem jediná). A nejhorší je, že za to můžu hlavně já protože to přece já mu pomáhám vybírat to oblečení, řekla mu, ať si nechá narůst vous:) a tak. Naštěstí je tak úžasný, že mi i teď neustále dokazuje, jak mě má rád a jak jsem pro něj krásná.

Tímto si dávám předsevzetí, že musím něco udělat nejen se svým zevnějškem, ale také (!) se svým chováním. Dámy, ukažte svým partnerům, jak je milujete! Za dveřmi je přece Máj, lásky čas!





Na sobě mám:
šortky a silonky F&F
halenku second hand
náramky po Babičce
lodičky Stival
náušnice chanel
náhrdelník aukro
prstýnek ASOS


7 komentářů:

  1. Muahaha krásný top, drahá! ;DD A Ráďovi to moc sluší, pozdravuj ho .. snad vás oba zase někdy uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  2. jsi skvělá... kila řeším také, hlavně ty s bradavkami.. ale s tím už asi nic neudělám! :D

    OdpovědětVymazat
  3. já bych teda vůbec, ale v§bec neřekla, že si se ztloustla! :)
    jo a promiň, ale ta sukně už se prodala :(

    OdpovědětVymazat
  4. M: Joo, ten top jsme si koupila na Tvoje doporučení :X :D Pozdrav vyřídím ;*
    Cherry, mám úplně stejný celoživotní problém:D!
    Teres, děkuju :) S tou sukní mě to dost mrzí, no co nadělám, snad si zase brzy něco na Tvém e-shopu vyberu:P

    OdpovědětVymazat
  5. sluší ti to a jestli si trochu přibrala tak co, vypadáš skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já taky pořád jen jím a tloustnu, teď jsem teda začala s tím během, ale moc mě to nebere a čím dál víc to flinkám.:/ A teď přichází stresové předmaturitní období, doufám, že se projeví tím, že nebudu mít myšlenky na jídlo! Ale obávám se, že u mě to bude přesně naopak - však mě znáš.:D

    OdpovědětVymazat
  7. co blbneš, sluší ti to a to občerstvení si zvládla na jedničku:)
    http://www.fashionprincessmia.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat