úterý 19. dubna 2011

"Všechno se rychle mění, tedy není třeba si tím lámat hlavu, ale řídit se svými pocity." Móda. Zuzana Kubíčková

Tak už mám splněny tři zápočty! Nevím, jestli je to na mém oboru nějaká sláva, každopádně já z toho mám radost i tak-mám totiž důvod se nějak odměnit a oslavovat :))
Dnes mi psala kamarádka, že v týdnu konečně zrealizujeme dlouho plánované odpoledne plné dobrého pití, kreslení, tepla a smíchu. V pátek mě čeká koncert s kamarády, v sobotu oslava bráchových narozenin a celý týden nádherný chvilky s mým Nejmilovanějším ... :)
-to,co se oslav týče. teď k odměňování:
Samozřejmě jsem si pořídila novou ELLE s tou překrásnou jarní obálkou, pak také nové delší bílé sáčko za 20 Kč a botky za 20 Kč ↓

Ty botky se mi strašně líbí, je to takový styl let šedesátých, který je mi úplně nejbližší, navíc jsou hrozně pohodlné, nové,.. a navíc ta cena :)
Také jsem si pořídila nové sluneční brýle, na které byla sleva 25% , takže mě nakonec přišly na 150,-Kč(can´t wait to show u..!)
No a ve čtvrtek je opět second hand se vším za 10 Kč. Tentokrát je to tedy vyloženě hrabák se vším všudy: přijdete do obrovské haly, kde jsou stoly na kterých se tyčí obrovské hromady hader (do výšky několika kilometrů) Tady se prokážou Vaše hrabací schopnosti! A já budu bojovat!! :D

Tento krásný víkend jsem využila ke slunění a přetváření některých kousků:

1/ svetřík takko + krajka od babičky


2/ kůže, křída, vteřinové lepidlo, prstýnek a kříž z Top dívky ležící ve vašem šuplíku už nějakých pět let


3/ Neforemné tričko s límečkem divné délky ustřihnete do délky alá"cropped top":
Chytnete na ustřihnutém konci mezi palce a ukazováčky obou rukou a táhnete od sebe (já to jednou rukou fotila, ale určitě víte, jak to myslím?!:)) :
Látka se Vám takto zvlní:
A toto uděláte po celém obvodu:
Výsledek:
Na mně:
A když už Vám odhaluji své těhotné bříško, využiji to ještě ke vnucení jedné "holobřiché" fotky a slíbím Vám, že víc mých pupíků už v nejbližší době neuvidíte:


No a nakonec ještě jedna důležitá věc. Tento článek by se dal rozdělit třeba i do tří článků s jedním tématem fotografií (s tím, že by pak jeden příspěvek=třeba jen dvě fotky). Chci se zeptat, co by Vám vyhovovalo víc? Dělat méně častěji takto obsáhlý příspěvek nebo raději častěji krátké články??

10 komentářů:

  1. Častěji krátké! I mě se to osvědčilo, co se týče komentářů, jelikož si někdo, dko píše komentář nemusí vzpomenout na vše, co v příspěvku bylo a znáš tu lenost, podívat se znova nahoru. :DD Takže Ti nedá zpětnou vazbu na vše, ale většinou jen na poslední téma..
    Elle teda také musím mít, obálka je na všech blozích, ale opravdu mě zaujala svou čistotou. Tvé DIY věcičky jsou úžasné. Tričko si plánuji ustřihnout. Prstýnek je jak z asosu! A vestičku s takka máme stejnou, jen ta moje je narozdíl od Tvé hrozně nudná a proto chudinka visí už rok ve skříni.
    Hodně štěstí v hrabání - budeš se divit, ale závidím Ti to!

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně se mi líbí svetřík z krajky, takový bych taky ráda! A boty za 20 Kč nemají chybu, mají krásnou barvu a tvar.

    OdpovědětVymazat
  3. taky jsem pro častější a kratší!:)
    hej ten kříž z top dívky mám taky:D teda já už si nepamatuju jestli byl z topdívky nebo čeho.. a přijde mi že je to snad víc jak pět let, haha, možná s ním taky něco provedu! svetřík s krajkou je nádherný!

    OdpovědětVymazat
  4. Kačka je určitě těhotná, ano :D
    Jinak prstýnek má určitě každá top dívka jako jsme my! Někde bych ho možná ještě vyštrachala. Já chci taky do sekáče, kde jsi pořídila ty krásný botky?

    OdpovědětVymazat
  5. krátke! to by bolo super :) a svetrík vyzerá fajnovo

    OdpovědětVymazat
  6. asi spíš krátké :) a chtěla bych se tě zeptat , vím , že jsi taky z HK a já se snažím zorganizovat takový "sraz blogerů v HK" ;) už jsem založila facebook stránku(předpokládám , že facebook máš:D) a kdyby si neměla facebook , tak se mi prosím ozvi na blog nebo na mail , pokud by si měla zájem ;)

    OdpovědětVymazat
  7. ten krajkovy svetrik je uzasny, dakujem za inspiraciu..a to skratenie tricka sa mi tiez pozdava..:D
    www.vidabellafashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. krátké a kratší příspěvky jsou super:) Přád je co číst a to je fajn... Jinak se mi strašně líbí ty boty...MIluju 60.léta:-)
    www.destylife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat