středa 13. dubna 2011

Zářím

Tuto neděli jsem, jako už tradičně, navštívila místní second hand. Už jsme Vám o něm psala- je to taková "Místní událost"hlavně pro důchodce, haha. První den jsou všechny věci "nové", před otevřením obchodu se stojí velká fronta a poslední den second handu jsou všechny věci za 10Kč. Tentokrát jsem tam zavítala jen první den a byla jsem velmi zklamaná. Pořídila jsme si jen černé punčochy s puntíky za 15 Kč (foto níže) a černý top bez ramínek pod volné tílko. Také jsem si koupila džínovou vestu s kožíškem, ale byla mi velká, tak jsem ji šla příští den vrátit(-což je další výhoda tohoto hrabáku)...Stihla jsem ji pro Vás aspoň vyfotit;) Moje kamarádka si pak vzala pouze džínovou tenkou vestičku, kterou jsem si koupila, ale nakonec mi byla malá.

Toto je outfit, který jsem měla na sobě



No a dnes, když jsem přijela do Hradce, kde studuji, jsem zjistila, že je tu také second hand- je to prakticky ten stejný, jako bývá v mém městě. A tam jsem si nedělní neúspěch krásně vykompenzovala. Chystám pro Vás video, kde Vám nové věci (nejen ty ze second handů) ukážu ;)


)Silonky s puntíky jsem už jedny měla- z Primarku. Bohužel se mi potrhaly, a protože jsem podobné nesehnala, koupila jsem si v Tescu aspoň tyto s mašličkami(které už jistě znáte z mých příspěvků):


Co Vy a Vaše nejlepší poslední úlovky ze second handů?


14 komentářů:

  1. Libí se tvůj outfit :),já bych chtěla vědět,kde je v Hradci nějaký dobrý second hand poradíš mi :) ? Včera jsem se byla mrknout na pěší zoně a ten mi přišel dobrý.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta sukně vypadá úžasně !!! Lucky you

    OdpovědětVymazat
  3. já second-handy zbožnuji! dokonce jsem přišla na to, že 80% mého šatníku tvoří pouze věci ze sekáče! a vůbec mi to nevadí, dají se tam sehnat krásné věci za pár korun.

    OdpovědětVymazat
  4. V sobotu jsem plánovala jít taky, ale bohužel jsem musela být už v 7:45 v HK a vracela se okolo 20:00 :( věci jsou tam jak kdy no, někdy člověk natrefí na něco úžasného, jindy zase odejde zklamaný domů. Kdyby tam nebyly takové davy lidí, bylo by to mnohem lepší, takhle je člověk v úplným stresu, že mu něco vyberou :D

    OdpovědětVymazat
  5. panebože ta tvoje sukně <3 uaaaaa udělám co budeš chtít když mi ji dáš/půjčíš :D jako fak prosíííím kdybyses jí chtěla zbavit, napiš první mě ano???:D

    OdpovědětVymazat
  6. Ta sukně Ti opravdu náramě sluší, nikdy bych nevěřila, že skládaná sukně někomu tak prodlouží a zhubení nohy, jako Tobě :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tedy ty jsi kočka :) hlavně se mi líbí barva té sukně, mám v této barvě tričko a tu barvu mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  8. Jéé , v Hradci je dobrej sekáč?:D tak to mi teda řekni kde!:D

    OdpovědětVymazat
  9. Sukně mě taky úplně dostala:) já u nás v sekáči nakupuju nejčastěji, chodím dvakrát týdně okolo do práce, tak tam vždycky skočim. A musím říct, že je to návykové. Člověk si na ty levné a boží kousky zvykne:) a už se nemůžu dočkat videa!

    OdpovědětVymazat
  10. ty silonkyy <3 chcu chcu chcu!!!
    jinak moc ti to sluši, ostatně jako vzdycky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ta sukně je úžásná! A Joll by byla určitě velká, tak jí prodej mě! :D Takové sukně mám dvě, ale takovou barvičku ještě nemám a je skvělá! Moc Ti sluší, vypadáš v ní jako víla! .)
    Mě se poslední dobou v sekáčích nedaří a mám už vztek, tak snad se mi brzo zase poštěstí. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuju za komentářw! No, k té sukni:D Kupovala jsem si ji už docela dávno-to se ještě dlouhé sukně nenosily.. ale mně se prostě tolik líbila ta barva a látka, že jsem ji musela mít-a teď jsem za ni neskutečně ráda :)
    Daydreamer-přesně, jak píšeš-"Nakupování v sekáčích je šííleně návykové:P"!!
    Veroniko, Kockandy: Nejlepší second hand v HK je pro mě ten, co bývá jednou za měsíc na Střelnici. Jsou na něj takové oranžové plakáty. Tento týden má být ještě jeden na Střelnici-určitě se tam chystám, protože mají být výprodeje-první den za 40Kč, .., poslední den za 10 Kč ;) Nebo je taky výborný second hand na Benešovce- Norský sh ;)Tak doufám, že se někde potkáme;-*

    OdpovědětVymazat
  13. jooo a já si to s tou sukní dokonce pamatuju, ptala ses tu jestli ji zkrátit a já radila nechat tak, že jo???:)))

    OdpovědětVymazat