pondělí 23. května 2011

Black and gold

Jak už jsem psala, v pondělí nastupuji(jsem nastoupila)na brigádu. Přivýdělek je to skvělý, bohužel však časově dost náročný.. V osm ráno se musím hlásit na firmě, pak jsme na celý den odvezeny do terénu a na sedmou se vracíme domů. Komunikace s lidmi je strašně vyčerpávající. Obzvlášť, když se neustále musíte usmívat, mluvit, zaujmout je .. Ale proč to všechno píšu? Protože zkrátka není čas vůbec na nic jiného-tedy ani na blog-domů přijedu večer úplně "mrtvá" a ráno zase od znova ..
NAŠTĚSTÍ je tu možnost přednastavení článků. Musím se přiznat, že poslední dobou ji využívám čím dál tím víc .. No, i tento je nastavený a ten další bude taky, zkrátka, aby se tu vůbec něco dělo, zatím co já budu vydělávat peníze na další oblečení a kosmetiku, kterou Vám tu potom budu ukazovat:) Co Vy? Používáte funkci přednastavování článků?
Dnes jsem se byla podívat v místním second handu.. Odešla jsem s velikým zklamáním: Sice jsem si domů přivezla tři věci, ale sako ani boty mi nejsou, takže je půjdu vrátit a nakonec mi zůstal jen ADIDAS cropped top s dlouhým rukávem. Zklamání však není tak velké, protože má nákupní závislost už byla ukojena v týdnu..:D Achjo, pořád jsem nenašla čas k tomu své nové oblečení nafotit... až na dvě věci!:) Na konci tohoto příspěvku najdete mé nové sako a wedges..

Nejdřív ale k dnešnímu outfitu. V něm jsem zkombinovala zlatou s černou barvou. Miluju kombinaci bílé nebo černé se zlatou! Oblékla jsem si halenku FF, high waisted sukni z HM, náramek z GATE, vintage náhrdelník, černé obyčejné náušnice a silonky:





A teď ke zmiňovaným nákupům. S přítelem jsme opět zavítali na výprodej značky Hallens. Cesta tam trvá MHD asi půl hodiny, protože je to na konci města, ale určitě Nám to stálo za to!
O tom už svědčí lístky s cenami, které jsme odstřihli od oblečení:
Když jsme nakoupili, jeli jsme se pak ještě podívat do Tesca, kde jsme v nákupech pokračovali, ale už ne tak ve velkém a spíš jsme kupovali spodní prádlo ..
Tady jsou nové boty, které mě stály 50Kč!! :))
Další věc mě stála 9 Kč!!!(opakuji, že se jedná o úplně nové věci, žádný second hand, zkrátka 90% výprodej) :
Tento krásný blazer, který je opět v barevné kombinaci černá-zlatá:

6 komentářů:

  1. Úžasný, kam na ty věci chodíš?! Ty dvě poslední věci bych využila:)!
    Jinak ano, také používám přednastavování článků. je to super věc pro zaneprázdněné.)

    OdpovědětVymazat
  2. já přednastavování nepoužívám, i když by se někdy hodilo.. jsem na to děsný puntíčkář a chci mít čláinek hned i na facebooku:D ale občas přednastavuju věci v e-shopu ať nezahlcuju..:))))
    ty boty za 50?! uaaaach takové jsem tady v sekáči nikdy neviděla:( asi bych jim ale vyměnila tkaničky!

    OdpovědětVymazat
  3. ty boty! někdy mě vezmeš s sebou joo?:D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty boty jsou více než dokonalé!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Katy, to si ze mě děláš srandu, zase jsi TAKOVÁ KOČKA! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Máš překrásný náhrdelník! Sice na zlatou moc nejsem,ale je správně zvláštní:)
    A botky jsou super, vypadají trochu retro. Brala bych je, mám ráda wedges.

    OdpovědětVymazat