sobota 14. května 2011

Eyes.Lips.Face ... and my czech nails

Dnes bych Vám chtěla ukázat i já svůj nákup u kosmetiky E.L.F. Pokud byste měla zájem, objednat si i některá z Vás něco z této kvalitní, levné kosmetiky, neváhejte a nakupujte na nově otevřeném eshopu: elfkosmetika.cz . Obchod s nimi probíhá perfektně, zboží přijde rychle a navíc krásně zabalené! Teď už ale k mému nákupu. Ten den mi přišly domů dva balíčky. V jednom byla výhra z giveaway u Mii a v druhém zmiňovaná kosmetika.

Obsah obou balíčků:

E.L.F. kosmetika:

Nutně jsem potřebovala tekuté linky na oči, protože v tu dobu mi zrovna došly. Když jsem zjistila, že všechny produkty z řady essentials stojí po 35 Kč, neváhala jsem a objednávala všechno, co se mi zalíbilo. Při koupi krémových linek na oči jsem však vybírala v řadě studio. Zde stojí jeden výrobek tuším 75 Kč.

Nail polish odstín bubble gum pink.

Po tomto odstínu jsem se sháněla už poměrně dlouho, ale v drogériích jsem nemohla najít ten ideální. Tento od e.l.f. je přesně podle mých představ, má sytou růžovou barvu, přesně jako na obrázku, já si dávám spíš dvě až tři vrstvy pro ještě plnější barvu. Navíc na nehtech vydrží neskutečně dlouho (řekla bych tak 4 dny-což je u mých poničených nehtů skoro zázrak!) Laky od této značky tedy můžu doporučit. Mají na výběr spoustu odstínů, takže si určitě každá vyberete;)

Rtěnka odstín Classy
Má nádhernou vůni!!! ale i barvu-je to taková krémová růžová, ne však vyloženě baby pink. Moje maminka si ji zamilovala. Navíc Vám vydrží dlouho na rtech a připadá mi, že je i hydratuje.

Cream eyeliner
Moje první linky v tomto provedení. Velmi jsem se těšila, až ho vyzkouším a jestli mi nebude dělat problém linku na očích štětečkem vytvořit. Naopak! Pro mě je tohle zatím nejlepší způsob, jak linku vytvářet. Zjistila jsem, že je však třeba, po nanesení na štěteček okamžitě malovat linku, protože jinak Vám na štětečku vyschne a je těžké s ním dále pracovat. Linka Vám vydrží skoro celý den, nerozmazává se(!) a je velmi sytá. Z tohoto produktu ze své objednávky jsem nadšená nejvíce! :)

Voděodolná linka na oči ve fixu, odstín Black

Musím se přiznat, že jsem nikdy nepoužívala tekuté linky ve fixu, ani před všechny kladné ohlasy, které jsem na ni slyšela. Když jsem ale viděla, kolik spokojených zákaznic si kupuje tuto, musela jsem ji, za ty peníze, také vyzkoušet. Říkala jsem si, že bude nejlepší volbou, když se mi nebude chtít nebo nebudu mít čas nějak řešit líčení a v rychlosti si tímto linku vytvořím. Navíc mě zajímalo, jestli je skutečně voděodolná, jak se píše.Podrobila jsem ji testovaní: Ráno si ji namalovala (jinak nepoužila žádný make-up) a vyrazila do bazénu. Tam jsem půl hodiny, téměř bez přestávky, plavala. Kamarádky měly za úkol sledovat, co se s linkou děje. Bylo to neuvěřitelné! Ani se nehnula!! Jedna slečna za mnou dokonce během plavání přišla, zda mám linku vytetovanou (a to si nedělám srandu:D). Nikdy dřív se mi u žádného produktu nestalo, že by takto perfektně fungoval proti vodě. Nakonec jsem ještě zašla na půl hodiny do páry. Věřte nebo ne- linka vydržela i toto!!! Takže, dámy, neváhejte a kupujte! Na léto je nezbytností!!
Nicméně, pro běžné používání je pro mě spíše zklamáním, není příliš sytá (ne tolik, jak od tekuté linky vyžaduji), po celém dni se vytrácí, a nanášení fixem je mi nepohodlné.

Duo krémových očních stínů:

Odstín Butter pecan
Odstín Eggplant
Na krémové oční stíny nedám dopustit!Na víčku vypadají neodolatelně a především přirozeně. Odstín butter pecan doporučuji všem! Světlejší odstín oko nádherně rozzáří a tmavším oční víčko dostínujete. Pracuje se mi s nimi perfektně, nanáším je prstem a vydrží téměř celý den. Nedoporučuji je však kombinovat s tekutými linkami (z řady Studio), protože se linka na stíny obtiskává ..Od stínů eggplant jsem čekala větší sytost a výraznost barvy-ta se při nanesení na víčko téměř vytrácí a po purpurové ani khaki barvě pak není téměř vidu. Přesto jsem však za tyto stíny ráda, protože vytvářejí přirozený efekt a opět dlouho vydrží na očích ..

Rozjasňující stíny na oči
Mají na výběr spoustu odstínů, já sáhla po této klasické paletce. Bohužel jsem ještě neměla čas ji vyzkoušet. Maminka však ano a je prý: "velmi spokojená!" .. ;D

A nakonec tekutý rozjasňovač odstín Pink lemonade

Dá se používat na líčka, na víčka, na rty, ... Já se musím přiznat, že v porovnání s, už zde několikrát zmiňovanou, krémovou tvářenkou od Max Factor, jsem s tímto od e.l.f. méně spokojená. Ale musím brát v úvahu, že MF tvářenka je 10x dražší, takže vzhledem k ceně je e.l.f.rozjasňovač perfektní volbou :) Navíc se s ním pracuje lépe, než s tvářenkou od MF, protože je v tubě (a ne v kalíšku), díky které ho můžete nanášet rovnou na místo, kde ho chcete použít a pak už jen roztírat. Odstín má ale velmi příjemný, přirozený, do růžova. A hezky voní :)

Abych to shrnula: S nákupem jsem velmi spokojená-musím konstatovat, že až nad očekávání! Sice jsem už minulosti slyšela samou chválu na tuto kosmetiku, ale sama jsem byla vzhledem k ceně ke kvalitě produktů dost skeptická. Nebyl důvod! Cena je tak nízká díky tomu, že e.l.f. nemá reklamu - resp. reklamou jim jsou recenze od spokojených zákazníků. A navíc není testovaná na zvířatech!

A moje otázka na závěr: Jaký je Váš názor na e.l.f. kosmetiku a jaký je případně Vás nejoblíbenější produkt? :)


zdroj obrázků:http://www.eyeslipsface.com/

A jako bonus inspirace, jak fandit českému hokejovému týmu :) (ačkoliv teď už je to celkem k ničemu :( )


Mějte se krásně a všem co je čeká maturita, nebo zkoušky, přeji hodně štěstí!!

22 komentářů:

  1. fíha, to by som chcela, nevies ci posielaju aj na slovensko? nejak som to tam nenasla

    OdpovědětVymazat
  2. No teda! Tak za tuhle cenu jsem fakt nečekala že zrovna ty s tím budeš tak spokojená... Asi taky něco zkusím :)))))) Líbí se mi tam jedna ta rtěnka a asi si vezmu i řasenku.. Víc stejně neužiju, vždyť mě znáš ;)

    OdpovědětVymazat
  3. SVARTSVANUR: Zkus se zeptat na:info@profikosmetika.cz, myslím, že Ti to pošle i na Slovensko :)
    Eliško, přemýšlím, že si objednám ještě něco, tak kdybys fakt něco chtěla, uděláme objednávku společně, ať ušetříme na poštovném.. jo?:)

    OdpovědětVymazat
  4. vdaka :) skusim najskôr ich fb stranku :)

    OdpovědětVymazat
  5. véčko - elfkozmetika.sk je slovenská stránka :) aj na fb majú fan stránku

    OdpovědětVymazat
  6. Já myslím, že ELF kosmetika má svoji stránku i na Slovensku! Nevím přesně stránku, ale vím, že jsem na ni před časem narazila, zkus pohledat;-)

    Jinak včera mi došel taky balíček ELF. Nejvíc jsem se těšila na rozjasňovač v tubičce, ten ale zapomněli přibalit, tak přijde příští týden. Jinak jsem objednávala pudr (super, malé balení přímo do kabelky a kryje), bronzující pudr (ten je trochu zklamání - jenom samé třpytky, ale objednala jsem nejsvětlejší odstín), potom krémové oční stíny (ty jsem ještě nezkoušela), úžasný korektor, úžasně růžovou růž na tvář, které bych vytkla jen otřesné balení a potom stejný lak na nehty jako ty. Řekla bych, že za cenu 300 Kč za celou objednávku i s poštovným jsem nadmíru spokojená a v červnu, až všechno dorazí z Ameriky, budu objednávat znovu!

    OdpovědětVymazat
  7. S Elf jsem spokojená,taky jsem už objednávala a skvělá recenze :)

    OdpovědětVymazat
  8. vdaka! uz som nasla :) asi tiez dačo objednám, lacnejsie ako v drogerii :D

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem naštvaná, chtěla jsem ten lak a je vyprodaný! :( Stejně jako další krásné barvy... Musím číhat a hned, jak bude skladem, tak kupuju- taky ten odstín sháním dlouho.. ;)

    http://miss-vanillia.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, chci se zeptat, odkud máš informaci, že tato kosmetika není testovaná. Hledala jsem to na jejich stránkách a nikde jsem nic nenašla. Ve.

    OdpovědětVymazat
  11. Už dlouho uvažuju, že si od e.l.f. něco koupím. A teď když tolik blogerů pěje samé ódy na jejich výrobky, tak už neváhám a objednám si něco:)

    OdpovědětVymazat
  12. Určitě doporučuji všem, co ještě nevyzkoušeli!;) A v červnu se rozhodně také chystám objednávat znovu :)
    vvviky, je to napsané na oficiálních stránkách : http://www.eyeslipsface.com/ ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. téda zajímali mě ty krémové stíny ! Protože vydaljí fakt užasně hlavně ty barvy : )Možná bych uvítala videiko, co ? O: )Mě takydošel balíček před 3 dny ale tolik jsem si toho nebrala :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já objednávám dneska, tak díky za recenzi! ;)

    OdpovědětVymazat
  15. ty gelové linky asi taky vyzkouším,vypadají super!

    OdpovědětVymazat
  16. Jééé, děkuji, já hledala jen na českých stránkách, jinak dokonce mají certifikát cruelty free a osvědčení od PETY. Tak to je super. Nyní už nic nebrání tomu objednat si něco. Děkuji, děkuji, děkuji :) :)

    OdpovědětVymazat
  17. Terez, ty stíny určitě vyzkoušej, pro mě jsou zatím jednoznačně lepší, než klasické pudrové. Ale ty barvy, jak jsem psala, nejsou příliš výrazné(resp. ty hnědé ano, ale ta fialová a khaki ne)
    Markett, doufám, že jsem Tě při výběru inspirovala :)
    lovelyhair, linky určitě vyzkoušej!!
    vvviky, nemáš zač!!:) Zdá se, jakoby ta kosmetika neměla chybu, co?:)

    OdpovědětVymazat
  18. Přesně tak, ta kosmetika fakt vypadá bezchybně. :)))Škoda, že to co chci, tak momentálně není na skladě.

    OdpovědětVymazat
  19. Nice, I love makeup!
    Xxx

    Take a look at my blog and follow me if you want.
    www.nathalie-loveforfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. vvviky, mám stejný problém:( -chystám se toho ještě hodně nakoupit! Naštěstí zboží s Ameriky prý dorazí v červnu, tak snad toho bude dost a my si budeme moci koupit, co budeme chtít:)
    LOVEFORFASHION: thanx;)

    OdpovědětVymazat
  21. Tak mě tak napadá, protože bydlím kousek od Tebe, tak kdyby se Ti chtělo podělit se o poštovné, tak se rozhodně bránit nebudu. ;) :)

    OdpovědětVymazat