sobota 7. května 2011

Sukně z Maďarska

Vím, je to už dlouho, co jsem zveřejnila poslední klasický příspěvek. Mám teď dost práce se školou asi stejně jako spousta z Vás, takže jsem si jistá, že chápete .. :)

V pondělí jsem, jak už jsem psala, byla v Praze. Na skok jsme se s mým Ráďou stavili v Palladiu-stihla jsem se podívat jen do HM, Top shopu a obchodu FF. Pár věcí jsme si pořídila, ale musím se přiznat, že jsme byla spíš zklamaná. Těšila jsem se, že si nakoupím nějaké doplňky v HM, ale výběr měli, podle mého, dost omezený a teda nic moc -nevybrala jsme si z toho NIC! Zklamání mě čekalo i v Top shopu-zkrátka jsme si nevybrala. Navíc i vzhledem ke slevám, které probíhaly, mi všechno připadalo předražené- vzhledem k tomu, že pro mě to žádný zázrak nebyl. Doplňky bych si vybrala, ale ne jedny náušnice za 400 Kč. Co si o cenách v Top shopu myslíte? Je pravda, že nabízený sortiment je odlišný od ostatních obchodů, originální, ze zajímavějších materiálů, ... Ale když tam i naprosto obyčejné, jednoduché (troufám si napsat i slovo nechutné) šaty "vyblité" barvy stojí po slevě 200 Kč (a bylo to to nejlevnější na co jsem tam narazila), to je, myslím, přehnaný. Teda pro studentku vysoké školy jako jsem já, rozhodně.
"Takže mi nezbývá, než se těšit na nějakou speciální příležitost, kdy si dopřeju halenku z TS..." haha



Teď už k fotkám. Outfit je z minulého týdne. Jela sem v něm z města kde bydlím (všichni si sbírali oči ze země) do města kde studuji (tam už to nebylo tak strašné. klasika) - tam jsme pak s Radečkem, flaškou rumu a coly, vyrazili na pouť. Také proto jsem si změnila obuv ze sandálek na klínu (nějaký obchod z obchodního centra City v Jihlavě) na balerínky v indiánském stylu (Deichmann). Základním prvkem outfitu pro mě byla zelená sukně, kterou mi maminka původně vytáhla, že se do ní mám převléct za čarodějnici na 30.dubna :D Když jsem ji viděla, okamžitě jsem se ji ale ujala, vyprala, vyžehlila a jsem z ní nadšená! Maminka si jí prý někdy v mém věku pořídila v Maďarsku (!! no to byla na tu dobu bomba ! .. cuuute O:-)) Rozhodla jsem se outfit sladit do odstínů zelené-bílé. Tričko mentolové barvy je, myslím, New Yorker (už ho mám hrozně dlouho), sako je nové ze second handu za 10Kč, kabelka Deichmann, brýle Primark, náramky vintage po babičce, náhrdelník výhra z giveaway u Suzie, sponka ve vlasech a ponožky GATE a náušnice Takko.




A ještě jeden dotaz: Prosím Vás, nevíte někdo, zda se dá konkrétnímu uživateli zablokovat přístup na blog? Děkuju :)

A tady jeden bonus:


.. jak si pro sebe upravuji brýle s dioptriemi :)) To video je hrozný, není na něm téměř nic vidět-ale to, o co jde, tam vidět je.
Dodám snad jen: Normálně to jde lépe. Teď to nešlo .. (svině).

9 komentářů:

  1. Ta sukně mám moc pěknou barvu. A věřím, že lidi museli civět. :) U nás taky, když si vezmu nějakou delší sukni, tak lidi civí jak bych na sobě měla buůhví co. :)

    OdpovědětVymazat
  2. 400 za náušnice je teda fakt síla :// !
    ta sukně je skvělá! ta barva! <3
    sakraasakra, nevíš z jakého obchodu v City parku jsou ty boty? :)) jsou skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dasdusho, nojo, když si nevezmu džíny a triko, tak koukají vždycky :D
    An, myslím, že to byl obchod vedle Deichmannu (možná je někde na internetu mapa centra).. Ale kupovala jsem si je tam už asi před dvěma roky a až teď ty boty ve skříni objevila :D

    OdpovědětVymazat
  4. :D Tak tohle video mě fakt baví! :D Je vidět jak tě to postupně víc a víc vytáčí.. prostě super :D :D fakt povedený.. :)) Ale super způsob ;)

    OdpovědětVymazat
  5. ta sukna je velmi zaujimava
    http://chillychickblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. ta sukně má krásnou barvičku :)

    OdpovědětVymazat
  7. Máš to opravdu pěkně sladěné, moc ti to sluší:) Ale víc se mi k tomu líbí ty balerínky.

    OdpovědětVymazat
  8. No teeeda, moc ti to sekne ;) Na to, jak nemám ráda dlouhé sukně, chválím tu tvoji, je úžasná!
    A opravdu nesmírně děkuju za tvůj komentář, moc mě potěšil! Mám omezené možnosti, jelikož nevedu šicí stroj, takže jsem to všechno šila ručně, ale díky tomu mám z toho ještě lepší pocit :) A ještě mi nějaká látka zbyla, tak tou plánuju obalit psaníčko :) Díky moc moc!!

    OdpovědětVymazat