neděle 29. května 2011

Moje čtrnáctidenní botky

Tyto fotky mám nafocené už hodně dlouho. Těšila jsem se, jak ve článku kde je zveřejním, budu achat nad novými botičkami z GATEu, které mám na fotkách na sobě. BOHUŽEL, než jsem je vůbec stačila uveřejnit (=14 dní) , tak se mi totálně zničily. Celá podrážka se odlepila a začaly se z nich párat nitky. A to jsme je na sobě měla asi 3x. Takže to pojmu trochu jinak: chcete si za 198 Kč koupit čtrnáct dní nadšení z nových -levných a zároveň skvělých- bot? Běžte si pro ně do GATEu!
Já ty svoje už reklamovala a strašně bych si je přála nosit znovu.. .Sháněla jsme totiž přesně takové boty dost dlouho. Jen ten pocit radosti by mohl vydržet trochu déle než dva týdny, co říkáte?
Máte někdo podobné zkušenosti z oblečením/doplňky/botami z GATEu? Mně se totiž nestalo poprvé, že by mi tam něco dlouho nevydrželo. Ono taky za ty peníze, že ... ?!


boty GATE
jeans dress Hallens
opasek sh
kabelka Deichmann
přívěsek etno shop
náramek Guess
prsten ASOS
brýle Rodinka :D Vytlučení skel jste viděly na videu:P

A takhle vypadaly po zakoupení:

10 komentářů:

  1. Jeeeeej to mě mrzí.. :( Jelikož Gate u nás v Brně nemáme, tak jsem se jela podívat do Hodonína a parádně jsem si tam nakoupila - šatičky, svetříky, trička.. a zatím jsem spokojená. S botkama bohužel zkušenosti nemám ;)

    OdpovědětVymazat
  2. ach ty šaty, ty jsou jak ušité pro Tebe, moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  3. to je škoda...vypadaly fakt zajímavě! :)

    OdpovědětVymazat
  4. ano, já mám dvoje botky z Gatu a vždycky se mi po pár nošeních rozdrbaly a nebo mi ,,odešla,, podrážka, ze strany se jakoby sesunuly a nesedly pak na nohu. Holt, za ty peníze asi kvalitu očekávat nemůžeme. Ale na pár dní parády se mi líbí a ikdyž si říkám, že příště už si žádné šunty nekoupím, neodolám a nesu si další domu :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj založila som si nový blog fashion by ansus bola by som rada keby si sa prišla pozriet a komentovat pripadne by si ho sledovala máš super blog sledujem ho. Bola by česť keby si prišla práve TY.

    http://ansus-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. ja som si tam kúpila podobné len s pásikmi a zatiaľ sa držia :D

    OdpovědětVymazat
  7. Oblečenie-mám veľa oblečenia práve z Gate-u a je ozaj kvalitné a za super ceny!
    doplnky-tie sú tiež v pohode za dobré ceny
    obuv odtiaľ ešte nemám

    OdpovědětVymazat
  8. Tie su krasne. Vyzeraju ze v nich mas uplne malinku nozku.
    Inak z gatu sa mi jedno tricko zacalo drat na zadku po druhom noseni. Po tretom som uz mala dieru.
    Pracovala som v Gate a maju tam totalne nekvalitne veci. (sveter s rukvmi nasitimi naopak napr, to si nerobim srandu, proste smerovali hore miesto dole jak to byva na klasickom strihu :D), poodpadavane gombiky... atd atd

    OdpovědětVymazat
  9. jej no já mám naopak s věcma z Gate jen skvělé zkušenosti.. nikdy se mi nic nezničilo, nesepralo atd.. :/

    OdpovědětVymazat
  10. Mám stejnou zkušenost s botama jako ty. A shodou okolností, jedná se o boty, které máš i ty v postu níže - ty hnědé z Halens,akorát že já za ně dala původní cenu a měla jsem je v černém (jsou i na mém blogu), párkrát se v nich prošla a odlepila se mi podrážka od platformy. Vrátili mi penízky...ale mě se tak strašně líbily...ach joo
    Ještě jsem si vzpoměla na jednu příhodu...známá šla reklamovat boty a prodavačka jí řekla, že to na reklamaci není, že ty boty nejsou určené k chození!!! (k čemu jinak?!?)Jak úsměvné....ale myslím že spousta obchodů která je zaměřená spíš na oblečení a sem tam mají i pár bot, razí stejnou teorii!:-)

    OdpovědětVymazat