úterý 31. května 2011

Nejlevnější outfit


Také máte při vší blaženosti z nádherného počasí nutkání měnit i několik outfitů za den? Mám tolik rozevlátých šatů, roztomilých sukní, hedvábných topů a rozkošných sandálek, že často neodolám a můžete mě za jeden den potkat hned ve dvou nebo i třech různých oblečcích. Asi je to jenom nějaké pobláznění, nějaká dočasná úchylka. Doufám :D
Dneska Vám chci ukázat "desetikorunový outfit". Všechny kousky, které mám na sobě (a věřte tomu, nebo ne) stály 10 Kč!:) (tedy kromě náušnic /from Spain/a náhrdelníku/Takko/)
Mně se tenhle model moc líbí a myslím, že není vůbec poznat, že mě stál se vším všudy 50 Kč, co říkáte? Tady je důkaz, že když se chce člověk oblékat hezky a podle s
vého vkusu, nemusí za to rozházet tisíce. Píšu to proto, že jsem naprosto vysazená, na řeči typu: "nojo, já bych se oblékal jinak, lépe, moderně (apod.) ale nemám na to peníze..!!"
Takže: Je hloupost se na tohle vymlouvat, jasný?!:D Už nechci slyšet žádné takové řeči(přesvědčila jsem o tom mýho Ráďu, přesvědčím i Vás!:P) A jestli zrovna nemáte rádi second handy, levně nakoupíte i ve výprodejích- a že se tam dají najít perfektní kousky, o tom jsem Vás myslím už několikrát přesvědčovala a díky novinkám, které mám ve skříni, i přesvědčovat budu :)
Jestli ale toužíte po nejnovějších kolekcích a značkách přímo z butiků, tak to Vám nepomůžu a napíši jen: šetřete, šetřete, šetřete a za pár měsíců už si můžete koupit svůj první haute couture kapesníček!:)

A ještě jednu věc Vám jako hrdá sestra napsat musím- můj bráška Pavel splnil požadovaný limit a v červenci letí do Peru na mistrovství světa v plavání. Možná bude plavat s Phelpsem. V 17-ti letech. (!!!) No, pro mě to mimo jiné znamená, že kromě Portugalska poletím tyto prázdniny ještě do Chorvatska - místo Něj :)






Omluvte otřesné prostředí naší "Benešovky"- ráje úchylů a podivných stvoření..



A nakonec můj nový jídelníček. S takovouhle stravou klidně vydržím celé léto:)

Mějte se krásně, užívejte sluníčka a usmívejte se! :-)

15 komentářů:

  1. joojoo , benešovka:D tam by se i úchyl bál:DD

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se to líbí moc, hlavně teda sukně a boty !!! Jinak, jsem na tom docela podobně, taky se převlíkám několikrát denně z toho pěkného počasí, třikrát čtyřikrát jinak. (normálně dvakrát : ráno - odpoledne jeden a na večer další - a nemyslím tím pyžamo :)

    Jinak, tvůj brácha je potom borec !

    OdpovědětVymazat
  3. Ohromně ti to sluší, ta sukně je báječná! :))
    Znám to, a není to jen dočasná úchylka, v létě se převlékám minimálně třikrát za den :D

    OdpovědětVymazat
  4. Bráška je borec :) a vyřiď přítelovi pochvalu za tričko, tedy pokud si mu ho nevybírala ty :D . Ty jsi báječná, jsi přesný důkaz toho, že když má někdo vkus, je jedno, kolik má peněz a vytvoří dokonalost :).

    OdpovědětVymazat
  5. Já to taky tak dělám. Ráno jdu v něčem do školy, pak na odpoledničku přijdu zase v něčem jiném a pak, když jdu třeba ještě do města, jsem schopná se doma znovu převléknout. Jinak brácha je docela borec, a navíc do Peru, závidím:)

    OdpovědětVymazat
  6. Souhlasím s Benešovkou :D,pěkně napsaná článek jako vždy ! Libí se co máš na sobě a jak to umíš pěkně podat,jsi skvělá :) !

    OdpovědětVymazat
  7. Naprostý souhlas, já se oblékám už téměř zásadně v sekáči a všichni mi to chválí:) Tvůj outfit se mi moc líbí, jen boty nejsou úplně podle mého vkusu...ale sukně, košile, psaníčko wow:)!

    OdpovědětVymazat
  8. Ty seš báječná, Katy a Tvoje ovoce taky, mňam!

    OdpovědětVymazat
  9. skvělý outfit!!! kombinace sukně a košile lahodí mému oku :)

    OdpovědětVymazat
  10. Uzasny outfit, velmi ti to slusi :) Ja zdielam tiez rovnaky nazor, kto chce, vie sa pekne obliect, a da sa to aj za malo penazi :) Blahozelam braskovi a nech sa mu darí!!!

    OdpovědětVymazat
  11. tá sukňa je pekná :))
    http://www.colibriminuit.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. máš skvělýho bráchu...;-) jinak mi ani neřikej kolik to stálo vypadá to skvěle....

    OdpovědětVymazat
  13. beautifull outfit!i loved the white skirt :)i really like ur blog.i am following you.follow back if u like :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jsi okouzlující! A Tvůj přítel má super tričko :))

    OdpovědětVymazat
  15. Brácha je fakt třída! Pak dej vědět, jak dopadl!:)
    A ta sukně alá Marilyn je parádní! :)

    Odkud ty vlastně jsi? ;)

    OdpovědětVymazat