sobota 4. června 2011

Look at me

Hezký víkend Vám všem. Užíváte sluníčka? Nebo teď už spíš bouřek? Já mám z blesků a hromů šílený strach- už od malička to byla věc, která mi naháněla největší hrůzu. Navíc na baráku sice máme hromosvod, ale není uzemněný, což je ještě horší, než kdyby tam nebyl a já celou dobu, co oblohu ozařují blesky jen trnu, aby neuhodil do našeho baráku, který se navíc nachází na kopci...
Jinak jsem moc ráda, že u Vás měl desetikorunový outfit takový úspěch-chystám další podobný post, protože oblečení za 10 Kč mám opravdu spoustu :)
Novinkou je, že jsem zavedla nový systém vkládání komentářů k mým článkům: nově mohou komentovat i anonymní uživatelé s tím, že jsou před svým zveřejněním všechny komenty schvalovány.
Měla jsem pro Vás ve foťáku připravených několik fotek na zveřejnění. Bohužel, když jsem si na to konečně udělala čas, zjistila jsem, že jsem foťák ho nechala na privátě:/Takže místo toho hledám různé nezveřejněné fotky, které jsem Vám chtěla ukázat.
Mimo to Vám chci také doporučit jeden krém, o kterém už jsem tu (před rokem-TADY) psala, ale protože většina z Vás v té době můj blog ještě nesledovala a já ho neustále používám a jsem s ním moc spokojená, chci se o něm zmínit ještě jednou. Používám ho tedy už asi rok -poslední dobou opravdu každé ráno a moje pleť je po něm krásně hydratovaná a opravdu získává zdravější odstín. Určitě stojí za to ho vyzkoušet: koupíte v Rossmannu za nějakých 44 CZK.
Mimochodem, v tom samém článku, na který odkazuji je zmínka o bronzeru od essence. Musím se ho dodatečně zastat, protože jsem se s ním nakonec naučila pracovat a je výborný!.. no, stejně už zřejmě není k dostání.. to jen abych ho neurazila:D

A když už jsme u těch odkazů, navnadím Vás ještě na tři:
Ten první je na článek na blogu Vanilky, kde mě zpovídala, jaký je můj nynější wishlist.

Druhý na mou stránku na facebooku, kde se dozvíte vždy nejdříve kdy vyjde, nebo vyšel nový článek

A třetí odkaz na můj eshop. Pár věcí se už rozprodalo, ale něco ještě zůstává a chystám se přidávat další! Všechno je opravdu levné, tak vybírejte. A poznámka pro ty, co už si vybrali: omlouvám se, ale balíčky budu posílat až po neděli-kvůli brigádě jsem neměla vůbec čas to řešit. Moc děkuju za pochopení!

šaty vyrobené ve Francii, další kousek za 10CZK (miluju tu barvu, rukávy a kapsu přes celé boky, čímž je dělá výraznějšími a ženštějšími:))

V brýlích á la 60. léta (vintage), náušnice jsou z výprodeje v Tescu (♥), přívěsek GATE (mimochodem, botky mi reklamovali-vrátili peníze a já si rovnou koupila jedny nové, jiné, ukážu jakmile budu mít čím fotit)

Tady chci jenom zmínit, že na klasické černé brýle jsem si přidělala proužek samolepícího papíru v neonově růžové barvě. Moc se mi to líbí, co říkáte Vy?:)

Tady jsem vyfocená v kšiltovce Burberry(opět second hand-už jsme se o ní zmiňovala) a DIY tričko inspirované kolekci Lanvin for HM.

superkvalitní zrcadlovka outfitovka mobilovka


.. a nakonec já v bundičce HM a slunečních brýlích Primark, ..
Mějte se moc hezky, Vaše Katy .. jdu se najíst

9 komentářů:

  1. Brýle a samolepící páska? Super nápad!! Jsi velmi kreativní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten bambucky kremik mam taky a jsem s nim moc spokojena :) ale pouzivam ho teprve asi 2 mesice...jen me teda ze zacatku prekvapilo, jak je tuhej :D

    OdpovědětVymazat
  3. krásný článek, moc mě potěšilo, že jsi povolila komenty pro anonymní :) tvůj blok už čtu celkem dlouho.. mimochodem červené šaty jsou krásné, a za tu cenu. :)

    OdpovědětVymazat
  4. tie čierno-ružové okuliare sú veľmi pekné :)
    http://www.colibriminuit.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. ta první fotka je naprosto výborná! :D

    OdpovědětVymazat
  6. to triko vypadá naprosto úžasně!! fakt jak od lanvinu....

    OdpovědětVymazat
  7. Ty brýle sis upravila krásně!Ale ještě hezčí je poslední fotka,luxusní sako!a neznám nikoho,komu by tenhle tvar brýlí slušel víc než tobě! :) sledovala sem tě hodně tak před půl rokem,pak jsem s blogem přestala a jelikož mě to zase nějak chytlo,hned jsem si naráz prohlédla všechny články,co jsi tu za tu dobu měla!a řeknu ti,..z tebe se dá krásně inspirovat ;) už jsi mi dala námět na několik modelů,který si upravím podle sebe!Děkuju ; jen tak dál ;)

    OdpovědětVymazat
  8. jsi den ode dne hezčí a hezčí.. víš to?:) jo a vždycky Ti tu závidím Tvoje bezva úlovky :))

    OdpovědětVymazat