úterý 18. října 2011

Dreamer

Ahoj! O víkendu jsem Vám přednastavila ještě jeden -tento- článek. Uvidíte jeden můj outfit a dva outfity mého Radečka. Je to ještě taková vzpomínka na Babí léto, se kterým se už asi bohužel můžeme rozloučit. Navíc je to takový zasněný, romantický příspěvek. Nejen kvůli tomu, že vkládám fotky milovaného Radečka, ale také kvůli outfitu, který jsem zvolila.. Květinky, světlé barvy, ve vlasech vlny, ženský make-up, ..
Svetřík je Naf Naf ze sekáče za 20Kč, pásek,sukně a náušnice FF, silonky nevím, balerínky Gate a čelenka Nohaa




A tady je důvod mojí romantické nálady.. Můj bývalý spolužák, spolusedící a kamarád a teď už snoubenec a nejbližší člověk :) Chtěla bych ho fotit víc, protože myslím, že spousta jeho outfitů je moc hezkých a může být inspirativní i pro vás a Vaše přítele.) (kdybyste tak viděli/y, jak se jeho styl, od dob kdy jsme byli spolužáci, změnil!!!!! už dlouho se chystám, že na to udělám nějakou koláž:D) Ráďa se obléká ... jak to nazvat?! Něco mezi sportovním a elegantním stylem (a nenapíšu sportovní eleganci a ne a ne! ten výraz nesnáším:D) Někdy víc elegantně, ale určitě ne spíš sportovně. Přesto si pořád uchovává takový mladistvý styl. Má rád oblečení s nápadem. Třeba značku Desigual, Pull and Bear, HM nebo Zara. Oblečení pro něj ale vybíráme i (samozřejmě:D) v second handech.


Zajímalo by mě, jak to máte Vy se stylem Vašeho přítele: Řešíte trochu co nosí, a nebo je Vám to vcelku jedno? Pomáháte mu s oblékáním? A jaký styl nosí(popř. jakou značku)?

Těším se na Vaše komentáře! Vaše Katy♥

4 komentáře:

  1. moc vá to přeju a přesně tento styl mám na klukách líbí.....prostě pohodička :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Katy,
    nedávno jsem se vdala a tak vím naprosto jistě, že zásnubní i snubní prstýnek se nosí na levé ruce (jakože blíž k srdci)
    Všimla jsem si, že ti to psala už Barika ke článku někdy ze srpna...
    Je to určitě takhle a z tohoto důvodu, tak to jen pro upřesnění :o)
    E.

    OdpovědětVymazat
  3. moj drahy nosi len DC a quiksilver kedze to ma zadarmo a slusi mu to :)

    OdpovědětVymazat