neděle 16. října 2011

Hat od my head

Ahoj! Na podzim jsem si oblíbila nošení různých klobouků. Pořídila jsem si velký černý, velký hořčicový a malý gepardí. Ale ten první nosím asi nejvíc.. Výhodou je, že pak nemusím nosit deštník .. :)

Celý outfit jsem sladila do černa s kontrastní rudou rtěnkou.
Klobouk je HM, svetr vintage po Babičce, jeany a kabelku mám z dovolené v Portugalsku, boty na klínu Cat-walk Deichmann.


.. k tomu lak China Glaze s efektem stříbrných nehtů:
A další outfit s kloboukem.

Kabátek Orsay, sukně Zara, triko HM, gepardí kabelku jsem koupila od kamarádky, ta druhá je od Vietnamců a šátek je Yves Saint Laurent ze sekáče, pásek ze sekáče.

A nakonec ještě otázka. Pořád přemýšlím, co s těmi mými vlasy:/ Jestli opravdu ta hnědá do mahagonová, nebo nějaká světlejší .. rezatá? Co třeba tahle?:


Příští týden v pátek už chci mít barvu změněnou, takže jakou??!!Děkuju za pomoc,

Vaše Katy♥

8 komentářů:

  1. Katy klobouk ti moc sluší, jsi v něm krásná dáma! A já jsem pro zrzavou, protože ta ti podle mě slušela nejvíc!! :) Ale je to samozřejmě tvoje věc. :)

    OdpovědětVymazat
  2. tyjo,ta mas dlouhy nehty! já mám vždycky takový palice :D jinak bych dala nějakou světlou =) ta na obrázku vypadá pekně! =)

    OdpovědětVymazat
  3. tá farba sa mi páči naozaj tak na oživenie by ti išla ...a ten klobúk je skvelí ...klobúky sú vždy super vec aj v lete aj na jeseň ...ja mám doma tiež pár pánskych a jeden dámsky po maminke :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta do zrzava by ti mohla slušet..! :) Klobouk je skvělej, chtěla sem si ho taky koupit, ale měli už jenom velkej.. :( achjo, tak zase nic :D

    OdpovědětVymazat
  5. lak je krásny a outfit sa mi páči :)
    chcela yb som sa spýtať..v giveaway u teba som vyhrala tie silonky a očné tiene Rimmel v tube alebo ako to nazvať :D také práškové ružové..no a chcela som sa spýtať či si videla aj iné farby?u náš v meste totiž tieto rimmel nemajú,takže tak :D

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju Vám moc za komentáře!:)
    No, asi teda zkusím tu zrzavou, ale mám z toho dost strach ..!
    Pastelko: Já myslím, že už je neprodávají, protože ty stíny jsem našla zahrabané netknuté v šuplíku a vím, že jsem je kupovala někdy už dřív a zapomněla na ně.. V drogerii jsem je neviděla, takže už je asi opravdu bohužel nevyrábějí. Máš takovou vintage limitovanou edici :D Jsem ráda, že jsi s nimi spokojená:)

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych teda hlasovala za světlou barvu,ale nevím jestli Ti tu to rozhodování usnadníme, je vidět, že co člověk to jiný názor. Přeju Ti, ať zvolíš správně! :-)
    PS:Ulovila jsi v Halens něco pěkného?

    OdpovědětVymazat
  8. Určitě světlější, tmavší by dle mého vypadala nepřirozeně:) A kloubou supr.. Chybí mi tvé časté přispívání!

    OdpovědětVymazat