pondělí 3. října 2011

Kosmetický článek

Ahoj! Dnes mám pro Vás článek o nových kosmetických produktech, které jsem si v poslední době pořídila. Žádný z nich není z klasické drogerie. Vybrala jsem po třech výrobcích z: LUSHe, Sephory a Oriflameu. Dál potom několik laků China glaze.


Začnu výrobky od LUSHe. Pro začátek chci napsat, že šílenství kolem této značky mě nějak minulo. Začala jsem ji totiž používat, už dlouho před tím, než se s ní roztrhl pytel, díky mojí sestřenici, která mě s LUSHem před několika lety seznámila. Tehdy jsem si oblíbila tonizační tabletky T tree a pleťovou vodu Tea tree water. Do toho si občas koupila nějaký balistik (hlavně So white). Ale jinak žádné další produkty, žádné experimenty.
Teď, když ale začala být kosmetika LUSH tak trendy, rozhodla jsem se vyzkoušet něco dalšího... Vybrala jsem si: tolikrát vychvalovaný scrubík na rty Bublegum a musím potvrdit-je to závislost!!, kondicionér na vlasy American cream (ten na fotce nemám, protože jsem ho zapomněla v bytě na privátě), který opravdu voní tak nádherně, jak všichni říkají, ale žádný zázrak s mými vlasy(kromě vůně) nedělá a tabletky na zuby Sparkle. Tu jsem chtěla hlavně vyzkoušet proto, že mi to připadalo jako super vynález třeba na cesty. Vybrala jsem si "citrusovou příchuť" a to, že je tam pepř jsem zjistila, až po koupení a přečtení ingrediencí. FUJ!:D Nikomu nedoporučuji! Chutná to hrozně a pálí mě z toho pusa ještě měsíc po tom:D (musím se smát, když čtu na stránkách LUSHe, kde popisují, že "i po čištění přetrvá hřejivý pocit z černého pepře":D) Takže když, tak si vyberte jiný druh ;D

Od Sephory jsem si konečně koupila nálepky na nehty, které nahrazují lak na nehty a mají vydržet až 11 dní. Chtěla jsem je vyzkoušet už dlouho, tak mám konečně příležitost. A když se mi to zalíbí, ráda bych si pořídila zlaté a stříbrné samolepky. K tomu ještě rtěnku v tmavě růžové barvě.

Od Oriflameu používám už léta jeden produkt a jinak, stejně jako od Avonu, vlastně nic. Tím produktem je olejíček na vlasy od Advance Techniques. Je levný a opravdu šikovný. Tentokrát, dkyž už jsem objednávku dělala, rozhodla jsme se vyzkoušet ještě další dva produkty: tělový sprej se třpytkami, který jsem někde sháněla už dlouho a denní krém na obličej. Ačkoliv je to "Time reversing", byl mi doporučen jako dobrý krém i pro Nás-ve věku kolem dvaceti let. S tělovým sprejem jsem docela spokojená, ačkoliv má trochu jiný efekt, než jsem čekala(spíš se pak pleť leskne, než třpytí/jestli mi rozumíte:D/). A krém je tak nějak "normální": nepřekvapí, neurazí.

Nakonec ještě přehlídka laků od China glaze, které jsem si objednala online:
Na další vidíte ten světle růžový v akci. Ale na fotce Vám chci hlavně ukázat ještě jeden výrobek, se kterým jsme moc spokojená. Je jim lak na nehty XXL shine, efekt gelových nehtů od Essence. Lesk vytvoří opravdu nádherný a vydrží. Určitě se po něm v drogerii podívejte.


Nakonec ještě pár fotek, abyste v detailu viděly, jakou mám pleť. Je spíš suchá, potřebuje hodně hydratace, kolem nosu se mi dělají pihy, ale jinak je vlastně bezproblémová- až na oblast čela, kde se mi hrozně často vytváří akné a už z toho začínám být docela vytočená, protože s tím poslední dobou dost bojuji a celkem neúspěšně:(

Jinak na pleť používám každý den krém buď s kakaovým máslem, nebo hydratační od Dermacol nebo od Vichy. Každý měsíc si koupím nějakou jednorázovou masku na obličej (většinou je to bahenní z výtažky z moře z DM, nebo olivová z Rossmenna) a každých čtrnáct dní používám ananasovou hydratační masku od Freeman cosmetics.Od té doby, co mám permanentní řasy si maluji (když už se maluji) jen vnitřní koutky očí a mírně si protahuji linky. Zvýrazním obočí a lícní kosti. Docela se teď také vyžívám ve rtěnkách, ale o tom zase někdy příště :)

Ráda bych si pořídila nějaký kvalitní a opravdu účinný hydratační krém. Můžete mi nějaký konkrétní doporučit, prosím?

Děkuji, Vaše Katy♥


PS: Perfektní editorial! Koukněte SEM

17 komentářů:

  1. Super článek! A tvoje nová barva vlasů nemá chybu. Hrozně moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuju za chválu na vlásky, Terko! Právě totiž přemýšlím, jestli si tuhle barvu nenechám namísto té hnědé.. .)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý článek a úžasně vlasy! Vypadají dost přirozeně, nebudou tak rychle vidět odrosty a moc Ti zkrátka sluší. Víc než tmavé a víc než blond. Já Tě miluji zrzavou, ale tohle se mi také moooc líbí! :)
    Jinak hydratační krém Ti doporučuji jakýkoliv od Ryoru. Je to ta nejlepší pleťová značka, co znám. :)

    OdpovědětVymazat
  4. já ti doporučím krém od Dolivy , ale musím tě upozornit , že pleť je po něm asi tak půl hoďky mastná , ale opravdu hydratuje :)

    OdpovědětVymazat
  5. ty vlasy ti vážně moc sluší! s tou hnědou bych ještě počkala:-)

    OdpovědětVymazat
  6. tie riasy mas perfektne, a suhlasim s Miou vlasky posobia prirodzene a pristanu ti!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Love the nail polish! =)

    http://pinkchampagnefashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Ja ten XXL od essence shanim uz asi 3 tydny a neni to nikde k sehnani :-/

    OdpovědětVymazat
  9. Mohu se prosim prosim zeptat na barvu a jeji odstin? Moc bych si ji prala vyzkouset :( :) Baska:)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc děkuju za komentáře! Jsem ráda, že se Vám moje nové vlasy líbí, asi si je takhle ještě nějaký čas nechám .. :)
    Mio, nakonec jsem udělala obrovskou objednávku na ryor.cz :D
    Anonymní: Na barvu čeho se ptáš,prosím?:)Vlasů, laku, ..?

    OdpovědětVymazat
  11. Katy, rada bych znala barvu vlasu. Moc dekuji :-) Baska:)

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, tak toho jsem se bála:( Já mám ty vlasy udělané tak, že jsem je měla celé odbarvené, a když se mi začaly dělat odrosty, tak jsem si sedla ke kadeřnici a řekla, ať mi s tím udělá něco, aby ty odrosty nebyly vidět...nějak promelírovat. Vybraly jsme tmavě hnědou barvu(trochu do kaštanova), která ale ve finále na té peroxidově blond vypadá úplně stejně, jako moje přirozená barva(ta v odrostech). Byl to fakt pokus a nakonec to úplnou náhodou vyšlo takhle a barva je úúúúplně jiná, než byla na vzorku vlasů.. Bohužel nevím číslo, ale myslím, že by Ti to v tomto případě stejně nepomohlo:( Tak se nezlob, snad na něco přijdeš!!:)

    OdpovědětVymazat
  13. I tak moc děkuji, opravdu se to povedlo a slusi ti to :) B.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, hele s tím krémem, napadl mě "Aqualia thermal" od Vichy, či jak se to jmenuje. měl by být hydratační, párkrát jsme ho použila ve vzorku a jako dobrý, ale já mám spíš mastnější pleť takže nemůžu posoudit, zkus si teda najít nějaký diskuze o něm např. :) Mimochodem, fakt supr vlasy!!!tyhle "lehký vlny" si vytvořila nějak specielně? :)

    OdpovědětVymazat
  15. Achojík, já jsem se chtěla zeptat, jestli ty tablety na zuby vážně fungujou. Jinak super příspěvek :0) Ája

    OdpovědětVymazat