čtvrtek 24. září 2009


Asi před půl rokem jsem si koupila svou vysněnou kabelku Louis Vuitton(o okolnostech budu mlčet:X:P)Jenže jelikož mi nakonec tak úplně nepadla a nebyla podle mých představ, rozhodla jsem se ji prodat na jedné, Vám všem dobře známé, internetové aukci. Zajemců bylo opravdu mnoho. Až uběhl týden a kabelka se prodala.. teď čekám, až mi paní napíše zda přišla v pořádku.
Proč to ale píšu?:) No, jelikož se jednalo o poměrně vysokou částku, kupující si chce být jista, zda se jedná o originál.. A tak teď navíc musím čekat,až zajde do Pařížské ulice,kde sídlí originální obchod LV a ověří si pravost(o které jsem Jí nespočetněkrát přesvědčovala a zárověň Ji varovala,že na to ale nemám doklady*). Peníze mi na účet odeslala, ale jestliže Jí slečny s gelovými nehtíčky za pultem obchodu LV(které jsou tam podle mě jen na okrasu a o tom,jak se pozná originál nevědí ani ň)řeknou,že není originální,pošle ji zpět,přesto že ji tolik chce, ale "fakey nenosí". A tak ze sebe dělám idiota a čekám a čekám.. Co říkáte na takový přístup vy? A líbí se Vám kabelka? Nechali by jste si ji,nebo by jste ji také prodali?
* to byl také důvod, proč jsem aukci dala od 1,-Kč. Takže kupující si mohla určit cenu sama(a nechápu,proč, když si nebyla originalitou jistá, přihazovala tak vysoko..)

Tak milé dámy, máme tu závěr: Paní se kabelka velmi líbí, uznává vypracovanost, materiál,..ALE! Kvůli tomu,že jí znak LV na vrchní straně kabelky(můžete ho vidět i na fotce) připadá "vyrytý"..nechce ji a nevěří v její originalitu! Co napsat? Nebudu dělat problémy, ona mi vrátí kabelku,já peníze. Naštěstí z toho nejsem moc zklamaná,protože jsem se snažila nemyslet na to,že by to proběhlo v pořádku :D Tak si z toho vemte ponaučení a příště až se na něco budete hrozně těšit,... tak na to tolik nemyslete,protože když to nedopadne,tak Vás to nebude tolik mrzet. Vžďyt už to určitě znáte..:-)

4 komentáře:

  1. taska je specifickeho stylu, rozhodne neni klasicka, pracuji v jednom obchode v Parizske ulici brigadne a vim, ze prodavaci tam jsou na vysoke urovni a ne, rozhodne "secny s gelovymi nehticky". Tvuj clanek mi prijde opravdu s prominutim smesny, dat pravou kabelku LV od 1,- je od Tebe vlemi laskave ovsem k nakupu jsi nedostala zadnou uctenku, ale smlouvu o koupi jak to v techto obchodech zvucnych modnich domu byva a ten jsi zajiste vyfotila a pani ukazala, to, ze si sla rpavost overit je v dnesni dobe normalni, ja bych rozhodne bez poctiveho overeni nic z net. aukce nekkupovala ;) Po overeni kvality neni duvod aby kabelku nechtela.

    OdpovědětVymazat
  2. je pravda, že bych nechtěl koupit nějaký padělek, ale od paní kupující jako docela nefér jednání. Nechápu, proč ji vydražila.

    OdpovědětVymazat
  3. haha no jo aukro, z tama mám zážitků..
    už nikdy!

    OdpovědětVymazat
  4. Je tahle kabelka ještě k mání? :-) Nebo už se prodala na další aukci, vím, že je to rok starý příspěvek, ale nedočetla jsem se, zda se znovu vystavila a prodala :-)

    OdpovědětVymazat