čtvrtek 25. března 2010

A tak to teď mám..

Možná jako právě Ty, jsem i já v maturitním ročníku.



Poslední týden jsem se snažila především dodělat maturitní práci z vývarné výchovy:

(toto jsou návrhy ze kterých vycházím. Vyberu detaily, které zpracuji na papír o formátu A2 jako koláž-nakoupila jsem korálky,látky,.. a ty stříhám, kombinuji,lepím..)

A teď už se opravdu pokusím ponořit do studia a znovu se nadechnout až po maturitě. Bohužel, svět kolem mě se nezastavil, jak bych jako maturantka čekala, a tak musím kromě druhého týdne v květnu řešit i miliony dalších věcí. Minulý týden například měli Janička a Kubík- děti, které už 4 roky soukromě doučuji na flétnu, koncert. Tedy jen v rodinném kruhu, ale i tak(a možná právě proto!) to byly pořádné nervy:) Tady je společná fotka:


Nebo se účasnila soutěže na saxofon( s naším bandem)..



Víkendy trávím v teplákách a vytahaném triku u šálku čaje a snažím se do sebe narvat co nejvíc učiva, jak jen to je možné( ano, velmi přeháním-není to tak docela:D)


Tyto úmorné hodiny se snažím kompenzovat čím jiným, než nákupy. Tento týden jsem se pustila především do kosmetiky:


hydratační krém, řasenka a rtěnka v jednom, lesk na rty G. S., oční linky černé a hnědé Manhattan, tmavší a světlejší odstíny stínů:) Manhattan a nakonec pudr a make-up v jednom. Nechala jsem si ho nakonec, protože Vám ho, dámy, musím! doporučit. Funguje jako pudr, ale když si před aplikací navlhčíte obličej(nebo aplikační houbičku), tak funguje jako make-up. Je hrozně přirozený, ale zároveň krycí. Je to přesně můj odstín(já mám peach). jestliže někde v okolí kosmetiku Manhattan máte, neváhejte ho zkusit(snad Vám také bude vyhovovat). PS: uvnitř je i zrcátko:)
zleva: světle růžový lak na nehty G.S., neonově žlutý lak z drogerie Teta, zelinkavý lak G.S.(je mi to trapné. I já ho mám.), třpytky na zdobení nehtů G.S. a fialový lak na nehty s růžovými odlesky(na fotce to, jak vidíte nelze absolutně poznat:D:( ) Manhattan.
Neonový lak za šera svítí:) Oooo, miluji ty pohoršené pohledy svých spoluobčanů!:/
A nakonec přípravek got2be. Je ve formě pěny, která se vmačká do (klidně suchých) vlasů a podporuje vlnky... Je skvělý!!!(až na ten odporný design:P)

Zároveň jsem však neodolala koupi tohoto trička:
Snad mi prodejce aukra odpoustí, že jsem použila jeho fotku...(ale dobrá reklama, no ne?:))

1 komentář:

  1. Ofina ti strašně sluší!

    Já sem taky v maturitním ročníku :/ a učení zatím moc nedávám... musim to v nejbližší době napravit!

    OdpovědětVymazat