středa 3. března 2010

Ukažte je/se !

S teplějším počasím příchází i nové, kratší střihy a méně oblečení. Je však pravda že tuto zimu jsme se spousta z Nás odhodlala a i ve sněhových závějích, a teplotách hluboko pod nulou, jsme se často brodily v kabátcích pod kterými jsme měli, tedy mimo huňatého svetru:)), jen nějakou tu sukýnku s punčochami. Tedy neodhazujme je a pojďme si je pořádně užít a ukázat na jaře! Přeci jen mi to nedalo a na jaro jsem si koupila pár nových kousků:

Světle fialová s černými proužky. Do pasu.



Tahle sukýnka se krásně poddá Vaším křivkám a dá se, díky gumě nosit, jak v pasu, tak v bocích. Má teplejší materiál a je vzorovaná, jak můžete vidět na následující fotce:Chtěla bych(nejen) k ní, nosit tento pásek. Je pružný se sponou tvořenou dvěma pávy.

Sukýnku s koženým okrajem na vrchu a dvěma zipy(které se dají nosit vpředu i v zadu) jsem koupila v second handu. Značka clockhouse.
Ale místo sukýnek si občas vyrazím s teplými kraťásky. Tyhle jsou do modro-zeleného odstínu, neuvěřitelně pohodlné, koupené v Takku. Nejvíc je asi budu nosit k černým, neprůhledným punčochám. (koupila jsem si je před dvěma dny)

Žádné komentáře:

Okomentovat