sobota 17. dubna 2010

Dnes

Krásná, sexy image. Like it!

Vyfotila jsem pro Vás různé věci, které v poslední době velmi využívám:)
Ta první je rozhodně můj pokojíček. Učení, spánek,.. kolem toho se nyní motá můj život. A vše se to odehrává především tady- v mé posteli. Veliká nástěnka nad postelí skýtá všechny věci vyvolávající krásné vzpomínky..:)



Často se učím, či usínám za doprovodu hudby. Už je to několik let co poslouchám tvorbu Hapky a Horáčka. Momentálně si nejvíc pouštím CD Kudykam. Nedávno jsem byla na tomto muzikálu v Národním divadle:


Vím, že hodně holek řeší, že je nebaví lakovat si nehty a jsou rády, když jim lak vydrží co nejdéle. Já to mám přesně naopak. Hrozně mě baví si nehty lakovat různými barvami, zkoušet nové vzory,... Nehodlám Vám tady ukazovat každý svůj lak, jen jsem Vám chtěla ukázat, jak je možné je uschovávat: Já jsem to vyřešila dřevěnou skříňkou od čajových pytlíků Jemča:)



Jeden ze vzorů, které jsem zkusila:


Inspirováno videem z youtube.com. Nebo také můžete zkusit tento styl, který jsme také zkoušela, ale nelíbil se mi tolik, jako šikmý..:http://www.youtube.com/watch?v=tfdERmAX7Q4



A jelikož je tu jaro, vytáhla jsem i tento květinový náhrdelník, který jsem si před zimou objednala z Anglie.


V minulém příspěvku jsem uvedla, že používám vůni Miss O. Poslední dobou je to ale spíš Bright crystal od Versace. Je to pro mě taková svěží vůně-vůně jara:)

Také jsem byla nakupovat second handu a odnesla si dvě sukně, svetřík a sáčko. Brzy se můžete těšit na jejich fotky:)

3 komentáře:

  1. Ten náhrdelník je krásný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta nástěnka je skvělá!:)
    Ta bednička od čajů je skvělý nápad, laků máš opravdu zásobičku:)
    Jinak Versace voní nádherně**

    OdpovědětVymazat