středa 25. srpna 2010

Day with my granny. -Part One-

Konečně fotky pořízené z nového foťáku!

Ze dneška mám spoustu fotek a ačkoliv jsem myslela, že Vám je ukážu rovnou všechny najednou, jejich nahrávání jsem musela vzdát a rozdělit to na dva příspěvky.

Přijela za mnou Babička a udělaly jsme si obvyklou procházku městem s tím, že jsme prošly snad všechny obchody, zašly na oběd, vybraly dividendy a ty utratily.

V prvním příspěvku Vám ukážu svůj dnešní outfit a pár fotek ze dne. A v tom příštím se můžete těšit na věci, které jsme pořídily:)

Co se oblečení týče,
ráno jsem si byla dobře vědoma toho, že to může být jedna z posledních příležitostí, kdy si vzít lehoučké letní šatičky.. (!!) Ale na ty jsem prostě nějak neměla náladu. Říkala jsem si, že si spíš vezmu něco nevýrazného. Jako základ jsem vytáhla nové černé tílko s krajkou a myslela si, že si k tomu vezmu nějaké kalhoty nebo šortky, ale pak mi to nedalo a napadlo mě vzít si top, který jsem si koupila nedávno, jako sukni:-) K tomu páskové boty, doplňky s korálky a protože nebylo úplně teplo, přes ruce jsem navlékla bolerko.


Prsten: další ze zmiňovaných doplňků koupených za 50centů.

náramek: Orsay
Boty: Humanic; Oteklé nohy: Katy

Takhle si hraji na pískovišti.

Nevím .. ty hnusný obličeje dělám asi ráda, nebo co ..

U Vietnamců(-! a ano-naše město je jedno z těch, kde musíte hledat "normální" obchod lupou) jsem narazila na úžasnou tašku. Podobnou v takové barvě sháním už poměrně dlouho. Ačkoliv vypadala celkem propracovaně, raději jsem ji nekoupila. Ale byla tak zatraceně levná, že na ní musím stále myslet!..takže: Potřebuji poradit: Máte nějakou zkušenost s taškami od Vietnamců? Mám to risknout?

Šly jsme se podívat na výstavu bonsa(j?)í. Jsou neuvěřitelné! Musím koupit!

Zašly jsme na oběd do naší oblíbené restaurace. Babička po sto padesáté návštěvě přišla na to, že tam dělají JEN italská jídla. Výborný postřeh, bábi ..

A přinesli mi dobré jídlo, ale úplně bez zeleniny! Sakra aspoň tu petržel mohli doprostřed dát :D Tak jsem si na truc objednala ještě zeleninový salát.

Opět jsem šla do Stivalu a opět si koupila boty.

-vidíte dobře: Zlevněné z 1299,- na 299,-! asi se mi o tom bude zdát

Mějte se krásně, holky!:-)

15 komentářů:

  1. Ahoj! Na tvůj blog jsem přišla teprve před pár hodinami, ale opravdu mě zaujal:) Prošla jsem si téměř všechny příspěvky. No, ale chtěla jsem spíš k tvému dotazu - mám od Vietnamců několik kabelek, vlastně většina mých kabelek je od Vietnamců. Všechny mi vydržely dlouho, i když se mi u jedné roztrhla podšívka, ale to bylo pod tíhou učebnic:D Takže bych se toho nebála.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak Stivalky ti závidím, prý jsou to hrozně pohodlné botky od nich. Holka ty máš ale prsa :D pardon, ale nešlo to přehlídnout. A krásnou postavu. S tím topem to je bájo nápad. Já to zas nosím obraceně, jednu sukni co mám, jako top :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo a tašky od veitnamců mám asi tři. Jedna (bílá) se mi obarvila od kalhot, jak jsem ji nosila na boku , ale to je spíš těma kalhotama, že poštěly barvu. Vybírám si ty, které jako od vietnamců nevypadají , popř napodobeniny některých z dražších obchodů ,nemyslím fake Prada,LV atd. Takže pokud se ti líbí, není kýčovitá, proč ne? Jestli je levná a něco se jí stane, zas tak to bolet nebude.

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti to. Ta sukně-top - super :) Moc se mi líbí ten náramk.
    Co se kabelek od Vietnamců týče - kamentujte si mě jak chcete - jich mám taky většinu. A nijak zvlášť si nemůžu stěžovat. Vzhledem k tomu, že je ráda střídám, tak neva, když se nějaká někde narthne nebo tak, protože ceny jsou rozhodně pro mě výhodný. Třeba jedna moje kabelka okouzlila všechny moje kámošky a nikdo nechtěl věřit, že je od Vietnamců. Občas u nich nakupuju a nestydim se za to.. Peníze si bohužel netisknu no..

    OdpovědětVymazat
  5. Peťulko, moc děkuju, udělala jsi mi velkou radost!:)
    Bezega: S těma prsama neudělám nic :D Je to tíha, ale nedá se nic dělat :D (Například nemůžu nosit pásek pod prsama...béé :´( :D) A děkuji:)A máš pravdu, jejich boty jsou až neuvěřitelně pohodlné a dělají velmi malou nohu (dokonce i mou-velikosti 40!)
    A víte co? Asi si teda pro tu tašku půjdu..

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, k tomu antibaktetiálnímu gelu jak ses ptala :) já mám 2x jeden ten z DM jak je na něm ten kříž (Švýcarský gel nebo co :)) a pak mám z Lidlu v balení byly 2x jen za 49,- myslím od značky Cien. A jaký jsou? No hele v těhle rozdíl nevidim ... přijdou mi všechny stejný, ale používám je dost často takhle venku je to skvělá věc ... když jdu třeba na festivalu něco jíst. Stačí trochu rozetřít jako kdyby ses myla normal vodou a je to :) ale je pravda, že oba mají trochu aromatickou vůni (přirovnala bych to asi k citronu) :))) ale já jsem spokojená :)))

    OdpovědětVymazat
  7. ked sa ti ta taska paci nevahaj a chod do nej!! =) potom sa pochval s lepsimi fotkami...a tu suknu si sibalsky vymyslela...super =) tesim sa na fotky ulovkov =)

    OdpovědětVymazat
  8. Máš přímo okouzlující outfit a opravdu krásné vlasy... :)
    Abych ti řekla pravdu, tak mám asi dvě tašky od Vietnamců a obě drží, takže si nestěžuji... Takže dle mého názoru, pokud se ti líbí a je cenově přijatelná, tak by jsi ji možná mohla koupit, po čase uvidíš jestli něco vydrží. Ale raději si vem lístek, oni ti ho většinou nedají když si neřekneš, popřípadě můžeš reklamovat...
    A znám ten pocit, když přemýšlím nad tím, že jsem si to měla koupit... :D zrovna teď přemýšlím nad tím, proč jsem si nekoupila prstýnek, který se mi opravdu moc páčil, nejspíše si pro něj ve středu dojdu... :D
    Budu se těšit na další fotografie...

    OdpovědětVymazat
  9. pekné sú tie čierne boty čo máš na sebe!
    ináč,ako dlho si "pestuješ" takúto dĺžku vlasov?:)

    OdpovědětVymazat
  10. Právě jsem narazila na tvůj blog a prostě ti musím napsat komentář!
    Máš moc sympatický styl, krásný úsměv a dokonalé vlasy! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ježiš ty máš krasné...všechno...fakt. Vlasy, šaty, prstýnek, boty...ach. Bonsaje sou krásné, škoda že to trva tak dlouho vypěstovat :D asi nemam dost trpělivosti

    OdpovědětVymazat
  12. Kačenko moc Ti to sluší. Vedle týhle krásky já budu jednou fotit jo? Achjo :( :DD !
    Jinak do té kabelky bych být tebou šla, já mám od Vietnamců taky dost tašek a zatím v pohodě drží ; )

    Těším se na Tebe. :)

    xo M

    OdpovědětVymazat
  13. Angel: Děkuji, asi to vyzkusím:)
    Markétko: Moc děkuju za krásný komentář! A napiš mi, jestli sis ten prstýnek koupila!-jetsli Ty ano, tak já taky!:D
    Foly: Děkuji:) Vlasy si nezkracuji už asi rok-měla jsme je šíleně zničené od žehlení a přestaly mi růst, tak jsem nastolila tvrdou regeneraci :D a už zase začaly :)
    Dominico, moc děkuju.. je to s nima pěkná fuška:/ :D
    Andrejko, hrozně si vážím Tvého komentáře, vážně! Děkuju! Sama znám ten pocit, kdy ten komentář musím napsat, protože za to fakt stojí:)
    Adi, děkuju :D! Jsi hrozně milá!!:)Pěstování bonsají je nějaké složité? Tak to si tu koupi ještě sakra promyslím:D
    Míšo, bude mi ctí s Tebou fotit:-) Ale větší kráska tam stejnak budeš Ty:*;) Zatím se měj krásně! Těším se na Naše setkání!:))

    OdpovědětVymazat