neděle 22. srpna 2010

Jak stojím v pokoji

Poslední dny (od středy do dneška) jsem trávila na festivale kousek od našeho města. Jedná se o folklorní festival kam se sjíždějí soubory z celého světa. Můj přítel dělal pečovatele o portugalský soubor. Chytl neuvěřitelně veselé, milé a vtipné lidi! Jsem hrozně ráda, že jsem měla tu možnost je poznat-spala jsem s nimi na hotelu a povídali jsme si spolu a pili do čtyř do rána(a to jen, aby se vyspali na zítřejší(respektive dnešní:)) vystoupení. Jednalo se o lidi téměř všech generací, přesněji řečeno-nejmladšímu bylo 17 let a nejstaršímu 70 let.
Hlavně ta festivalová atmosféra je ale úžasná. To Vám ale myslím, nemusím vyprávět-však to určitě znáte sami:) Dneska jsem přijela domů kolem půl desáté a spala až do půl páté. Udělala si něco k jídlu, koukla na Futuramu, ... Dnes v noci musím jet pro přítele na nádraží-až se bude vracet z letiště, kam odvážel Portugalce. Až přijedou domů, měli by mi přes facebook poslat nějaké fotografie, takže snad Vám je budu moci brzy ukázat:) Další dny nemám v plánu nic extra. Prostě jen užívat posledního volna:) A co Vy?

Tady jsou fotky alespoň čtyř nových úlovků z druhé ruky(dvě další fotky, co jsem nafotila jsou rozmazané, tak budu muset dodat jindy..).

A hned na úvod jeden debilní výraz. Enjoy! :/ :D

Držím poloprůhlednou košili se vzorem svislých čar a kapsičkou na prsu. Musím jí ale ještě trochu upravit konce rukávů. Stála 10,-Kč.
Na sobě mám tričko z Manga, jehož fotografie je jednou ze zmiňovaných, které se nepovedly-takže uvidíte poději.

Další úlovek je tílko značky Tally Weijl. Můj stopadesátý kus ze "záclonoviny". Prostě jsme si to hrozně oblíbila a jen tak mě to nepřejde:P Tílko stálo asi 45,-Kč.
(Mimochodem: Prosím Vás, jestli znáte někoho, kdo pod to nosí vzorovanou podprsenku, bílou nebo rudou, nebo já nevím, a nemá pro to cit, řekněte mu, ať to buď nenosí, a nebo sakra jenom černou, která sedne a neleze z ní půlka prsa-vždyť tento materiál je dost odvážný už sám o sobě!!! achjo, už se zas rozčiluji :D )


Starorůžové sako značky Vero moda jsem si přivezla ze second-handu v Maďarsku. Původně stálo asi 1600,-, ale u kasy mi prodavačka oznámila, že je dnes na vše 50% sleva. Takže jsem si ho odnesla za asi 800,- (forintů samozřejmě :))-tj. asi 80 Kč)

Poslední kousek, který Vám chci dnes ukázat, je trend nadcházejícího podzimu a zimy. Svetry velikosti XXL ke všemu a všude! Tento z ovčí vlny jsem vyhrabala za 10,-Kč:)

Krom toho mám na sobě ještě kožený starorůžový pásek kolem ruky přivezený z Řecka za 1 Euro a kožené kraťásky s vysokým pasem (který tady bohužel není vidět, ale už mám nafocených pár fotek v mobilu, kde je uvidíte v celé své kráse(hned jak najdu kabel od foťáku:X)). Ony to byly původně kalhoty. Koupila jsem je v second-handu za 120,-Kč a doma zkrátila..

PS: Jsem naprosto unesená fotkami z kolekce Mango podzim/zima 2010! Přesto, že se to může zdát velmi jednoduché, já jsem nikdy neviděla nic krásnějšího! Aaaaaach!!!! Fakt se rozplývám!

www.mango.com

Děkuju za všechny krásné komentáře a za sledování! Mám z toho ohromnou radost!:)

9 komentářů:

  1. ach to sáčko, přesně takové si chci koupit:) a ty ceny, člověk by z nich brečel radostí. Jinak hezký styl a fajn blog ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejkrásnější je starorůžové sáčko a ta cena je taky skvělé. To jakoby krajkové tílko mi do oka napadlo. Zatím se mi tenhle trend nelíbí, ale třeba mu za nedlouho příjdu na chuť. Jinak skvělé úlovky. :)

    OdpovědětVymazat
  3. miluju to sáčko a kožené kraťasy...perfektní úlovky.
    a zní to, že ses měla fajn..jsem ráda, žes to přežila, ptž co mám zkušenosti s folklóristama, tak to jsou hrozní pijani a držet s něma krok se sand ani nedá :D

    OdpovědětVymazat
  4. To sako nemá chybu.

    + ráda tě zvu na nově otevřený blog:
    http://lespetitsdesigners.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. To sako je perfektní! a užasně ti padne :)

    OdpovědětVymazat
  6. To sako je super. Jen za 80 Kč tolik nádhery!!! Perfektní kup.

    OdpovědětVymazat
  7. Já chci to sako ! :D Néé, je perfekto !

    OdpovědětVymazat
  8. Mas dobru izbu, inak, velmi mi do tvare niekoho pripominas a neviem koho ... .)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji Vám! Přítel-Radek, když na mě to sako viděl, tak se Mu také strašně zalíbilo a říkal, že mi ho klidně koupí, i kdyby stálo těch 800,- nebo kolik:)
    Jo Terko, jak píšeš, folkloristi jsou příšerní ochlastové:D
    B. Napoleonová: Vážně?:) To by mě zajímalo koho..:) Jestli na to přijdeš, tak dej určitě vědět!!

    OdpovědětVymazat