středa 11. srpna 2010

Líbíš se mi!

Fotky pořízené cca před třemi týdny.

Jsem zpátky!Dovolená byla nádherná, ještě jsem se tady ani neohřála (není to ironie?) a už zase jedu pryč-tentokrát směr Slovensko a Maďarsko. Pár fotek z dovolené Vám ukážu, ale musím je ještě zpracovat..;)

Nakoupila jsem si spoustu nových věcí-nejen v Řecku, ale i doma-pokusím to dát vše nějak dohromady a ukázat Vám to tady na blogu:) Zítra jdu opět nakupovat, tak doufám, že ulovím, co "potřebuji". Tuhle fotku už mám v počítači hrozně dlouho-jsou to silonky, které jsem si koupila v NEXTu a připomínají mi rybí šupinky:)A tady jak běží:


Nadobro jsem se po x měsících rozhodla, vybrala barvu, objednala se u kadeřníka a bude ze mě blondýna. Čím víc se to blíží, tím větší mám obavy, že je to(a bude!!) chyba. Ovšem, kdy jindy udělat něco šíleného, než po maturitě před začátkem nové životní etapy?!

Konečně jsem našla skvělý second hand v našem městě. Samozřejmě to má háček: mají stále zavřeno a pracovní dobu nedodržují ani zdaleka. Z asi deseti pokusů dostat se tam, byl úspěšný pouze jeden a to mě po 10 minutách začala prodavačka vyhazovat s tím, že má polední pauzu. Ukořistila jsem pouze jednu věc a matný pohled na flitrovaný top s motýlem, když jsme odcházela. Stále na něj musela myslet a kvůli němu zkoušela hrabák dobít. Nepodařilo se a náhoda se mi vysmála neuvěřitelným způsobem, když jsem ten top asi týden "po" našla na slečně na blogu http://fashionzen.blogspot.com/. Plakala jsem celou noc!(no dobře, to zase ne:D, ale byla jsem z toho psychicky na dně!!!:D)/nevím, zda to máte stejně, ale když vážně přemýšlím o koupi nějakého kousku, a pak ho vidím na někom jiném a děsně mu sluší, musím ho mít!-ačkoliv případ "Flitrované tričko" je ještě o něco jiný..)
Akorát mě to zase naštvalo. Jdu ven, vyčistit si myšlenky.. :D
Mějte se krásně!

9 komentářů:

  1. Ahoj, tvůj blog mám moc ráda, máš to tady pěkné, oblíkáš se pěkně, pěkně píšeš, prostě všechno pěkné :D Většinou nemám ve zvyku na blogy psát a jenom si je prohlížím, ale teď prostě musím, protože ten top s motýlem mám taky:D:D dokonce ho má i moje mamka:D koupily jsme ho v nějakém obchodě, kde měli jenom batikované věci a takový ten styl etno (nevím, jak to nazvat) a stál jen 59 Kč!! sice jsem ho měla na sobě jen jednou, ale je fakt úúúžasný a moc ti přeju abys ho nakonec taky "ulovila" :D zdravíím

    OdpovědětVymazat
  2. a načo ideš na slovensko?dovolenka?:)

    budeš blondína??čoooo?!!ja som zástanca tmavovlásiek,ale keď chceš skús a uvidíme:)

    OdpovědětVymazat
  3. WoW... Ty budeš blond? :O Tak to sem veeelice zvědavá! :)

    Koukám že užíváš prázdnin plnými doušky a to je mooc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. radmenka: Mnohorkát děkuji za komentář! Ani nevíš, jak jsem tohle potřebovala "slyšet", protože poslední dobou jsem začínala být ze svého blogu nešťastná a říkala si, zda je tu vůbec někdo (kromě mě:D) koho baví.. Aaa, takže i Ty máš to úžasné triko?! To snad ne-teď ho chci zase ještě vííííc!!! :( :)) Kolik v tom sekáči stálo-to nevím, ale myslím, že 59,- to určitě nebylo! Ach, závidím Ti.. :)
    Foly: jo jo, dovolená, termální lázně, nákupy, a ták:-)
    No a ta myšlenka blonďatých vlasů mě trápí už pěkně dlouho, tak bylo jasné, že někdy to prostě zkusím. Achjo, ale že tak brzo, to jsme teda nečekala :/ :D

    OdpovědětVymazat
  5. máš nádherné vlasy,jsme zvedavá jak budeš vypadat blond:)
    užij si dovolenou:)

    OdpovědětVymazat
  6. Konečně po dlouhé době článek, už jsem se nemohla dočkat ;) Ty silonky vypadají naprosto skvělě! a už se nemůžu dočkat článku, co jsi si všechno koupila :)
    A jsem šíleně zvědavá jak budeš vypadat jako blondýna ;)

    OdpovědětVymazat
  7. slečno budoucí blondýnko, jě dobře, že jsi aspoň na chvilku zpět :). ta cvočkovaná vestička ti moc sluší...já si ještě nanašla čas na to, si ji na sebe vzít.
    a blond vlasy jdou vždycky přebarvit zpátky, tak jdi směle do toho! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji Vím za krásné komentáře, slečny!!
    Terez: Ta vestička mě pěkně vytáčí:D Nevím, k čemu ji nosit-připadá mi hrozně přeplácaná:P, takže jedině jednoduché černé šaty,.. Jsem z ní nesvá!:D

    OdpovědětVymazat
  9. ta vestička je nádherná! když si vezmeš nějaké jednobarevné tričko nebo jednoduché šaty, krásně ti ten model oživí :)
    http://minimalist-lady.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat