pondělí 23. srpna 2010

Ta obloha je nádherná!


Tento outfit jsem měla na sobě předevčírem na festivale. Miluji obyčejná tílka, která se dají kombinovat se vším a vypadají tak sexy! Myslím, že každá z Nás by měla mít v šatníku dobře padnoucí černé, bílé a popřípadě šedé tílko-bez něj já už ani ránu:).

Tílko: Tally Weijl (měli akci 2+1 tílko zdarma, takže jsem zakoupila zmiňované barvy, ačkoliv už jsem černé i bílé měla, ovšem tohle od TW můžu doporučit-sedne mi zatím úplně nejlíp z těch, které jsem si kdy kupovala!), kraťásky jsou ty moje zkrácené kožené ze second handu; taky jsem se konečně odhodlala a nakonec si vzala ten přívěšek "chanel"(velké dík to: Bezega a Michi za komentář, že se ho nemám bát:)), černé hodinky jsou Playboy a červené Paul Frank (je divný, že jsem si je vyměnila, ne? :D) a brýle Prada(úplně jsem Vám je zapomněla představit. To je ta moje investice za peníze z brigády + příspěvek od mé rodiny:P:))




Dneska mi měl konečně přijít ten šampón. Kolem 11.30 jsem si všimla pošťačky procházejíc kolem našeho domu, tak jsem si připravila peněženku..10minut a nic.. kouknu z okna a vidím jak UTÍKÁ! pryč!! Stála jsem tam s otevřenou pusou a nechápala. :D (moje Maminka taky ne-když mě tam tak viděla:D)

Jdu si teď upravit nějaké oblečení a doplňky a fakt doufám, že se to povede(tady holt nemůžu dát ctrl + z :( )

A dneska večer bouřka! Nesnáším bouřky! Mám z nich strašný strach! Jako malá jsem si stavěla domečky z dek a židlí, kam jsem se před bouřkou, se všemi svými plyšáky, schovávala. Teď by to asi bylo trochu trapné, což? Takže musím statečně sedět-na židli!(nikoliv pod:( ) a při každém hromu/blesku dělat, jako že úplně v pohodě-Jsem přece velká holka a plyšáky mám už jenom tři!
Co Vy a bouřka? Znám dost lidí, kteří ji mají rádi! To nechápu...

14 komentářů:

  1. moc ti to na fotkach slusi, ty sortky jsou prave na festival! Hezky look..

    OdpovědětVymazat
  2. ha,nemáš vůbec zač, vidíš jak ti pěkně sluší přívěsek :) moc hezky si to nakombinovala a s tílky máš pravdu, patří do skupiny takz. základního oblečení, které by měla každá žena mít a dále s ostatníma kouskama lehce kombinovat!!

    OdpovědětVymazat
  3. a jak si se ptala na nějakou tu masku od Lush, tak já mám vyzkoušenou zatím jen tuhle http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/20385-hsuan-wen-hua.html?katID=53 a ta je vážně super!!

    OdpovědětVymazat
  4. OO Katy závidím ti tvé vlasy! máš je fakt krásně:) a jinak ti to (opět) moc sluší

    OdpovědětVymazat
  5. Na té druhé fotce ti to neskutečně sekne! <3 Ty brýle jsou vážně parádní, závidím ;) Celkový outfit je vážně super, máš krásnou postavu :)

    OdpovědětVymazat
  6. ano ano vůbec není zač, přívěsek vypadá úžasně! ; )
    souhlasím rozhodně s tím, že tílka jsou prostě nepostradatelná, černé, bílé, šedé a mám dokonce i hnědé a fialové, taky vypadají báječně :)
    jinak strašně se mi líbí ta fotka, jak tam ležíš, tak je prostě perfektní : )

    OdpovědětVymazat
  7. Ten privesok je naozaj krasny ako cely outfit naozaj plati ze v jednoduchosti je krasa:))Ta fotka kde lezis je aj podla mna inak najlepsia:)

    OdpovědětVymazat
  8. wow parádní outfit, a ty brýle jsou krásné!

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, tak děkuju za podporu :) brzo mu snad napíšu, doufám, že se k tomu odhodlám.. (když já jsem taková stydlivka :D to je horzné :D) ale snad to překousnu :D..

    Mimochodem, také mám tílko z TW, černé, je skvělé a vážně dobře padne :)

    OdpovědětVymazat
  10. Sluší ! Mě se líbí hlavně ta třetí fotka odspoda :)

    BTW já mám bouřku ráda :) Hlavně v noci :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mam strach z burok. A zvlast ked je noc, idem z prace, domov musim pesi a aj ta blizka vzdialenost mi vtedy pride nekonecna. Kazdopadne, burky ma fascinuju a z bezpecneho domova vzdy sledujem blesky cez okno. Ved mame hromozvod.

    Inak suhlasim s tielkami. Zaklad. Nadcasovy zaklad.

    OdpovědětVymazat
  12. Tílko v konbinaci s šortkama a chanel náhrdelníkem vypadá skvěle. :)
    Bouřky sem neměla nikdy ráda a o to horší je, když sem doma sama(což se mi stalo dneska). :D

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji moc Vám všem za kráásné komentáře!:)
    Veru: Fakt se nemusíš bát, věřím, že to dopadne!
    No právě-bouřky jsou hrozné obzvlášť v noci a když je člověk sám! Na to je nejlepší vzít si špunty do uší, masku na oči a honem usnout(teda pokud je člověk doma:D)

    OdpovědětVymazat
  14. miluju bourku! to je ta nejlepsi ukolebavka jakou znam, zvlast s muzem vedle :)
    hrozne se mi libi tvuj privesek

    OdpovědětVymazat