čtvrtek 25. listopadu 2010

25. listopadu


Ka-te-ři-na má sva-a-a-á-tek... Hm, vůbec to do té narozeninové písničky nepasuje:D
Prostě dneska je Kateřiny (marně přemýšlím nad nějakou pranostikou..... Na svatou Kateřinu zalazem si pod peřinu? třeba?) což je výborná příležitost k tomu slavit to týden dopředu a týden po tom, dostat spoustu čokolády, kterou nejím, přečíst si milé vzkazy na fb nebo po 48. dnech vložit nový příspěvek na blog...
Nemám ráda, když se někdo vymlouvá, proč na svůj blog nepřispívá, ale přijde mi nefér, abych to neudělala. Vyřeším to tedy jedním výmluvným obrázkem mého notebooku:

(Tímto zdravím svého Ráďu, že se těším na další domácí párty)

Tento týden byl skvělej. Ve škole nicnedělání a včera mi přijela kamarádka . Celý den jsme nakupovaly- chodily po těch nejlepších obchodech ve městě a pořídily (nejen) si úžasné dárky k Vánocům a některé už na teď, protože bysme to ten měsíc nevydržely.

A vidíte? Dnes jsem na sobě měla poprvé své vyrobené náušnice z krajky. jejich výroba je velmi jednoduchá-zvládne to každý:
pořídíte si jakýkoliv kus krajky ze kterého si vyberete nějaký kus, vzor, který se Vám líbí. Vystřihnete (samozřejmě 2 kusy), stříháte, stříháte až jste s tvarem spokojená, přelakujete, nasadíte na náušnicový úchyt (pořídit se dá třeba v obchodech "Pro radost" apod.) a je hotovo:)
Jestli se do toho někdo pustíte, pošlete mi fotku a já ji zde uveřejním, abych se jak já, tak i ostatní, mohly inspirovat, jak to také může vypadat:) Podle mě je to úžasné-vypadá to nádherně, jemně a sami si můžete určit velikost a tvar, ... :)



(vždycky jsem chtěla žít ve světě, který by vypadal jako ten vzhůru nohama. Jako malá jsem vydžela dlouhé minuty ležet na gauči hlavou spadlou dolů a koukat vzhůru a představovat si, jaké by to bylo chodit po zemi, ze které by trčely lustry... :D )

Téměř všechny dárky k Vánocům mám už nakoupeny, jeden už jsem dokonce sama dostala: Koupily jsme si s Jančou stejné punčochy a věnovaly si je :D (tímto Tobě velké díky za tip!:*)


Jo, k svátku jsem od milého dostala růži a konečně mi, po třech letech planých slibů, udělal neuvěřitelný hovězí guláš. Dala jsem si čtyři knedlíky, zapila to pivem a fakt jsme si to užila:)
A pak jsme si lehli do postele a koukali na Náš idol Audrey Hepburn (nejdůležitějším dárkem od Něj k mému svátku je veliký plakát Audrey-viz níže) a How to steal a million a u toho pili jahodovou dobrotu, kořeněnou dobrotu, čirou dobrotu a taky vinnou dobrotu a ráno Nám bylo zatraceně špatně.



A v úterý jsemsi vyjela na výlet do nedalekého města, kde jsem nakoupila úžasné věci v HM a Sephoře. Uvidíte třeba příště. někdy příště. a i když jsou to Vánoční dárky, tak možná ještě před Vánoci :X :D

Moni, konečně mám to tričko co Ty!:D Tak dlouho jsem o něm snila až je konečně i moje!:)

14 komentářů:

  1. no samozřejmě od koho jiného bys dostala tip na tyhle krásné punčošky!! Jen mě štve, že ti opět sluší víc než mně :( :P ..

    jinak Audrey ti moc schvaluju, já teď zrovna pouštím Breakfast at Tiffany's & k vánocům dostanu nádherný kalendář, už se ho nemůžu dočkat. PS musíš mi ten plakát ukázat.

    PS2: Musíme se vidět, už je to doba, co jsme se viděly naposled!!

    xx M

    OdpovědětVymazat
  2. krásné punčochy! zajímavé naušnice, asi si taky nějaké vyrobím ! doufám, že party stála za to, když už televize není funkční :)
    máš tu neuvěřitelně krásné vlasy!
    abych nezapomněla ! Všechno nejlepší ! :)
    doufám, že sis užila sváteční den.. :)

    při čtení Tvého článku jsem dostala hroznou chuť na guláš s pivem.. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Katy, vyhrala jsi giveaway u me na blogu:) Napis mi prosim svou adresu a cele jmeno na mail suziestyle@seznam.cz. Pokusim se cenu poslat co nejdrive, ale mam toho ted hodne, tak se nezlob, kdyz to chvili potrva :) Suzie

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky, tak napřed vše nejlepší;-))
    Moc Ti to sluší, růžička Ti hezky ladí s punčoškama a náušničky, ty se Ti moc povedly! Je fakt, že krásně zjemní vizáž, super a hezké fotky! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. :) tak jedna Katka přeje vše nejlepší druhé Katce :D a jsi zase tak krásně vyfiknutá :)

    OdpovědětVymazat
  6. Katy věř mi, že to tričko ti sluší milionkrát víc než mě <3 :D A já miluju tu tvojí barvu vlasů :) Taky si to nechám zesvětlit :D

    OdpovědětVymazat
  7. Katy přeji Ti VŠECHNO NEJLEPŠÍ K SVÁTKU!Ty punčochy jsou skvělé!!!Můžu se zeptat, kde jsou koupené?Teda jestli to není tajné:-)A nemohla bych tě poprosit,aby jsi vyfotila detail těch naušnic, až si můžeme všichni pořádně prohlídnout. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. M: Blbost, Ty jsi na světě nejkrásnější:)) A ten kalendář-no to mi ani neříkej! Já ho chci taky! potřebuji ho!:D Musíme se sejít! co nejdřív...:)
    ladylui, děkuji za komentář a za pochvalu! jsem ráda, že sis všimla, jak je růžička sladěná s punčoškami!:)
    Adino, Dadusho: Děkuju Vám:) Punčochy mám koupené z F&F, určitě doporučuji!:) A Dadusho, fotku náušnic v detailu mám, pokusím se ji teď vložit do příspěvku:)
    Bezego, Kačenko:), moc děkuju a přeju taky všechno nejlepší!:D
    Monni, to teda v žádném případě!- Ty v tom tričku vypadáš opravdu nepřekonatelně krásně:) A na to zesvětlení Tvých vlasů jsem moc zvědavá a myslím, že Ti to rozhodně bude slušet!:)

    OdpovědětVymazat
  9. Naušnice jsou velmi zajímavé, jsi šikovná!Tak moc se líbí ty tvoje punčocháče, že jsem si je dnes skočila koupit :-) Doufám, že nevadí,ale jsou fakt pěkné!

    OdpovědětVymazat
  10. Ty nášnice jsou fajn. Já teda nosím jenom pecky ale jako dárek je to skvělý nápad :)) asi se o něco pokusím

    OdpovědětVymazat
  11. Taky mám to triko! Akorát mě zklamalo že se na něm tvoří už takové žmolky, myslela jsem že věci z HM budou kvalitnější...Ale sluší ti:)

    OdpovědětVymazat